Çocuğu kalıtsal hastalığı olup boşanan var mı?

Zihinsel engeli var mı peki?

Maşallah darısı benim başıma babası görmeye geliyor mu peki babasının yokluğunun farkında mı acaba
Baba gelip gidiyor.Aslında çocuklar yeniliğe bizden daha çabuk adapte oluyorlar.Şimdi iki okulu var.Daha dolu dolu geçiyor günleri. Anne zaten oğlu için Ankara yi istedi.

İnşallah gözümü kapatmayı 3 yıldır deniyorum ama gözümin içine sokmaya devam ediyor ve edecekte başka çarem kalmadı

maddi olarak tek maasla tedaviler icin zorlanirsiniz, ayrilacaksaniz kesinlikle esinizi en azindan bu maddi yuke ortak edin,disardan bize hersey kolay, bosaninca zeyna' ya gibi mucadale gucunuz olmayacak belkide illaki bu duruma alisma sureci yasarsiniz..
size araba sart, akraba vs destegi sart..
Allah oglunuza sifalar versin, cok uzuldum.
haklarinizi alin, sakin aman yeterki kurtulayim su adamdan diye sartsiz bosanmayin..

kaldırabilir. pedegog yardımı da alırsınız. sizde gidin hem pedogag hemde psikologa.
neden pedegog gidin- baş etme ve cocugua nasıl davranacagınız konusunda daha iyi bilgi edinirsiniz.

Ehliyeti hamileyken aldım sonra oğlumun hastalığı bu şu derken geliştiremedim kendimi bildiğimi de unuttum
Sağolun yapıcam dediğinizi yapmak istediği bu galiba her buluşmada hem kendini hem oğlumu üzmek istemiyormuş bahanesi bu

Ayrılırsak oğlumu görmeyeceğini söylüyor babası

Niye hiç şaşırmadım tam bir hayvan .

Hanımefendi, öncelikle durumunuza üzüldüm. Lakim şunu söyleyeyim çocuğunuz fizik tedavi ve ameliyatla inşallah düzelebilecek durumda , umarım topluma faydalı güzel bir birey de olacak başında sizin gibi bir anne var.

Eşinizse tekrar hayvan demek istiyorum.Zaten sıkıntılı bir dönemdesiniz yani siz evladınızdan yana sıkıntı çekerken bir de sizi mi dövüyor??? Boşanın. Ama boşanmadan önce kuzen, baba, anne, kardeş kadın erkek akrabalarınızı çağırın bu adamın bir ağzını burnunu doya doya kırsınlar. Olmazsa adam tutup dövdürün.

Darp raporu mutlaka alın. Bosanirken donuna kadar alirsiniz, cocugun tedavileri icin harcarsiniz.

Okuyorum iletişimimin zayıflığı öğretmen olduğum için değil yaşadıklarımın ağırlığından geliyor sanırım boşanmayı düşünüyorum zaten ben sadece oğlumu görmeme konusunda blöf mü yapıyor sorunuza blöf yapmıyor görmeye gelmez demek istedim

Oğlum 4 ameliyat oldu zaten ilerde tekrar olma ihtimali var ama tedavisi yok hastalığının bu hastalık konusunda tıp ilerlemiyor malesef dr bu hastalıkla yaşamaya alışın diyor sürekli.
Ben onu hakimlerin hakimine havale ettim

Allah yar ve yardimcin olsun.Sana Hayır kapıları açsın inşallah.
Şuanda Eşinizin size destek olduğunu düşünüyor musunuz.

Siz çok özel bir annesiniz.Bence tüm zorlukların üstesinden gelir oğlunuz la mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşarsınız. İnşallah.

ailenizden destek alabilecek misiniz bosandiktan sonra ? oglunuza cok gecmis olsun, umutsuzluga kapılmayın, tıp da her gün yeni ilaclar, yeni tedaviler keşfediliyor. yaşı cok kücük. zaman ne getirir bilinmez. umudu kaybetmemek lazım. anne vs. desteği alabilirseniz iyi olurdu.

What?
Öğretmen olmak iletişim bozukluluğunu beraberinde mi getiriyor?

Yaşadıklarınız, profesyonel olarak aldığınız eğitim hayatında öğrendiğiniz her şeyi unutturacak kadar travmatik mi?
Öyleyse, ne cüretle öğretmenim diyorsunuz?

Ve de

Anlarsınız umarım son defa yazıyorum

Baba çocuğu görmek dahi istemiyorsa, zorla kapının önüne iki sev bi öp diye bırakıp kaçacak halin YÖK ya.

Cehennemin dibine kadar istemesin.

Sana çocuk, hasta haliyle yük mü geliyor yoksa?

Bence boşanmak için acele etmeyin. Yaşadıklarınız çok zor farkındayım ama daha zor olan kronik hastalığı olan çocukla tek başına kalmak... Bunu hem doktor hem de anne olarak söylüyorum. Biraz daha büyüsün oğlunuz şu süreci atlatın. Sık hastane yatışları kolay değil.

Maddi olarak evet tedavileri için de evet yardımcı oluyor başka illere gidiyoruz kontrollere arabasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…