Çocuğu kalıtsal hastalığı olup boşanan var mı?

Dünyada ahirette yavrunla senin olsun. Yüce mevlam Safi ismiyle yavruna şifa versin. Allahım evladının sagligina kavuşmayı nasip etsin. Yavrunla seni bu dünyada da ahirettede hep guzellkler bulsun guzel anne.

çok acımasızsın. yapma..

Allah yar ve yardımcınız olsun,dilerim bian evvel sıhhatine kavuşur evladınız ,ben koca yürekli bir kadın gördüm ,her zorluğa göğüs gerecek kadar güçlü bir kadın.
Ayrılmayıp yapcak birşey yok ,siz zorlansanız da hakkın'dan gelirsiniz.
Namert'e ihtiyacınız yok ,ilgisi de yere batsın vicdan yoksunu o kişinin 'eşiniz' diyemiyorum kusura bakmayın ,o sıfat'a bile elim varmıyor...

Kötü gününde misin? Bir empati yapın bakalım travmatikliğinin miktarını bir hissedin.

Allah yavrunuza guc esinize akil fikir versin sizede guc kuvvet..
Size dua edecegim baska bisey gelmez ki elimizden

Allah şifa versin yavrunuza inş.
Tam olarak aynı olmasa da yeğenim de ameliyat oldu. Makat olması gereken yerde değildi. Yukarı taraftaydı. Ablam çok zor zamanlar geçirdi. Günde 20 defa altını değiştiği oluyodu. Az az yapıyordu. 3,5 yaşında yeğenim şimdi.
Ama kakasini yaparken ıkındığı için doktorlar bu kadar umutsuz değiller. Kaslarının çalıştığı anlamına geliyor bu. İstemsiz olarak altına yapmıyor.
Ablam Hollanda da bu arada. %50 tam düzelme şansı diyor oradaki doktorlar.
Eniştemin yakın akrabasının kapalı doğdu. O çocuk şimdi 12 yaşında ve tamamen iyileşti.
Dilerim sizin evladiniz da şanslı yüzdenin içinde olur.
Eşinize gelince,o adamdan ne köy olur ne kasaba. Maaşı iyiyse bütün haklarınızı alın boşanırken.
Temennim geberip neyi var neyi yok her şeyinin size kalması yönünde tabii..

Allah yardımcın olsun bir yakınım boşandı Benimde babası çocuğun raahatsızlığını kaldıramadı. Omurilik felci idi yatalak yani çocuk altı bezli. Şimdi ikinci evliliğini yaptı bir oğlu da oldu gayet mutluluklar.

Bi paket bezi bi günde bitirdiğimiz oldu bizim azaldı biraz ama çok yapıyor bizim omurilikte sorun var o yüzden o kadar umutlu değil dr muz amin olsun dualarınıza

Canım allah yardımcın olsun.keşke yardımcı olabilsem.aile terapisi alsanız olmaz mı?çok zor bir durum hem anne olarak hem eş olarak.ben ayrılmamanız taraftarıyım ama evin içinde yaşadıklarını sen daha iyi biliyorsun.en doğru kararı verirsin inşallah.hakkinda hayırlısı neyse o olsun.

Mutsuzluktan ölen bir anne sizce herhangi bir çocuğa iyi gelebilir mi? Hay aklimi kaciricam. Siz bir de ogretmensiniz. Zor evet cok haklisiniz. Ona lafim yok allah yardimciniz olsun ama her gun babayi gorecek diye mutsuzlukten ölen bir anneye mahkum etmek dogru mu o yavruyu?
Ben de haftada 1 babami gorerek buyudum 6 yasimdan itibaren. Cunku babam 16.00 24.00 vardiyasindaydi. Ben okula gidince gorusmedik. Bir sure sonra alisiliyor. Hic problem olmuyor.

Boşanırsam çocuğu görmem diyen bi adam zaten babalık yapmıyordur ki. Pabucumun babası.
Çocuklar gördüklerine çok çabuk alışır. Önündeki baba örneği bir kalas olunca göreceği şey dayak değnek küfür hakaret vs. Babası gibi mi olsun?
Yavrum zaten hastalıktan çekecek bari karakteri adam gibi olsun.
Ayrıca madem gücü size yetiyor ayrılmadan önce bi güzel dövdürün şu pisliği. Nasıl bişeymiş öğrensin.

Bi paket bezi bi günde bitirdiğimiz oldu bizim azaldı biraz ama çok yapıyor bizim omurilikte sorun var o yüzden o kadar umutlu değil dr muz amin olsun dualarınıza
Çocuğunuzun tedavisinin yapıldığı ile sağlık özrü ile tayin isteseniz, kardeşiniz ve annenizi de yanınıza alsanız hem daha mutlu olursunuz, hem de o adama muhtaç olmazsınız.

Amin psikolojik şiddet her gün fiziksel de çok gördüm makyajla gözümün morluğunu kapatıp 20 gün okula öyle gidecek kadar. Normalde makyaj yapmam.Maaşı çok iyi ben çalışmasam bile rahat yeterdi.

O zaman maddi manevi tazminat davası acacaksiniz , darp raporunu da ekleyip , kurtulacaksiniz bu insan bozuntusundan.

20 gün göz makyajıyla göz morlugunu kapatan kadın , bu kötü psikolojiyi kaldırabilecek kadın herşeyi kaldırır.
O olmadan daha mutlu olursunuz .

Sen yola cik arkadasim en buyuk destekcin oglun olacak. Hastaligina allah şifa versin. Onun icin dr söylediklerini yapmak disinda elinden bir sey gelmez. Ancak cocugunun ruhu benligi senin elinde. Onu istedigin gibi sekillendirebilirsin. Secim senin dayak atan annesini aşağılayan bir babayi model alarak mi buyumesini istiyorsun?

Karar vermesi zor olan sonrası gelecektir. Lutfen güçlü ol bir anne olarak cocugunu o adamdan kurtarmak zorundasin.

arkadaşımın oğlu otistik. baba olacak şahıs doğumdan itibaren ilgilenmedi. her yükü arkadaşım çekti. üstüne bir de arkadaşımı aldattı. hep düzelir diye bekledi ama olmayacağını görünce ayrıldı. şimdi hem çalışıyo hem çocugun okul masraflarını karşılıyor. eşyalar onda kaldı ev kira.eski eşinin ailesi oğullarını reddettiği için arkadaşımın yanında oldular. ev kirasını onlar karşılıyor. lütfen size destek olacak birileri varsa aileniz falan beklemeyin ayrılın. emin olun hayatınız daha da iyi olacak. yapamam demeyin Allah annelere güç veriyor. bebeğinize acil şifalar

Eger oglun dayak yedigini goruyprsa daha cok uzulur. En azindan babayi arada bir gorur.bu mubarek gunde rabbim sifa versin.geleceginiz icin ise hayirli olani kilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…