Çocuğu kalıtsal hastalığı olup boşanan var mı?

Çocuğunuz babasız olmayacak öncelikle bunu kafanızdan atın. Siz birbirinizden boşanıyorsunuz, çocuğunuz babasından değil. Yine anne baba olarak çocuğunuzun mutluluğunu gözeterek hareket etmek zorundasınız, çocuğu birbirinizden saklamak gibi bir durum söz konusu olamaz. Çocuk aynı şekilde sevgi ve ilgiyle büyürse bence daha mutlu bile olabilir. Babasının annesine şiddet uyguladığını görmektense...

Ancak hem çocuk engelli olduğu için hem de boşanma sürecinin çocuktan ziyade sizi daha çok etkileme potansiyelini gördüğüm için bir aile terapistinden destek almanızı öneriyorum. Yeri geldiğinde terapistiniz size bu süreci nasıl atlatacağınız konusunda yol gösterebilir.

ne bu tavır her girdigin topikte birirlerini haşlama, bi havalar, bi insanlari tersleyip hakaretvari tavırlar. neyin kompleksini kimden çikariyosun gelip gidip ?

Birbirimizi anlamıyoruz sanırım hakarete varıyor sonu mesleğimi karıştırmayın buraya çalıştığımı söylemek için yazdım cevabınız için sağolun benim derdim bana yetiyor bir de yazdıklarınızla üzmeyin oğlumu hiçbir zaman yük olarak görmedim onun için doğru olanı yapmaya karar vermeye çalışıyorum.Ne hakkıma girin sözlerinizle ne de ben sizin hakkınıza gireyim.İyi akşamlar.

Miktirsin hem sorumsuz hem yalanci. Cocugun sorumlulugu cok gelmis sorumluluk almak istemiyorum diyemiyor boyle bir zirva uydurmus serefsiz

Aileniz destek mi size ?Yani yardimci olurlar mi ?
Babam vefat etti annem var memlekette ama memlekete tayin isteyemem küçük yer doğru düzgün dr yok kardeşimin okulu nedeniyle o da gelemez yanıma anlayacağınız kimse yok Allah' tan başka.

Hoh ne? Bu yorum ne alaka???? Kadin dayak yemis, kronik hasta ameliyatli cocugu var, hayvanin biriyle yasiyor bu kadina yazilacak bir mesaj mi bu???

Baba çocuğu görmek dahi istemiyorsa, zorla kapının önüne iki sev bi öp diye bırakıp kaçacak halin YÖK ya.

Cehennemin dibine kadar istemesin.

Ne yalan soyleyeyim bu mesajin bu kismina ben de katiliyorum.

Herkes gibi bende boşanın derim size ama bir farkla acele etmeyin. Bebeğinizin biraz toparlanmasını ve hazırlık yapmayı bekleyin. Bir miktar birikim yapın öncelikle en azından bir araba alın sürekli tedavilere gidip gelebilmek için. Aileniz var mı, boşanma ve sonrasındaki süreçte size yardımcı olabilecekler mi. Kötü bir evliliğiniz var kabul ama herkes her yükü tek başına taşıyamaz.

İyi akşamlar size de.

Ama beni anlamadınız.

En doğru karar diye ilk mesajımda yazdım.

Boşanmayıp ne yapacaksınız ki?

En haddini bilmez yorumlara bile hanımlığını koruyarak cevap veren şu güzel yürekli insanı
üzen, derdine dert katan her kimsenin bu konudaki gözümde işe yaramaz hödük adam kadar bile değeri yok.
Evet o kadar bile yok yanlış duymadınız.

Allah taşlaşmış yüreklerine merhamet versin böylelerinin.
Bu b.ktan dünya bir parça güzelleşir o zaman.

Malesef bir arpa boyu yol alınmamış bu hastalıkta inşallah olur gelişmeler sağolun duanız için

Önceki mesajlarımı okuyun önce.
Muhattabınınız konu sahibi, ben değil.

Babam vefat etti annem var memlekette ama memlekete tayin isteyemem küçük yer doğru düzgün dr yok kardeşimin okulu nedeniyle o da gelemez yanıma anlayacağınız kimse yok Allah' tan başka.
Kardeşinin okulu bitene kadar bir yardımci tutarsin.Maddi olarak destek olur belki esin.
Okul bitince annenler yanına taşınır olmaz mı.

Önceki mesajlarımı okuyun önce.
Muhattabınınız konu sahibi, ben değil.

Muhattabim dimdirekt sizsiniz zatzuma. Cikmazda olan cocugu baba baba derken o adamdan dayak yiyen bir insana o mesaji yazamazsiniz. Kibledim.

Terapist konusunda ikna olmuyor ben görsün istiyorum saklamayı düşünmüyorum ama o görmek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…