Çocuğu kalıtsal hastalığı olup boşanan var mı?

Annem destek olamıyor kardeşimin okulu ve hastalığı nedeniyle.Eşimin babası da ayno kafada bir insan oğluna destek olur yani
Eşya falan vermez bana sıfırdan başlamam lazım yani

Zeytin tanem, cok uzuldum ben okuyunca,
Yavrunun hasta olmasi,senin siddet gormen..
Sana Allah yardim etsin evladina da sifa diliyorum.
Hayirli bir karar verirsin insallah.
***Konuyu sabote etmek.istemem ama.icimde kalmasin***
Sayfalarda Kaba saba yorum yapan kisi, her kimsen
Simdi uzaklarda olman isabetli bir karar olmuş

Papatya Kokulu Hayaller canım bizde bi keresinde eşimle boşanma noktasına gelmiştik.ailemin ewine gittim.eşim dediki kızımı hiç görmek istemiyorum,cocuk bahanesiyle beni sakın arama sadece kızım ölürse ara beni cenazesine gelirim demişti.ama gel görki aradan üç gün gecince kendisi aradı ve kızını özledigini görmek istedigini söyledi.demem o ki erkekler sinir haliyle herşeyi söyler.cok takılmamak lazım

Annesine şiddet gösteren babayı sevmeyecektir ilerde veya pisikolojisi bozulacak gücü sevecek sizi köle gibi görecek. Sizin de zamanla iyice psikolojiniz bozulacak çocuğunuza da kendinize de sevginiz saygınız kalmayacak. Velhasıl çocuğunuz için de öncelikle sizin iyi ve mutlu olmanız gerekir. Şiddet gördüğünüzü ispatlayarak boşanırsanız nafaka da alırsınız sanıyorum. Mutluluğu seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…