- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Konu ile ilgili bir fikrim yok ama yazdıklarınızı okuyunca dua etmek istedim .Allah hem sizin hem de bebeğinizin yardımcısı olsun.İyi akşamlar herkese.
Eski konularımdan neler yaşadığımı anlattım ama kısa bi özet yazayım.Oğlum 3 yaşında makatı kapalı doğdu.Omuriliğinde gerginlik var.Toplam 4 ameliyat oldu.İlerde kaka ve çiş tutamama, omurilikle ve böbreklerle ilgili hastalıklarla mücadele edecek.Öğretmenim.Eş olacak kişiden fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorum.Yaz tatilinde kurtulmaya çalışacağım.Merak ettiğim konu çocuğu böyle hastalıkları olan ve boşanmayı başaran anneler tecrübelerinizi anlatır mısınız? Oğlum babasını çok seviyor hem babasızlıkla hem hastalığının verdiği psikolojik travmayla başedebilir mi? Ben kaldırabilir miyim bu kadar yükü? Akıl verin bana ölüyorum mutsuzluktan
Konu ile ilgili bir fikrim yok ama yazdıklarınızı okuyunca dua etmek istedim .Allah hem sizin hem de bebeğinizin yardımcısı olsun.
Amin inşallah sağolunAllah yavrunuza şifa versin ... Size de güç kuvvet...
Ayrılırsak oğlumu görmeyeceğini söylüyor babası3 yaşında çocuk, bAbayı aralıkla görmeye alışır,
Ama şiddete daha çabuk alışır.
Her yönden sağlıklı birey yetiştirmek adına, ayrılma kararınız tek doğru.
Maaş var, işin iyi ve sevimli. Enerjini toplayıp
Hem kendine, hem evladına yetersin.
Başarılar!
Amin sağolun ben de çok üzülüyorum oğlumaRabbim yardimcin olsun inanki cok üzüldüm
Doktor kontrolleri için her ay tahlil ve filmleri var başka illere gidiyoruz.Sürekli kullandığı hatta ömür boyu kullanmak zorunda kalacağı ilaçları var.Bezden de kurtulamıyor belki de hiç kurtulamayacak.Doğru olanı mı yapıyorum bu kadar yükü ben ve oğlum kaldırabilir miyiz?Boşanabilirsin ve başarabilirsin de.. Oğlunun babasız kalmasına gerek yok, alabildiğin kadar yakınlarından destek al, çalış, mutlaka başarırsın:))
Doktor kontrolleri için her tahlil ve filmleri var başka illere gidiyoruz.Sürekli kullandığı hatta ömür boyu kullanmak zorunda kalacağı ilaçları var.Bezden de kurtulamıyor belki de hiç kurtulamayacak.Doğru olanı mı yapıyorum bu kadar yükü ben ve oğlum kaldırabilir miyiz?
Amin inşallah.Şimdi babasının desteğiyle kaldırabiliyorum o zaman tek olacağım nasıl olacak bilmiyorumŞuan içinde bulunduğunuz yükü kaldırabiliyorsanız çok çok güçlü bir kadınsınız bence
korkmayın..
Allah yardımcınız olsun.
Yavrunuza acil şifalar..
Her şekilde huzurlu bir yaşam dilerim.
Hem de kansız,adama bak.Ayrılırsak oğlumu görmeyeceğini söylüyor babası
Amin sağolunAllah yardımcınız olsun çok üzüldüm.
Şimdi size şiddet uygulayan yarın bigün bu rahatsızlıklardan rahatsız olup ona da şiddet uygulayabilir Allah korusun.
Allah en güzel kapıları açsın size inşallah...
Doktor kontrolleri için her tahlil ve filmleri var başka illere gidiyoruz.Sürekli kullandığı hatta ömür boyu kullanmak zorunda kalacağı ilaçları var.Bezden de kurtulamıyor belki de hiç kurtulamayacak.Doğru olanı mı yapıyorum bu kadar yükü ben ve oğlum kaldırabilir miyiz?
Amin inşallah.Şimdi babasının desteğiyle kaldırabiliyorum o zaman tek olacağım nasıl olacak bilmiyorum
Maşallah darısı benim başıma babası görmeye geliyor mu peki babasının yokluğunun farkında mı acabaGeçmiş olsun..Arkadaşım boşandı.Down sendromlu oğlu var.Aktiviteleri çoğaltti.Tabi ilk zamanlar zorlandı.Tayin istedi Ankara'ya..Şimdi düzenleri oturdu.Gayet mutlular Çünkü arkadaşım çok mutsuzdu.İster istemez çocukla olan ilişkisinede yansiyordu..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?