çocuğu olmayan kadın...

Ortada çocuk olmuyor diye senin üstüne kuma getirmek isteyen adamla alakalı sevgiden saygıdan bahsederek küçük düşüyorsun bence, kendine de mi saygın yok? Bu köle zihniyetinle, bir kızın olsa onu da bu şekilde yetiştireceksin, yazık değil mi?

Neden hataları affetmek sucmu kibirli değilim cock sevdiği m için şans verdim şuan iyi azda olsa
durumunu farklı yerlere çekme.
kibirle ne alakası var.
affedip affetmemek senin elinde.
hayat senin hayatın.
ama neyi niye affettiğin konusunda dürüst ol.
çaresizlikten denize düşen yılan misali eşine sarılıyorsun.
seviyorsan kuma getirse de ses etmeyeceksin,aç bıraksa da dövse de.
aslen amacım seni üzmek değil bak sen çook gençsin ve acemisin de belli.
tek çocuğum olsun gerisi kolay diyorsun ya ben buna kızıyorum.
hayır bilakis çocuğunu çilene ortak edeceksin.
farkında değilsin.

Nerden biliyorsun unz öle yetirs tır ce gi mi tam tersi olacak belki

Profil mesajınızda kadınlar beğenince değil,güvenince aşık olur yazmışsınız.İhanete uğradıysanız seviyorum lafını geçin ,ihanete uğramış biri nasıl güvenir karşı tarafa Y yanliz72

Senin ve eşin gibi düşünen bir insandan ancak aynı zihniyette bir kız çocuğu yetiştirilir. Çünkü zihniyetiniz dar... Doğacak kız çocuğu ne kadar geniş düşünebilir ki sizlerin arasında

Senin ve eşin gibi düşünen bir insandan ancak aynı zihniyette bir kız çocuğu yetiştirilir. Çünkü zihniyetiniz dar... Doğacak kız çocuğu ne kadar geniş düşünebilir ki sizlerin arasında
O seni ilgilendirmez kuzum kişi kendinden bilir isi

defalarca beğenesim geldi bunu
bu zihniyet işte çocuğa oyuncak araba alamayacak karnını zor doyurup üç beş çocuk yapan

Kimsen olmayinca 2.000 lira değerin baya yüksek para olmayınca tutmuş oyuncak diyor Sun bi olsun da Allahın izni ile mah rızkını da verir

şimdi Allah rızkını verir der diyecektim, demiş bile, bak daha doğmadan rızkı gelmemiş çocuğun 2000 lirayı denkleştiremiyorsun sigortan yok, işin yok, kocan kumaya göz dikmiş.
Allah her doğanın rızkını verseydi dünya üzerinde milyarlarca çocuk açlık ve safalet içinde yaşamaz, ölmezdi.
doğurup doğurup rızkını Allahtan bekleyeceğinize, doğru düzgün birer iş bulup birikim yapıp sonra çocuk sahibi olsanız sokaklar yalınayak başı kabak çocuklarla dolup taşmaz, herkes iyi eğitim ve sağlık imkanlarından faydalanır.

kendileri de kolejlerde okumamışmış, okusaydın böyle ihanete, şiddete, kumaya boyun eğmek zorunda kalmazdın zaten, elinde diploman mesleğin olurdu, 2000 liraya muhtaç olmazdın, o yüzden bari aynı kadere çocuğunu mahkum etme, okumamak marifetmiş gibi konuşma.

Bu arada insanları cahil diye suçluyorsun ama kendi mesajlarından alıntı yapıp kendine cevap veriyorsun ne kadar cahilsiniz diye :)

öncelikle kilolu isen sağlıklı kilo vermeye çalış
devlet hastanesine git soruştur ilk deneme yanlış hatırlamıyorsam ücretsiz olmalı
yanlız resmi nikah yoksa olmaz

Bnm daha bir çocuk bile yok ilk iki sne yapmadım zaten 4 sene olmuş bir çocuk olması hakkım değil mi sizi ilgilendirmez

Devlet parlament içip yeşil kartlı olan adama bakıyorsa elbet evladına da bakar .
Çünkü devlet bunun için var :)

Yahu bu kadar cehalet de fazla. Ne görecek kızınız? Nasıl normalleri olacak? Annesinin çalışmasına izin vermeyen bir baba ile ne kadar bilinçli yetiştirebileceksiniz onu? Yahu siz daha ne kadar bilinçlisiniz hayat hakkında? Kızınızı özgür ruhlu, kadın erkek eşitliğine inanan, aldatılmanın ve dayağın insanlık onuruna yakışmayan şeyler olduğunu bilerek yetiştirebilecek misiniz? Belki le çocuk mu büyütülür Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…