- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Bu dileğin stili değil bencedilek sen misin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu dileğin stili değil bencedilek sen misin :)
Bence hissettikleri sizinle alakalı değil kendinizi üzmeyin . Birsz daha büyüyünce eminim duyguları degisirBir de şunu merak ediyorum. 7 yılda bir çocuk alismaz mi bir insana.? Geldiğinde sevdiği yemekleri yapıyorum, tamamıyla vaktimizi ona ayırıyoruz, babasıyla biraz başbakan kalsın diye bir bahaneyle 1-2 saatliğine kendime iş üretip yalnız bırakıyorum. Yine de karnı açıklığıyla babasına söylüyor, uykusu geldiğinde babasına söylüyor. Ben laf atmazsam kolay kolay konuşmuyor benimle. Ben artık kendimde hata aramaya başladım.
Mucizeler ummadık anlarda gelir, dua edeceğim sizin için, kalbiniz öyle yumuşak öyle naifki Allahın izniyle çok güzel bir anne olacaksınız inanıyorum bunaBu içten duan için çok ama çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Öncelikle anneciginizin ve babaciginizin mekanları cennet olsunİçinde neler yaşıyor kimbilir, anne tarafında ona neler söyleniyor, kafasında oluşturduğu neler var bilemezsiniz. Eşimin kızı mesela küçükken babamın seni sevmesini çok kıskanırdım der hep şimdi gülüyor bu duygusuna çünkü ben onun kıskançlığına çanak tutmadım. Belki kabullenemiyordur kendi içinde boşanmayı, bakın benim annemle babam boşanalı 35 yıl oldu, ikiside ölüp gittiler ama ben hala birlikte görüyorum onları rüyamda içimde bir yer birlikte kahvaltı ettiğimiz o sofrada takılıp kaldı o yüzden bunu dert etmeyin, sizinle ilgili değildir bu durum belki. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok samimisiniz duygularınızda akışına bırakın, kendinizi üzmeyin![]()
İnşallah öyledir. Aksi durumda gerçekten çok üzülürüm.Bence hissettikleri sizinle alakalı değil kendinizi üzmeyin . Birsz daha büyüyünce eminim duyguları degisir
Bu arada benim yazdığım yorumu yanlış anlamayın bej anne baba olmalı ki diğer çocuğa da sabır göstersin demiştim . Siz anne olmadan mükemmel annelik yapmışsınız . Inşallah sizin de hayırlısıyla bir evladiniz olsun .Bir de şunu merak ediyorum. 7 yılda bir çocuk alismaz mi bir insana.? Geldiğinde sevdiği yemekleri yapıyorum, tamamıyla vaktimizi ona ayırıyoruz, babasıyla biraz başbakan kalsın diye bir bahaneyle 1-2 saatliğine kendime iş üretip yalnız bırakıyorum. Yine de karnı açıklığıyla babasına söylüyor, uykusu geldiğinde babasına söylüyor. Ben laf atmazsam kolay kolay konuşmuyor benimle. Ben artık kendimde hata aramaya başladım.
Ya ara bozmak istemem ama annesi belki dolduruyor olabilir. Siz niyetinizi bozmayın.İnşallah öyledir. Aksi durumda gerçekten çok üzülürüm.
Allahım bahtını güzel etsin, bence çok şanslı bir çocuk, sizin gibi kalbi güzel biriyle yolu kesişmiş, eminim biraz daha büyüdüğünde dua edecektir size, allah yuvanızı daim etsinÖncelikle anneciginizin ve babaciginizin mekanları cennet olsunO kadar çok kafa yordum, annesi babası boşanmış çocukların psikolojileri ile ilgili makale okudum bir türlü çözemedim. Akışına bıraktım artık. O kadar olgun bir çocuk ki annesinden daha olgun..
Rabbim razı olsun sizden. Ne kadar güzel gönlünüz var. Bu zamana kadar fikirlerinizle yol aldım, bu akşam da duanızı aldım, hakkınızı helal edin. O güzel gönlünüz ömrünüzce dert görmesin inşallahMucizeler ummadık anlarda gelir, dua edeceğim sizin için, kalbiniz öyle yumuşak öyle naifki Allahın izniyle çok güzel bir anne olacaksınız inanıyorum buna![]()
Sizdende razı olsun Rabbim, buralardayım ben istediğiniz zaman özelden yazın. Ailenizle çok mutlu olun inşallah, iyi gecelerRabbim razı olsun sizden. Ne kadar güzel gönlünüz var. Bu zamana kadar fikirlerinizle yol aldım, bu akşam da duanızı aldım, hakkınızı helal edin. O güzel gönlünüz ömrünüzce dert görmesin inşallah![]()
Ben annesinin doldurduğunu düşünmüyorum. Çünkü annesinin saçma sapan isteklerini çoğu zaman o engelliyor. Babasına sen bakma ona ben hallederim diyor 13 yaşındaki çocuk.Ya ara bozmak istemem ama annesi belki dolduruyor olabilir. Siz niyetinizi bozmayın.
Çok ama çok teşekkür ederim, ne muradiniz varsa en güzelini versin Rabbim, iyi geceler size deSizdende razı olsun Rabbim, buralardayım ben istediğiniz zaman özelden yazın. Ailenizle çok mutlu olun inşallah, iyi geceler![]()
Tam böyle deli caglari desenize . Annesi doldurmasa bile bir laf birşey uzak tutuyordur. Ya fa belki size iyi davranınca vicdan azabı çekiyor olabilir annesine ihanet eder gibi mi hissediyor acaba .annesi evlendi miBen annesinin doldurduğunu düşünmüyorum. Çünkü annesinin saçma sapan isteklerini çoğu zaman o engelliyor. Babasına sen bakma ona ben hallederim diyor 13 yaşındaki çocuk.
Yok yok yanlış anlamadım, güzel duanız için çok teşekkür ederim. Rabbim sizinde gönlünüze göre en güzelini nasip etsinBu arada benim yazdığım yorumu yanlış anlamayın bej anne baba olmalı ki diğer çocuğa da sabır göstersin demiştim . Siz anne olmadan mükemmel annelik yapmışsınız . Inşallah sizin de hayırlısıyla bir evladiniz olsun .
Annesi bizden 1 yıl sonra evlendi. Bir kızı oldu, sonrasında boşandı. O küçücük kalbinde neler barındırıyor bilemiyorum ama kardeşini sevmediğini açık açık söylüyor.Tam böyle deli caglari desenize . Annesi doldurmasa bile bir laf birşey uzak tutuyordur. Ya fa belki size iyi davranınca vicdan azabı çekiyor olabilir annesine ihanet eder gibi mi hissediyor acaba .annesi evlendi mi
Bu düşünce ile cocuklu adamla evlenilmez, birinden ne çıkacağı beli değil diğeri belli bir kadın kolay kolay boşanmaz çocuğuyla bu ülkede
dilek sen misin :)
Her daim fedakar olamazsınnn bu üye istisna,ayrıca kendi söyledi hastalığı varmış cocuğu olmayacağını evlenmeden biliyormuş, cocuğun olmayacağını biliyorsan cocuklu adamla evlenmek mantıklı, sonuçta kendi evladın gibi görürsün ya da cocuğu hiç olmayan bir erkekle evlenip onun babalık hakkını almak istemeyebilirsin,
ama genelde cocuklu adamla evlenenler cocuğu olmayan kadınlar bir cocuk istiyorlar adam da hayır benim evladım var zaten diyor başta evlenirken tabi dese de, sürekli kavga dövüş oluyor, cocuk yapınca da adam çocuğuna bakmayıp ilgilenmiyor diğer çocuğuna koşuyor,
yeni kadın çocuğuyla evde yalnız kalıyor, diğer çocuğa bir şey alınınca benim de çocuğumun hakkı vs diyorlar, boşansa o çocuğun nafakası fazla benim ki az diyorlar fln filan.
sen eşimin cocuğu, kocamın eski eşi diye bir arat bakalım neler çıkıyor karşına.