- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Dünyada ahirette yavrunla senin olsun. Yüce mevlam Safi ismiyle yavruna şifa versin. Allahım evladının sagligina kavuşmayı nasip etsin. Yavrunla seni bu dünyada da ahirettede hep guzellkler bulsun guzel anne.Estafurullah hissttiklerimi yazmışsınız arkadaşınıza benzeyecek sonum malesef boşanınca aynısını yapacak eminim bekar biriyle evlenecek ben de oğluma adayacağım kendimi aklıma hep Efendimizin sözü geliyor böyle şeyler duydukça ya da adalet arayınca "İSTEMEZ MİSİN YA ÖMER BU DÜNYA ONLARIN AHİRET BİZİM OLSUN." İnşallah öbür dünyada kazananlardan oluruz.Bu sözü çok avutuyor beni Efendimizin.
çok acımasızsın. yapma..What?
Öğretmen olmak iletişim bozukluluğunu beraberinde mi getiriyor?
Yaşadıklarınız, profesyonel olarak aldığınız eğitim hayatında öğrendiğiniz her şeyi unutturacak kadar travmatik mi?
Öyleyse, ne cüretle öğretmenim diyorsunuz?
Ve de
Anlarsınız umarım son defa yazıyorum
Baba çocuğu görmek dahi istemiyorsa, zorla kapının önüne iki sev bi öp diye bırakıp kaçacak halin YÖK ya.
Cehennemin dibine kadar istemesin.
Sana çocuk, hasta haliyle yük mü geliyor yoksa?
Kötü gününde misin? Bir empati yapın bakalım travmatikliğinin miktarını bir hissedin.What?
Öğretmen olmak iletişim bozukluluğunu beraberinde mi getiriyor?
Yaşadıklarınız, profesyonel olarak aldığınız eğitim hayatında öğrendiğiniz her şeyi unutturacak kadar travmatik mi?
Öyleyse, ne cüretle öğretmenim diyorsunuz?
Ve de
Anlarsınız umarım son defa yazıyorum
Baba çocuğu görmek dahi istemiyorsa, zorla kapının önüne iki sev bi öp diye bırakıp kaçacak halin YÖK ya.
Cehennemin dibine kadar istemesin.
Sana çocuk, hasta haliyle yük mü geliyor yoksa?
Anladim canim Rabbim yar ve yardımcın olsunBabam vefat etti annem de kardeşimin hastalığı ve okulu nedeniyle destek olaamıyor malesef
Allah şifa versin yavrunuza inş.Oğlum 4 ameliyat oldu zaten ilerde tekrar olma ihtimali var ama tedavisi yok hastalığının bu hastalık konusunda tıp ilerlemiyor malesef dr bu hastalıkla yaşamaya alışın diyor sürekli.
Ben onu hakimlerin hakimine havale ettim
Bi paket bezi bi günde bitirdiğimiz oldu bizim azaldı biraz ama çok yapıyor bizim omurilikte sorun var o yüzden o kadar umutlu değil dr muz amin olsun dualarınızaAllah şifa versin yavrunuza inş.
Tam olarak aynı olmasa da yeğenim de ameliyat oldu. Makat olması gereken yerde değildi. Yukarı taraftaydı. Ablam çok zor zamanlar geçirdi. Günde 20 defa altını değiştiği oluyodu. Az az yapıyordu. 3,5 yaşında yeğenim şimdi.
Ama kakasini yaparken ıkındığı için doktorlar bu kadar umutsuz değiller. Kaslarının çalıştığı anlamına geliyor bu. İstemsiz olarak altına yapmıyor.
Ablam Hollanda da bu arada. %50 tam düzelme şansı diyor oradaki doktorlar.
Eniştemin yakın akrabasının kapalı doğdu. O çocuk şimdi 12 yaşında ve tamamen iyileşti.
Dilerim sizin evladiniz da şanslı yüzdenin içinde olur.
Eşinize gelince,o adamdan ne köy olur ne kasaba. Maaşı iyiyse bütün haklarınızı alın boşanırken.
Temennim geberip neyi var neyi yok her şeyinin size kalması yönünde tabii..
Canım allah yardımcın olsun.keşke yardımcı olabilsem.aile terapisi alsanız olmaz mı?çok zor bir durum hem anne olarak hem eş olarak.ben ayrılmamanız taraftarıyım ama evin içinde yaşadıklarını sen daha iyi biliyorsun.en doğru kararı verirsin inşallah.hakkinda hayırlısı neyse o olsun.İyi akşamlar herkese.
Eski konularımdan neler yaşadığımı anlattım ama kısa bi özet yazayım.Oğlum 3 yaşında makatı kapalı doğdu.Omuriliğinde gerginlik var.Toplam 4 ameliyat oldu.İlerde kaka ve çiş tutamama, omurilikle ve böbreklerle ilgili hastalıklarla mücadele edecek.Öğretmenim.Eş olacak kişiden fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorum.Yaz tatilinde kurtulmaya çalışacağım.Merak ettiğim konu çocuğu böyle hastalıkları olan ve boşanmayı başaran anneler tecrübelerinizi anlatır mısınız? Oğlum babasını çok seviyor hem babasızlıkla hem hastalığının verdiği psikolojik travmayla başedebilir mi? Ben kaldırabilir miyim bu kadar yükü? Akıl verin bana ölüyorum mutsuzluktan
Çocuğunuzun tedavisinin yapıldığı ile sağlık özrü ile tayin isteseniz, kardeşiniz ve annenizi de yanınıza alsanız hem daha mutlu olursunuz, hem de o adama muhtaç olmazsınız.Bi paket bezi bi günde bitirdiğimiz oldu bizim azaldı biraz ama çok yapıyor bizim omurilikte sorun var o yüzden o kadar umutlu değil dr muz amin olsun dualarınıza
Amin psikolojik şiddet her gün fiziksel de çok gördüm makyajla gözümün morluğunu kapatıp 20 gün okula öyle gidecek kadar. Normalde makyaj yapmam.Maaşı çok iyi ben çalışmasam bile rahat yeterdi.
Ayrılırsak oğlumu görmeyeceğini söylüyor babası
Eger oglun dayak yedigini goruyprsa daha cok uzulur. En azindan babayi arada bir gorur.bu mubarek gunde rabbim sifa versin.geleceginiz icin ise hayirli olani kilsinİyi akşamlar herkese.
Eski konularımdan neler yaşadığımı anlattım ama kısa bi özet yazayım.Oğlum 3 yaşında makatı kapalı doğdu.Omuriliğinde gerginlik var.Toplam 4 ameliyat oldu.İlerde kaka ve çiş tutamama, omurilikle ve böbreklerle ilgili hastalıklarla mücadele edecek.Öğretmenim.Eş olacak kişiden fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorum.Yaz tatilinde kurtulmaya çalışacağım.Merak ettiğim konu çocuğu böyle hastalıkları olan ve boşanmayı başaran anneler tecrübelerinizi anlatır mısınız? Oğlum babasını çok seviyor hem babasızlıkla hem hastalığının verdiği psikolojik travmayla başedebilir mi? Ben kaldırabilir miyim bu kadar yükü? Akıl verin bana ölüyorum mutsuzluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?