Ben annekigimin bilincideyim..bu duyguyu bazen yadadigimi soyluyorumm.cunku ustustume cok seyler yasadik..kizmiz tabiki herseyimiz..biliyorum..ben zaten kizmin vsrligindan sikayet etmedim konuyu ozetleyip biraz hayatimdan bahsedip..benim gibi cocugu olan esleein nasil vakit gecirdigini sordum..cunku cevremdeki herkes herseyi yapiyor hersey dortdortluk gibi gosteriyor iliskisini sanki bitek ben bunuyasamis gibi hissettim..sadece bilmek ve tevsiye almak istiyorum sizler ne yapiyosunuz..bu arada parka gidin vs diyen arkadaslar bunlari hep yapiyoruz..yalniz kalamiyoruz evde kaldigimiz zamanda yorgunuz bu ssrtlarda olan arkadaslar iliskisini nasil dengede tutuyor.bunun yoruminu almak istiyorum..elbetteki mutluyuz kizimizla yemegede gidiyoruz..bensadece endiseleniyorum herseyin yolunda olmasini istiyorum..aile olarak yaptigimz sryler var kizmiz la veraber hemde hergun..es olarak iki kisi nelee yapiyorsunuz sordum..lutfen anlarsaniz ve iyi okuyup yorum yaparsaniz sevinirim
Ne demek istedigimi galiba yanlis ifade ettim..aradigim cevaplar bunlar degil..cocugu olanlar..elbetteki gezmelere gidemiyoruz basbasa gece tek basimiza falan..bu kucuk bir coxukla normal..soyle soyliyeyim..cocuktan arta kalan zmaninizi nasil geciriyorsunuz esinizle?? Kisa ve oz:)))
Ne demek istedigimi galiba yanlis ifade ettim..aradigim cevaplar bunlar degil..cocugu olanlar..elbetteki gezmelere gidemiyoruz basbasa gece tek basimiza falan..bu kucuk bir coxukla normal..soyle soyliyeyim..cocuktan arta kalan zmaninizi nasil geciriyorsunuz esinizle?? Kisa ve oz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?