Senin gibi birinin ağzı ile dua edince mi olmayacakkızlar hep beraber "çocuğu olmasın" diye dua ediyoruz tamam mı?
bu zihniyete çocuk lazım değil.
Hiç gulecegimyoktu allahım ne kadar da cahil sinizSenin gibi birinin ağzı ile dua edince mi olmayacak
durumunu farklı yerlere çekme.Neden hataları affetmek sucmu kibirli değilim cock sevdiği m için şans verdim şuan iyi azda olsa
Nerden biliyorsun unz öle yetirs tır ce gi mi tam tersi olacak belkiOrtada çocuk olmuyor diye senin üstüne kuma getirmek isteyen adamla alakalı sevgiden saygıdan bahsederek küçük düşüyorsun bence, kendine de mi saygın yok? Bu köle zihniyetinle, bir kızın olsa onu da bu şekilde yetiştireceksin, yazık değil mi?
Hiç gulecegimyoktu allahım ne kadar da cahil siniz
Nerden biliyorsun unz öle yetirs tır ce gi mi tam tersi olacak belki
Senin zihniyetine bak sana midem bulandıkızlar hep beraber "çocuğu olmasın" diye dua ediyoruz tamam mı?
bu zihniyete çocuk lazım değil.
O seni ilgilendirmez kuzum kişi kendinden bilir isiSenin ve eşin gibi düşünen bir insandan ancak aynı zihniyette bir kız çocuğu yetiştirilir. Çünkü zihniyetiniz dar... Doğacak kız çocuğu ne kadar geniş düşünebilir ki sizlerin arasında
defalarca beğenesim geldi bunu
bu zihniyet işte çocuğa oyuncak araba alamayacak karnını zor doyurup üç beş çocuk yapan
Kimsen olmayinca 2.000 lira değerin baya yüksek para olmayınca tutmuş oyuncak diyor Sun bi olsun da Allahın izni ile mah rızkını da verir
şimdi Allah rızkını verir der diyecektim, demiş bile, bak daha doğmadan rızkı gelmemiş çocuğun 2000 lirayı denkleştiremiyorsun sigortan yok, işin yok, kocan kumaya göz dikmiş.
Allah her doğanın rızkını verseydi dünya üzerinde milyarlarca çocuk açlık ve safalet içinde yaşamaz, ölmezdi.
doğurup doğurup rızkını Allahtan bekleyeceğinize, doğru düzgün birer iş bulup birikim yapıp sonra çocuk sahibi olsanız sokaklar yalınayak başı kabak çocuklarla dolup taşmaz, herkes iyi eğitim ve sağlık imkanlarından faydalanır.
kendileri de kolejlerde okumamışmış, okusaydın böyle ihanete, şiddete, kumaya boyun eğmek zorunda kalmazdın zaten, elinde diploman mesleğin olurdu, 2000 liraya muhtaç olmazdın, o yüzden bari aynı kadere çocuğunu mahkum etme, okumamak marifetmiş gibi konuşma.
bana cahil dedi :)))))))Hiç gulecegimyoktu allahım ne kadar da cahil siniz
Devlet parlament içip yeşil kartlı olan adama bakıyorsa elbet evladına da bakar .şimdi Allah rızkını verir der diyecektim, demiş bile, bak daha doğmadan rızkı gelmemiş çocuğun 2000 lirayı denkleştiremiyorsun sigortan yok, işin yok, kocan kumaya göz dikmiş.
Allah her doğanın rızkını verseydi dünya üzerinde milyarlarca çocuk açlık ve safalet içinde yaşamaz, ölmezdi.
doğurup doğurup rızkını Allahtan bekleyeceğinize, doğru düzgün birer iş bulup birikim yapıp sonra çocuk sahibi olsanız sokaklar yalınayak başı kabak çocuklarla dolup taşmaz, herkes iyi eğitim ve sağlık imkanlarından faydalanır.
kendileri de kolejlerde okumamışmış, okusaydın böyle ihanete, şiddete, kumaya boyun eğmek zorunda kalmazdın zaten, elinde diploman mesleğin olurdu, 2000 liraya muhtaç olmazdın, o yüzden bari aynı kadere çocuğunu mahkum etme, okumamak marifetmiş gibi konuşma.
Nerden biliyorsun unz öle yetirs tır ce gi mi tam tersi olacak belki
Sana da baksın devlet bi bana mı bakıyorDevbl
Devlet parlament içip yeşil kartlı olan adama bakıyorsa elbet evladına da bakar .
Çünkü devlet bunun için var :)
Midesini bile bulandırdın :)bana cahil dedi :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?