arkadaşlar merhaba..şu an çok sinirliyim mantıklı düşünemiyorum..yardımcı olursanız çok sevinirim..6 yaşında kızım bu gün okula başladı..çalıştığımız için hem saatleri uysun hem de yemesi içmesi rahat olsun ve tabi ki en önemlisi güvenli olsun diye özel okula yazdırdık..servis kaydımızı da yaptırdık ki bu aşamada en büyük talebimiz biz 8.30 iş başı yaptığımız için saat 8.00 da kızımın evden alınmış olmasıydı..tamam denildi ödememizi yaptık..lakin servis şöförü güzergah belirlemek için evleri dolaştığında mümkün değil sekizde alamam..8.20 den önce burda olamam ben dedi..olmaz dedik mümkün değil yetkilileriyle görüştük falan başka servise aktararak halletmeye çalıştılar..bugün eşim izinli olduğu için eşim götürdü okula..çünkü hala ayarlama yapamamışlardı..neyse dedik en olmadı sabahları biz bırakırız akşamları servis getirir hallederiz..amaa beni koparan olay akşam oldu..servis telefonumdan bana haber vermek yerine kızımı sitenin önüne bırakıp gitmiş..ben telefon beklerken kapı çaldı..sitenin güvenliği yanında kızımla geldi..kızım nasıl korkmuş nasıl ağlıyor..birisi sitede ağlarken kızımı görmüş güvenliğe götürmüş..çıldırdım tabiki..hemen okulu aradım yetkililerle görüştüm.onlarda inanamadı nasıl bırakıp gider veliye teslim edilmesi gerekiyor çocuklar diye..neymiş efendim servis hostesinin cenazesi varmış ondan aksaklık olmuş..neyse servis işinden vazgeçtik tabiki bir daha hayatta güvenemem bunlara..eşimle konuştuk yolumuz uzar ama kendimiz alır bırakırız dedik..fakat burda da bir sorun var ki saat en geç sekizi on geçe okula bırakıcaz ve o saatte okulda kızımı teslim edebileceğim bir yetkili olmuyormuş..müdür yardımcısıyla görüştüm yarın toplantı yapıcaz bu konuyla alakalı dedi ama sonuç ne olur bilemedim..anlamadığım devlet memurları en geç 8.30 da iş başı yapıyor bu okulda hiç mi işe erken başlayan veli yok..sizler nasıl yapıyorsunuz?..benim hergün işe geç gitmek gibi bir lüksüm yok olamaz..lütfen bana fikir verin..nasıl helledebilirim bu işi..