Evet kamudayim. Benim ev yada is tercih sınırlarım sizin kadar net değil şuan. İlk cocugumda güle oynaya ise dönmüştüm ikicide geç olsada çocukların masumluklarini farkettim kıyamıyorum, çok duygusllastim galiba. Birde küçük kız çocuğu, sürekli taciz haberleri dışarıda başına birşey gelirmi kaygısı oluşturdusanırım kamuda calısıyorsunuz bır daha gerı donemem demenızden bunu cıkardım bence ıse gerı donun cocuklar 2 yasını zaten doldurmus tahmını 2,5 cıvarı falanlar en ufagı onları da krese verın hata kurumunuzun bıle kresı olabılır belkı hem sız sosyallesırsınız hem cocuklar sosyallesır boylelıkle herkes mutlu olur.
kızım var 10 aylık 3,5 aylıkken darbe ıle bırlıkte ıse gerı dondum cunku dogum ıznım bıttı ve ızınler kılıtlendı ucretsıze de ayrılma sansım yoktu maddı nedenlerden oturu calısmayı sevıyorum, calısan kendı ayakları ustunde duran anne olmak benım tercıhım kı ev hanımlıgı benım ıcın bır tercıh olamaz asla...
bu tamamen sıze kalmıs bır durum ama ben olsam ıs hayatına gerı donerdım..
Bulunduğum pozisyon belli bir yaşin üzerinde alim yapmıyor.bu ne demek anlamadım .şuanki işime yaş nedeniyle dönemem ne demek .
Atc falan mısınız hangi kurum almaz ki belli yaştan sonra? A grubu ilk işe giriş olsa anlarım 35 yaş sınırı var ama normalde ücretsiz izinden sonra dönersiniz yaşınız kaç olursa olsunBulunduğum pozisyon belli bir yaşin üzerinde alim yapmıyor.
kesinlikle işe dönmelisin.Evet kamudayim. Benim ev yada is tercih sınırlarım sizin kadar net değil şuan. İlk cocugumda güle oynaya ise dönmüştüm ikicide geç olsada çocukların masumluklarini farkettim kıyamıyorum, çok duygusllastim galiba. Birde küçük kız çocuğu, sürekli taciz haberleri dışarıda başına birşey gelirmi kaygısı oluşturdu
kamuda olup da nasıl alım olacak . tekrar anlamadım . kusura bakmayın.Bulunduğum pozisyon belli bir yaşin üzerinde alim yapmıyor.
benım de kızım var kotu haberlere kulagımı tıkıyorum , devır kotu ınsanlar kotu dıye cocugu eve falanda hapsetmeyı dusunmuyorum buyudugunde...Evet kamudayim. Benim ev yada is tercih sınırlarım sizin kadar net değil şuan. İlk cocugumda güle oynaya ise dönmüştüm ikicide geç olsada çocukların masumluklarini farkettim kıyamıyorum, çok duygusllastim galiba. Birde küçük kız çocuğu, sürekli taciz haberleri dışarıda başına birşey gelirmi kaygısı oluşturdu
Yazdıklarınizda bir yorgunluk, umutsuzluk seziyorum. Kendinizi eve hapsetmeyin lütfen. Eğer düzgün bir iş bulursanız başlayın.Tebrik ediyorum sizi, benim yl yarim kaldı çocuktan sonra tezi henüz veremedim, kariyer deseNiz öyle. Yaklasık 25 yıllık bi eğitim ve çalışma hayatından sonra boyle kişisel anlamda herşeyi silmiş ve sosyal manada yapayalnız kalmak hic hoşuma gitmiyor. Çocuklarım konusunda da belki yanlız kalmaktan kaynaklı aşırı bir korumacilik gelişti sanırım bende. Tesekkur ediyorum cevabiNiz için, kolaylıklar dilerim.
İstifa edip yeniden is ararsam 35 e takılirim,ats filan değilim yaAtc falan mısınız hangi kurum almaz ki belli yaştan sonra? A grubu ilk işe giriş olsa anlarım 35 yaş sınırı var ama normalde ücretsiz izinden sonra dönersiniz yaşınız kaç olursa olsun
Tebrik ediyorum sizi, benim yl yarim kaldı çocuktan sonra tezi henüz veremedim, kariyer deseNiz öyle. Yaklasık 25 yıllık bi eğitim ve çalışma hayatından sonra boyle kişisel anlamda herşeyi silmiş ve sosyal manada yapayalnız kalmak hic hoşuma gitmiyor. Çocuklarım konusunda da belki yanlız kalmaktan kaynaklı aşırı bir korumacilik gelişti sanırım bende. Tesekkur ediyorum cevabiNiz için, kolaylıklar dilerim.
Tamam da istifa etmek yerine iki yıl ücretsiz izin kullanın?İstifa edip yeniden is ararsam 35 e takılirim,ats filan değilim ya
Böyle tüm hayatını çocuklarına adayanlar çocukları is eğitim evlilik nedeniyle uzaklastiginda boşluğa düşüyor ne yapacağını bilemiyor. En başta çocuğunu eşinden kiskanan ve onunla kıyaslanan kötü kvlere sonra da sen bizi arayıp sormuyorsun bizi unuttuncu duygu sömürücu annelere dönüşüyorlar. Yap ma yın. Çocuğunuz ayrı siz ayrisinizTebrik ediyorum sizi, benim yl yarim kaldı çocuktan sonra tezi henüz veremedim, kariyer deseNiz öyle. Yaklasık 25 yıllık bi eğitim ve çalışma hayatından sonra boyle kişisel anlamda herşeyi silmiş ve sosyal manada yapayalnız kalmak hic hoşuma gitmiyor. Çocuklarım konusunda da belki yanlız kalmaktan kaynaklı aşırı bir korumacilik gelişti sanırım bende. Tesekkur ediyorum cevabiNiz için, kolaylıklar dilerim.
Yarim gün yasasından faydalanamadım ücretsiz izne çıktığım için. Ama pişman değilim ciktigima. 6 Aylık bebekle donsem daha çok üzerdim kendimi.merhaba bende çalışan bir anneyim ...zaman zaman hayatımda çocuklarımdan daha önemli hiç birşeyin olmadığı çalışmanın verdiği yorgunluk vs ile onları ihmal ettiğim düşüncesi ile işi bırakma fikri geliyordu..eşim çok destek oluyor ama dünyanın binbir türlü hali var ..bir arkadaşım geçen günlerde eşini kaybetti gencecik..biri 1 biri 3 yaşında çocukla kalakaldı kızcağız... Allahtan ayakları üzerinde durabilen bir kız yani dediğim gibi dünyanın binbir türlü hali var..
aslında çocuklarınız varken de kendinizle ilgili şeyler yapabilirsiniz..ben geçen sene yüksek lisans yaptım ki ev iş çocuklarımın ödevleri vs çok vaktimi alıyor..
Şuan işe başlama zamanınız yaklaşıyor izniniz bitmek üzere sanırım bu yüzden zor geliyor aynı şeyleri bende yaşadım kızım doğduğunda ..18 ay ücretsiz izin almıştım ve izin bitimine yakın bende sizin gibi düşünüyordum..ama inanın çalışmak iyi geliyor daha bir özlemle daha bir şevkle ilgileniyorsunuz çocuklarla..hem zaten şimdi bir sürü yasa çıktı .yarım günde çalışabilirsiniz,zaten kreşe gidince yada okula başlayınca daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?