çocuğu okula giden bayanlar

dtnescafe

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2008
972
767
648
arkadaşlar merhaba..şu an çok sinirliyim mantıklı düşünemiyorum..yardımcı olursanız çok sevinirim..6 yaşında kızım bu gün okula başladı..çalıştığımız için hem saatleri uysun hem de yemesi içmesi rahat olsun ve tabi ki en önemlisi güvenli olsun diye özel okula yazdırdık..servis kaydımızı da yaptırdık ki bu aşamada en büyük talebimiz biz 8.30 iş başı yaptığımız için saat 8.00 da kızımın evden alınmış olmasıydı..tamam denildi ödememizi yaptık..lakin servis şöförü güzergah belirlemek için evleri dolaştığında mümkün değil sekizde alamam..8.20 den önce burda olamam ben dedi..olmaz dedik mümkün değil yetkilileriyle görüştük falan başka servise aktararak halletmeye çalıştılar..bugün eşim izinli olduğu için eşim götürdü okula..çünkü hala ayarlama yapamamışlardı..neyse dedik en olmadı sabahları biz bırakırız akşamları servis getirir hallederiz..amaa beni koparan olay akşam oldu..servis telefonumdan bana haber vermek yerine kızımı sitenin önüne bırakıp gitmiş..ben telefon beklerken kapı çaldı..sitenin güvenliği yanında kızımla geldi..kızım nasıl korkmuş nasıl ağlıyor..birisi sitede ağlarken kızımı görmüş güvenliğe götürmüş..çıldırdım tabiki..hemen okulu aradım yetkililerle görüştüm.onlarda inanamadı nasıl bırakıp gider veliye teslim edilmesi gerekiyor çocuklar diye..neymiş efendim servis hostesinin cenazesi varmış ondan aksaklık olmuş..neyse servis işinden vazgeçtik tabiki bir daha hayatta güvenemem bunlara..eşimle konuştuk yolumuz uzar ama kendimiz alır bırakırız dedik..fakat burda da bir sorun var ki saat en geç sekizi on geçe okula bırakıcaz ve o saatte okulda kızımı teslim edebileceğim bir yetkili olmuyormuş..müdür yardımcısıyla görüştüm yarın toplantı yapıcaz bu konuyla alakalı dedi ama sonuç ne olur bilemedim..anlamadığım devlet memurları en geç 8.30 da iş başı yapıyor bu okulda hiç mi işe erken başlayan veli yok..sizler nasıl yapıyorsunuz?..benim hergün işe geç gitmek gibi bir lüksüm yok olamaz..lütfen bana fikir verin..nasıl helledebilirim bu işi..

Bütün okulu sizin sisteminize göre ayarlayamazlarki.ortalama bir saat belirlenir.bizim birdal bütün özel okullarda aynı.diğer karışıklıklara gelince ,genel de bir düzen oturana kadar bazı terslikler oluyor.zamanla yoluna girer.zaten yapmanız gerekeni yapmissiniz.yetkililer illaki bir çözüm bulacaklardir.başırılı bir yıl dilerim çocuğunuza.

Eşinizin yada sizin işinize yakın bir okul seçseydiniz keşke,servis işi çok zor küçüklerde.[/Qzaten olabilecek en yakın okulu seçtik..eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz malesef..zaten baştada kararsızdık servise mi versek kendimiz mi götürsek diye..tamam biz saat sekizde alırız diye garanti verince iyi ozaman servis daha rahat olur diyerek kaydettirdik..

Servis cocugu size teslim etmeliydi ama siz de keske cocugunuza zor durumlarda sitenin gorevlisinden yardim isteyip eve ulasabilecegini ogretseydiniz.Yazik yavrucak evinin önünde oldugu halde korkup evine gelememis.Dunyanin binbir turlu hali var.Ayrica okul size uyamaz maalesef siz okula uyacaksiniz.Benim oglum devlet okulunda ama sabah aksam velisi calisan cocuklar okulun bahcesinde bekleyebilir ve gorevli asla disariya birakmaz.Ozel okulda nasil sabahlari gorevli olmaz anlayamadim.Siz tam olarak cocugunuzu sabahlari kim teslim alsin istiyorsunuz?

ya şimdi bişey diycem olmayacak.. gerizekalı bu servisler..sizinkini getirmiş siteye bırakmış benim oğlan hiç gelmedi adam servisi yapmış gitmiş bende bekliyorum aşağıda ..ilk gün ya dedim ancak gelir bir aradım ki adam ben dağıttım bütün çocukları demez mi.. bütün okulu ayağa kaldırdım servis zaten tutuştu.. eşimi aradım gittik çocuk okulda yoldayken aradılar burda diye ama o an ne yaşadığımı ben bilirim ..
biz okul yönetimiyle konuştuk servis değiştirildi..

Bütün okulu sizin sisteminize göre ayarlayamazlarki.ortalama bir saat belirlenir.bizim birdal bütün özel okullarda aynı.diğer karışıklıklara gelince ,genel de bir düzen oturana kadar bazı terslikler oluyor.zamanla yoluna girer.zaten yapmanız gerekeni yapmissiniz.yetkililer illaki bir çözüm bulacaklardir.başırılı bir yıl dilerim çocuğunuza.
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..işte bize göre düzen ayarlanmaz farkındayım ama diğer aileler nasıl hallediyo bu işi fikir almak istedim..yani her anne baba dokuzda iş başı yapamazı ki..

Servis cocugu size teslim etmeliydi ama siz de keske cocugunuza zor durumlarda sitenin gorevlisinden yardim isteyip eve ulasabilecegini ogretseydiniz.Yazik yavrucak evinin önünde oldugu halde korkup evine gelememis.Dunyanin binbir turlu hali var.Ayrica okul size uyamaz maalesef siz okula uyacaksiniz.Benim oglum devlet okulunda ama sabah aksam velisi calisan cocuklar okulun bahcesinde bekleyebilir ve gorevli asla disariya birakmaz.Ozel okulda nasil sabahlari gorevli olmaz anlayamadim.Siz tam olarak cocugunuzu sabahlari kim teslim alsin istiyorsunuz?
kızıma sürekli öğretiyorum böyle durumlarda ne yapması gerektiğini ama daha yeni taşındık buraya tam adapte olamadı malesef..bir de asansöre binmesi gerekir ki asıl ondan korkmuş ta gelememiş..birde servisten indirince adamlar çocuk paniklemiş..benim özel olarak sabahları teslim almasını istediğim biri yok müdür yardımcısı bana öyle söyledi..bende şaştım kaldım inanın ki ne yapacağımı..

kızıma sürekli öğretiyorum böyle durumlarda ne yapması gerektiğini ama daha yeni taşındık buraya tam adapte olamadı malesef..bir de asansöre binmesi gerekir ki asıl ondan korkmuş ta gelememiş..birde servisten indirince adamlar çocuk paniklemiş..benim özel olarak sabahları teslim almasını istediğim biri yok müdür yardımcısı bana öyle söyledi..bende şaştım kaldım inanın ki ne yapacağımı..
Yazik yahu cocuga haklisiniz tabi herkes isini düzgün yapmali.Biran önce hallolur inşallah...

ya şimdi bişey diycem olmayacak.. gerizekalı bu servisler..sizinkini getirmiş siteye bırakmış benim oğlan hiç gelmedi adam servisi yapmış gitmiş bende bekliyorum aşağıda ..ilk gün ya dedim ancak gelir bir aradım ki adam ben dağıttım bütün çocukları demez mi.. bütün okulu ayağa kaldırdım servis zaten tutuştu.. eşimi aradım gittik çocuk okulda yoldayken aradılar burda diye ama o an ne yaşadığımı ben bilirim ..
biz okul yönetimiyle konuştuk servis değiştirildi..
insanın aklı gidiyor resmen..şoktayım inanınki..sizede çok geçmiş olsun..bende bekliyordum gelir diye ama yağmur başlayınca duramadım..nasılsa telefonla gelmeden haber verecekler diye eve çıktım..çıkmasaydım keşke ama diyorum ki bununla atlattık Allahtan kızıma birşey olmadı..biz artık servise vermiycez ama ya diğer çocuklar..bu sorumsuzlukla ya onların başına birşey gelirse..

Özel okul da olsa orada ki lerde insan bunu unutmayın... para veriyorum mecbur yapacak lar gibi düşünmeyin ... Anne olarak mutlaka haklı yönleriniz var ..
Allaha şükür haddimi bilen bir insanım ve bugüne kadar kimse için parasını veriyorum yapıcaklar zihniyetinde olmadım..ben bu durumda olan veliler varsa nasıl hallediyorlar diye fikir almaya çalışıyorum..servise dünyanın parasını veriyorum nasıl çocuğumu sokağa bırakıp giderler diye değil küçücük çocukların sorumluluğunu alıyorlar nasıl 6 yaşındaki çocuğu velisine telim etmeden bırakıp gidiyorlar nasıl vicdanları elveriyor şeklinde düşünüyorum..

Burda nöbet sınıfı var okul açılmadan bir saat önce ve bir saat sonraya kadar

Yani 8 de alıyor akşam da 6 ya kadar bekliyor

Bazı okullar erkenci servis de koyuyor zira evden 8 de çıkarsak 8.30 işe yetişemiyoruz

Allaha şükür haddimi bilen bir insanım ve bugüne kadar kimse için parasını veriyorum yapıcaklar zihniyetinde olmadım..ben bu durumda olan veliler varsa nasıl hallediyorlar diye fikir almaya çalışıyorum..servise dünyanın parasını veriyorum nasıl çocuğumu sokağa bırakıp giderler diye değil küçücük çocukların sorumluluğunu alıyorlar nasıl 6 yaşındaki çocuğu velisine telim etmeden bırakıp gidiyorlar nasıl vicdanları elveriyor şeklinde düşünüyorum..
Servis genelde aşağıdan korna ya basıyor gidiyor muhtemelen sizi duydu sandı bastı gitti genelde öyle yapıyorlar ... bişe olmaz mantığı var nede olsa biraktik lari onların evladı değil ... ama okul size uyum sağlamaz bi sistemleri varsa özel de olsa devlet okulu da olsa sizin uymaniz beklenir

herseye muhalefet yapanlar cikacak iste!
muhalif yorumlarla besleniyorlar.
kucucuk cocuklar kapi onune birakilsin ,veliler sefil olsun ,dert sahibi olsun diye
ozel okula vermiyoruz.
evet bir dolu parada veriyosam her anlamda karsiliginida beklerim.

İlk 1hafta sistem oturana kadar alsakliklar olur her servislerde.
Cocugu annesine teslim etmemesi konusunda haklisiniz
Fakat sizin istediginiz saatte servise baslayamaz ki adam
Senin cocugunu erken almaya baslarsa diger cocuklarida almak zorunda
Her veli kbul etmez
Sahsen benim cocugum 8.30da alincagi yerde sirf baska velinin isine uymuyo diye cocugumun 20dk erken alinmasini istemem
Siz kendi acinizdan care arayin.
Okula erken cocuk birakilir bide uzerine birine emanet edilirmi ya
Yani ben yapamam
Servis saatine kadar bkacak birini yada okula goturecek birini bulmak daha mantikli bi cozum.

Servis genelde aşağıdan korna ya basıyor gidiyor muhtemelen sizi duydu sandı bastı gitti genelde öyle yapıyorlar ... bişe olmaz mantığı var nede olsa biraktik lari onların evladı değil ... ama okul size uyum sağlamaz bi sistemleri varsa özel de olsa devlet okulu da olsa sizin uymaniz beklenir
Yok benim bildiğim ve konuşulan tlfndan çağrı bırakılacak şeklinde.. Zaten koca sitede kornanın duyulmasını bekleyecek kadar şuursuz değildir heralde..hostedle alakalı sıkıntı yaşadıkları için gelişti bu sorun ama beni bağlamaz öncelik bu işi yapıyorlarsa eğer çocukların güvenliği olmalı..

herseye muhalefet yapanlar cikacak iste!
muhalif yorumlarla besleniyorlar.
kucucuk cocuklar kapi onune birakilsin ,veliler sefil olsun ,dert sahibi olsun diye
ozel okula vermiyoruz.
evet bir dolu parada veriyosam her anlamda karsiliginida beklerim.
Valla bir haftadır sinirlerimiz bozuk servis yüzünden.. Baştan bize sekizde alamayız deselerdi ona göre hazırlardık kendimizi..tutup son hafta olmaz sekizde alamayız diyorlar arayada bayram girince birşey yapamadık..zaten devlet okulu taraftarıydım ama mesai saatlerime uysun diyerek özeli tecih ettim..meğer devlet okuluna gitse daha rahat edermişim..

Para veriyorum elbette yapacaklar dıye düşünülmesin gibi bir yorum okudum, kim aldığı ürün veya hizmetin karşılığını istemez merak edıyorum, bir cok velinin özel okul tercıh etmesinin nedeni çalışma şartlarınızın zorluğu ( giriş çıkış saatleri), bakıcıya yatırım yapmak yerine bıraz daha fazla vererek çocuğuna yatırım yapmakken nasıl olur da özel okuldan aynı durumda olan veliler için yardım istemek ya da çözüm üretilmesini talep etmemek olabilir ki..

Parasını verip özel doktora/ hastaneye gidenler ya da muadillerinden tonla fazla para verip bir ürün alanlar olsun ben fazladan verdım ama deyip susuyor mu acaba aldıkları hizmet kendılerını tatmın etmeyınce..

Back
X