Çocuğu kalıtsal hastalığı olup boşanan var mı?

Size de so What???

Peki siz böyle abuk subuk mesaj yazacak cüreti nereden kendinizde buluyorsunuz?
Klavye başında sallamak kolay gelir de bu konu böyle hareketleri yemez.

Hayatın biz kadınlar için ne kadar zor olduğunu bir kez daha gördüm...

Hamile karısına şiddet uygulayan, belki de bu yüzden hasta bir çocuğun dünyaya gelmesine sebep olan, bunca acı ile boğuşan karısına şiddet uygulamaya devam eden ve nihayet bu durum canına tak edip boşanmak isteyen eşini hasta cocuğunun tüm sorumluluğuyla baş basa bırakmakla tehdit eden bu insan müsveddesi muhtemelen boşandıktan 1-2 sene sonra bekar bir hanimefendi ile evlenip hayatına yeni baştan başlayabilecek. Lütfeder de aylık 300-400 lira para gönderirse allah razı olsun denmesini bekleyecek. Peki, kendini hasta çocuğuna adayan bu annenin hayatı? Onu soran olacak mı?

Bir tanıdığımızın engelli bir oğullari oldu. Çok ama çok severek evlendikleri halde bu durumu atlatamadılar ve boşandılar. Adam 1 sene geçmeden kendinden 10 yaş küçük bekar bir hanim ile evlenip hemen çocuk yaptı. Kadınsa yıllardır bekar ve kendini oğluna adadı. Baba haftada 1gün cocugu görerek vicdanıni rahatlatıyor. Hayat bu kadar adil işte. En kötüsü de iki türlü bu hikayenin en büyük faturasını bu masum bebek ödeyecek.

Çok uzattım ama kusura bakmayın cok etkilendim konunuzdan. Allah size ve oğlunuza kolaylik versin, rabbim iyi insanlarla karsılaştırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bunu sorduğum için özür diliyorum , özel bir durum olduğu için sormaliyim ; kaç defa şiddet gördünüz ve boyutu neydi ?
Normal zamanlarda aranız nasıl ve eşinizin maddi gücü ne durumda ?
..

Bebeğiniz küçükken ayrılmak elbette ikiniz içinde çok daha iyi olabilir. Ve çocuğu görmem demesine bakmayın, sizden çok sorar. Durumun duygusalligindan bu şekilde konuşmuştur , köşeye sıkışmıştır.

Ancak maddi gücünüz yetersizse , çok uzatmadan bir süre daha sabredip birikim yapabilir ve bu süreçte çocuğu alistirabilirsiniz.
Uzaktan fikir vermek çok kolay bu yüzden yazarken korkuyorum.

Uzman desteği de almalısınız üstelik hem.sizin hem yavrunuz için.

Allah şifa versin, yar ve yardımcınız olsun.

Aaaaaa
Arkadasin anlatmak istedigi dertten nasil oluyorda ogretmenlik meslegine dem vurabiliyorsunuz
Burada mevzu egitmenlik degil insani duygular ve davranislar
Kalbiniz ve beyniniz com kati
Biraz daha dusunceli yorumlar yapin yada vazgectim yapmayin

Maddi olarak evet tedavileri için de evet yardımcı oluyor başka illere gidiyoruz kontrollere arabasıyla
Çok acı bir hayat. Her yerde sıkışmışsınız. Oğlunuzun tedavi ışığı olsa arkanıza dönüp bakmazsınız bile ama zaten ağır bir hastalık tek başına yükü çekmek de zor. Burada oğlunuz yük mük mi oluyor gibisinden saçma sapan saldıranlar olmuş ama bu dünyada en ağır yük insan etidir. Yeri gelir evlat anne babasını bile çekmez ele güne muhtaç eder.
İnş bir tedavi yöntemi bulunur da sizin de hayatınız kurtulur yavrunun da.
Ben boşanın diyen taraftayım. Çocuğun masraflarını eşşek gibi çekmek zorunda. Mahkemede eğitim ve sağlık harcamalarına katılım sağlatır.

Amin psikolojik şiddet her gün fiziksel de çok gördüm makyajla gözümün morluğunu kapatıp 20 gün okula öyle gidecek kadar. Normalde makyaj yapmam.Maaşı çok iyi ben çalışmasam bile rahat yeterdi.

Ayrılırsak oğlumu görmeyeceğini söylüyor babası
Eşin ne iyi bi koca nede iyi bi baba değil.be demek ayrılırsam görmem insan Ziyanı.bence başarabilirsin Canm zamanla alışır ve gayette mutlu olursunuz yeterki cesaretli ol.Allahım oğluşunuza sağlık sizede güç versin

Estafurullah hissttiklerimi yazmışsınız arkadaşınıza benzeyecek sonum malesef boşanınca aynısını yapacak eminim bekar biriyle evlenecek ben de oğluma adayacağım kendimi aklıma hep Efendimizin sözü geliyor böyle şeyler duydukça ya da adalet arayınca "İSTEMEZ MİSİN YA ÖMER BU DÜNYA ONLARIN AHİRET BİZİM OLSUN." İnşallah öbür dünyada kazananlardan oluruz.Bu sözü çok avutuyor beni Efendimizin.

Bu adamlar niye böyle yapiyor. Hic mi akil fikir yok. Esiniz yardim alsa keske. Ama ypk düzelmez diyorsaniz Allah yardimciniz olsun. Oglunuza insallah sifa versin.

Ya pardon ama siz hangi cüretle burada derdini anlatan kadıncagızı böyle azarlayabiliyorsunuz, bir önceki mesajınızı da hayretle okudum, bu ne terbiyesizlik, size ne, hangi hakla bu kaba , kırıcı ve yargılayıcı yaklaşımı gösteriyorsunuz???

Eşinizin psikolojik bir sorunumu var
Çocuk olduktan sonramı şiddet uygulamaya başladı
Evlenmeden çocuk olmadan fark edemediniz mi
Çocuğu görmek istememesinden yada görmeyeceğinden değil sizi kontrol edebilmek için çocuğu kullanıyor
Üzülmeyin siz hayatınızı ve yaşadığınız zorlukları biliyorsunuz her halükarda çıkış yolunuda bulursunuz
Bu sözü çok severim su akar yolunu bulur
Sabır sağlık dilerim

Öncelikle Rabbim cocugunuza sifa versin size bağışlasın. Bence ayrilmaktan korkmayin sizin ve cocugunuz için en sağlıklı karar. Allah yolunuzu açık etsin.

Çok ama çok katılıyorum
evlense de boşansa da en fazla kadınlar zararda

Ben çok çabuk duygulanan biri değilimdir ama göz yaşlarıyla okudum mesajlarınızı.Siz çok güçlü ve güzel yürekli bi kadınsınız.Ve harika bi annesiniz.Dilerim hem hayatınızın kalan kısmında hem de diğer hayatınızda sadece güzel şeyler bulsun sizin.Eşiniz gibi,konunuza parazit olan kişi gibi kalbi kötüler sizden ve evladınızdan uzak olsun.Allah yardımcınız olsun

Allahım küçücük bedenlere dert verme.
Evlatlarımızla sınama bizi.
Arkadaşım Allah bebeğine şifa versin bir mucize olsun inşallah her doktor kapısından girdiğinde kulakların güzel şeyler duysun, bebeğin sağlığa kavuşsn gülerek çık hastanelerden...Allahım sana yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…