- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
ne bu tavır her girdigin topikte birirlerini haşlama, bi havalar, bi insanlari tersleyip hakaretvari tavırlar. neyin kompleksini kimden çikariyosun gelip gidip ?What?
Öğretmen olmak iletişim bozukluluğunu beraberinde mi getiriyor?
Yaşadıklarınız, profesyonel olarak aldığınız eğitim hayatında öğrendiğiniz her şeyi unutturacak kadar travmatik mi?
Öyleyse, ne cüretle öğretmenim diyorsunuz?
Ve de
Anlarsınız umarım son defa yazıyorum
Baba çocuğu görmek dahi istemiyorsa, zorla kapının önüne iki sev bi öp diye bırakıp kaçacak halin YÖK ya.
Cehennemin dibine kadar istemesin.
Sana çocuk, hasta haliyle yük mü geliyor yoksa?
Aileniz destek mi size ?Yani yardimci olurlar mi ?Maddi olarak evet tedavileri için de evet yardımcı oluyor başka illere gidiyoruz kontrollere arabasıyla
Pardonne bu tavır her girdigin topikte birirlerini haşlama, bi havalar, bi insanlari tersleyip hakaretvari tavırlar. neyin kompleksini kimden çikariyosun gelip gidip ?
Birbirimizi anlamıyoruz sanırım hakarete varıyor sonu mesleğimi karıştırmayın buraya çalıştığımı söylemek için yazdım cevabınız için sağolun benim derdim bana yetiyor bir de yazdıklarınızla üzmeyin oğlumu hiçbir zaman yük olarak görmedim onun için doğru olanı yapmaya karar vermeye çalışıyorum.Ne hakkıma girin sözlerinizle ne de ben sizin hakkınıza gireyim.İyi akşamlar.What?
Yaşadıklarınız, profesyonel olarak aldığınız eğitim hayatında öğrendiğiniz her şeyi unutturacak kadar travmatik mi?
Ve de
Baba çocuğu görmek dahi istemiyorsa, zorla kapının önüne iki sev bi öp diye bırakıp kaçacak halin YÖK ya.
Ehliyeti hamileyken aldım sonra oğlumun hastalığı bu şu derken geliştiremedim kendimi bildiğimi de unuttum
Sağolun yapıcam dediğinizi yapmak istediği bu galiba her buluşmada hem kendini hem oğlumu üzmek istemiyormuş bahanesi bu
Babam vefat etti annem var memlekette ama memlekete tayin isteyemem küçük yer doğru düzgün dr yok kardeşimin okulu nedeniyle o da gelemez yanıma anlayacağınız kimse yok Allah' tan başka.Aileniz destek mi size ?Yani yardimci olurlar mi ?
What?
Ve de
Nasıl babaymış o öyle. Görmeyecekmiş! Allahtan maddi yönden ona muhtaç değilsiniz. Böyle hayat çekilmez. Şiddet var. Boşanmanız sizin ve çocuğunuz için en doğrusu.Ayrılırsak oğlumu görmeyeceğini söylüyor babas
ı
Doktor kontrolleri için her ay tahlil ve filmleri var başka illere gidiyoruz.Sürekli kullandığı hatta ömür boyu kullanmak zorunda kalacağı ilaçları var.Bezden de kurtulamıyor belki de hiç kurtulamayacak.Doğru olanı mı yapıyorum bu kadar yükü ben ve oğlum kaldırabilir miyiz?
İyi akşamlar size de.Birbirimizi anlamıyoruz sanırım hakarete varıyor sonu mesleğimi karıştırmayın buraya çalıştığımı söylemek için yazdım cevabınız için sağolun benim derdim bana yetiyor bir de yazdıklarınızla üzmeyin oğlumu hiçbir zaman yük olarak görmedim onun için doğru olanı yapmaya karar vermeye çalışıyorum.Ne hakkıma girin sözlerinizle ne de ben sizin hakkınıza gireyim.İyi akşamlar.
kafama degilde sana carpan carpmis. kim bu kadar mutsuz ediyosa seni git ukalaligini onun üstünde test et. haydi yallahPardon
Kafanıza mı çarptı?
Sizinle Alakası var mı konunun, ve yazımın?
Malesef bir arpa boyu yol alınmamış bu hastalıkta inşallah olur gelişmeler sağolun duanız içinailenizden destek alabilecek misiniz bosandiktan sonra ? oglunuza cok gecmis olsun, umutsuzluga kapılmayın, tıp da her gün yeni ilaclar, yeni tedaviler keşfediliyor. yaşı cok kücük. zaman ne getirir bilinmez. umudu kaybetmemek lazım. anne vs. desteği alabilirseniz iyi olurdu.
Önceki mesajlarımı okuyun önce.Hoh ne? Bu yorum ne alaka???? Kadin dayak yemis, kronik hasta ameliyatli cocugu var, hayvanin biriyle yasiyor bu kadina yazilacak bir mesaj mi bu???
Ne yalan soyleyeyim bu mesajin bu kismina ben de katiliyorum.
Kardeşinin okulu bitene kadar bir yardımci tutarsin.Maddi olarak destek olur belki esin.Babam vefat etti annem var memlekette ama memlekete tayin isteyemem küçük yer doğru düzgün dr yok kardeşimin okulu nedeniyle o da gelemez yanıma anlayacağınız kimse yok Allah' tan başka.
burda herkea herkesin muhatabi. ben bisey yazdim, bana kimse cvp veremez tavrı olmuyo cağnim burda.Önceki mesajlarımı okuyun önce.
Muhattabınınız konu sahibi, ben değil.
Önceki mesajlarımı okuyun önce.
Muhattabınınız konu sahibi, ben değil.
Terapist konusunda ikna olmuyor ben görsün istiyorum saklamayı düşünmüyorum ama o görmek istemiyorÇocuğunuz babasız olmayacak öncelikle bunu kafanızdan atın. Siz birbirinizden boşanıyorsunuz, çocuğunuz babasından değil. Yine anne baba olarak çocuğunuzun mutluluğunu gözeterek hareket etmek zorundasınız, çocuğu birbirinizden saklamak gibi bir durum söz konusu olamaz. Çocuk aynı şekilde sevgi ve ilgiyle büyürse bence daha mutlu bile olabilir. Babasının annesine şiddet uyguladığını görmektense...
Ancak hem çocuk engelli olduğu için hem de boşanma sürecinin çocuktan ziyade sizi daha çok etkileme potansiyelini gördüğüm için bir aile terapistinden destek almanızı öneriyorum. Yeri geldiğinde terapistiniz size bu süreci nasıl atlatacağınız konusunda yol gösterebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?