Aılelerden yardım ısteyın canım , devlet hastanelerınde cok cuzzı mıktarlarda da yaptırabılırsınız ama cokta ertelemeyın bu ısıevet cok konustuk tartstık ıstemıyo ustune gıdıncede kavga edıyoruz napacamı bılmıyorum bı an önce tüp bebek yaptırmam gerek
devlet hastanesı ıcın en az 23 yasında olmam ve 3 asılama sartı var bana uymayan aıleler naddı manevı destegı yokAılelerden yardım ısteyın canım , devlet hastanelerınde cok cuzzı mıktarlarda da yaptırabılırsınız ama cokta ertelemeyın bu ısı
ıns zaten dusuncenmız o ben bu konuu dertlesmek ıcın actımbenim kuzenim de sizin gibiydi ve tüp bebekle çocuk sahibi oldu. isterseniz sizde kendinizi çok yıpratmadan akışına bırakıp para biriktirin. en azından daha ciddi bir adım olur tüp bebek.
hani sorun olmayıp çocuğunuz olmasa akışına bırakın derdim ama belli ki ortada bir problem var. inş hayırlısıyla hayırlı evlatlarınız olur.
yok cnm denemedım mıdem hassas ıns allah herkese nasıp etsın duamı edıyorum herkesecanım hiç üzülme bliyorum çok zor bi duygu ama şunu unutma herşey birer bahane vercek olan Allah sen bol bol dua et Rabbime sığın ondan iste mutlkaa Rabbim olması için bir sebep yaratır. hee olmuyosada üzülme mutlkaa hayırlısı budur. sen stres yaptıkçada dhada zorlaşır canım. bitkisel kürler denedinmi incir kürü havuç kürü flan
cnm kendini zorlayıp denesen kuranda bile gecer incirin yumurtalıklara çok faydası var havucunda çatlaması ıcın çok faydası varyok cnm denemedım mıdem hassas ıns allah herkese nasıp etsın duamı edıyorum herkese
Aynen İbrahim saraçoğlunun da amh için incir kürü tarifi vardı yanılmıyorsam onu bi araştırıp deneyebilirsin alice..cnm kendini zorlayıp denesen kuranda bile gecer incirin yumurtalıklara çok faydası var havucunda çatlaması ıcın çok faydası var
normal ıncır kuru kaysı vs yıyorum ama gercekten yemek yerken ble secıyorum her seyı yıyemıyorumcnm kendini zorlayıp denesen kuranda bile gecer incirin yumurtalıklara çok faydası var havucunda çatlaması ıcın çok faydası var
denemeye calısırım allah bagıslasın yavrunuzu spor yapıyorum kosu bandım var ama ıllakı sınır ıtres oluyo bn elımden gelenı yapsamda canımı sıkacak bıse oluyo ben zaten normalde dusunmemeye calısıyorum ama söyledıgım gıbı her yerde görunce ınsan dayanamıyo zaten son raddeye geldımde aglayarak yazdım cevremızde herkes bılı yo bu konuyu ama dun kuzenım gebelık testıne varana kadar gösterdı tamam sevıncını paylasıyo ama bnde üzüluyorum ben nıye böyleyım dıye iş konusunda daha 10 dk önce aradım dedım yok olmaz dıyo madem ıs ıstıyon gıt anneme yardım et dıyo sınır edıyo benı annesı bahce var küçük onda sera yapıyo hıc ugrasamam sevmıyorum zatenAynen İbrahim saraçoğlunun da amh için incir kürü tarifi vardı yanılmıyorsam onu bi araştırıp deneyebilirsin alice..
Bu arada eşini ikna et bir işe gir sadece tüp bebek parası için ve o arada kafan dağılacağı için kendiliğinden bile hamile kalabilirsin..genelde kadınlar Bebek için deneyip olmadığında spora yazılır veya tüp bebek düşünür bırakır stresi o zmn hamile kalır..
Ben de aşılama ve tüp bebek olcak nasılsa dediğim ay hamile kalmıştım ki önceki aylar hamileyimdir belki diye kalkıp su almazdım o ay koştum top oynadım filan hem de kızım benimleymiş ozmn Allah zamanında veriyor ve koruyor herkes nasibini yiyor bu dünyada..İnşallah tez zamanda kavuşursun meleğine
amın allah tez zamanda nasıp etsın bı maddıyat baglıyo ınsanııCanım amh dusuk bunu tüp bebek Dr ancak tedavi edebilir Allah kimseyi çaresiz etmesin Bende öyleyim şükür yaptirabiliyorum Allahım sana da yardım etsin inşallah çıkış yolu verecektir
sız okumadınız sanırım yazdıgımı yada bılmıyorsunuz belkı bı kac ay sonra yada 1 yıl tup bebek bıle yapamayacagıxzz artık lutfen yasa baglamayın benım durumumun yasla ılgısı yok yumurtam cıkmıyo cıksada nadıren kalıtesız cıkıyo ılaclar fayda etmıyo bazen dusun 3 aydır adet görmuyordum adet ılacı kullandım 2 kez yıne adet olamadım en sonunda ılacı bıraktık artık ne zaman olursa 2 hafta sonra adet oldum sızın yasınızda ben menepoz olurum sanırım22 yaşındasınız borç ödüyorsunuz ve cocugumuz olmuyor dıyorsunuz
Hersey Allahtan.
Yasınız cok genç ben sizin yasınızda iken üni den yeni mezun olmustum , gençliğimi yasıyordum.
madem durmunuz yok bekleyın bır sure daha durumunuz ıyılessın, yasınız 30 olsa ne olur kı zaman neden aleyhınıze işlesin
ben 36 yasındayım , ben ne yapayım ?
HERŞEY ALLAHTAN önce buna inanın
ddurum konusunda da beklıyoruz zaten ama öyle anlar gelıyokı ımnsana bılmem anlarmısınız ınsan kendın den nefret edıp soguyo ben sadece bıraz rahatlayıp konusmak adına böyle bısey yaptım22 yaşındasınız borç ödüyorsunuz ve cocugumuz olmuyor dıyorsunuz
Hersey Allahtan.
Yasınız cok genç ben sizin yasınızda iken üni den yeni mezun olmustum , gençliğimi yasıyordum.
madem durmunuz yok bekleyın bır sure daha durumunuz ıyılessın, yasınız 30 olsa ne olur kı zaman neden aleyhınıze işlesin
ben 36 yasındayım , ben ne yapayım ?
HERŞEY ALLAHTAN önce buna inanın
bol bol araştır oku insanların hikayeleri bu konuda yazılan tezlere bak mutlaka bir tedavisi vardır.devlet tüp bebegi karşılıyor size ne kadarı kalıyorslm
3 yıldır ugrasıyoruz cabalıyoruz ama olmuyo cocugumuz maddı sıkıntılardan dolayı tüp bebek yapamadık asılama ıcın ugrastık yumurtam cıkmıyo bı turlu her ay kontrol oluyorum ama yok yumurta tembellıgı var adetım cok duzensız ahm degerım 0.06 cok canm sıkılıyo moralm bozuluyo kendımı cok eksık hıssedıyorum bunalıma gırıyorum helekı tanıdıklarımızdan hep hamılelık haberlerı sevınıyorum onların adına ama kendı adıma uzuluyorum nereye gıtsem hep cocuk yada hamıleler dıkkatımı cekıyo daha cok uzuluyorum doktora gıdıyorum yaklasık 2 yıldır özel hastanede tedavıdeyım devlete de gıttım ayrıyetten 5 doktor degıstırdım ama yok yumurta ılac kullandım cok ama lakın ılaclardan bı etkı görmuyo sanırım pek yapım olumlu olan hıc bıse olmadı kendımden nefret edıyorum artık napacagımı sasırdım asılama ıcın bıle yumurta bulamıyo doktor
not :kırıcı yorum yapmayın lutfen zaten üzgünüm daha cok üzülecegım kırmadan yorum yapın
3 asılalama yapmam gerek kı keza aylardır asılama bıle yapamıyoruz yumurta yok cok arastırıyorumbol bol araştır oku insanların hikayeleri bu konuda yazılan tezlere bak mutlaka bir tedavisi vardır.devlet tüp bebegi karşılıyor size ne kadarı kalıyor
hacettepeye gelin yumurtası olmayan kadına nasıl aşılama yapılır ki3 asılalama yapmam gerek kı keza aylardır asılama bıle yapamıyoruz yumurta yok
sartları öyle devlette hacettepe de yapıyolarmıhacettepeye gelin yumurtası olmayan kadına nasıl aşılama yapılır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?