Bnm de cinsellik yok şiddet var bnde 5 yıldır evliyim
bunları yazan da sensin.Kendimi köle yaptım 19 yaşında evlendi m ne yaparsam yapım kötü olan haksız olan benim
Devbl
Devlet parlament içip yeşil kartlı olan adama bakıyorsa elbet evladına da bakar .
Çünkü devlet bunun için var :)
Evet yetis tiririmYahu bu kadar cehalet de fazla. Ne görecek kızınız? Nasıl normalleri olacak? Annesinin çalışmasına izin vermeyen bir baba ile ne kadar bilinçli yetiştirebileceksiniz onu? Yahu siz daha ne kadar bilinçlisiniz hayat hakkında? Kızınızı özgür ruhlu, kadın erkek eşitliğine inanan, aldatılmanın ve dayağın insanlık onuruna yakışmayan şeyler olduğunu bilerek yetiştirebilecek misiniz? Belki le çocuk mu büyütülür Allah aşkına.
Niye dalga geç cem peki siz çok yapmis siniz galibaBence dalga geçiyor konu sahibi. Güzel noktadan yakalamışsınız
mümkün değil.Evet yetis tiririm
Bnm daha bir çocuk bile yok ilk iki sne yapmadım zaten 4 sene olmuş bir çocuk olması hakkım değil mi sizi ilgilendirmez
Devbl
Devlet parlament içip yeşil kartlı olan adama bakıyorsa elbet evladına da bakar .
Çünkü devlet bunun için var :)
Evet bn yazdım siz de bana hep olumsuz şeyler yazdnizbunları yazan da sensin.
biz sorgulayıp eşini suçladıkca savunmaya geçen de sen.
Size artık yazmayacam sizi Allaha havale ediyorum ki bana çocuk olmasın dedin Allaha havele ediyorum sizi bidha yazmayacam sizemümkün değil.
Evet yetis tiririm
Sana da baksın devlet bi bana mı bakıyor
Niye dalga geç cem peki siz çok yapmis siniz galiba
Hayatında olumlu giden tek şey söyle biz de ona göre yazalımEvet bn yazdım siz de bana hep olumsuz şeyler yazdniz
olumlu mu yazmalıydık.?Evet bn yazdım siz de bana hep olumsuz şeyler yazdniz
Yazma cnm sahte ise yazmaBenim sahte konulara ihtiyacım yok.. Çok boş vakti olan insanlar ancak sahte konularla dikkat çekmek için uğraşır.. Yazdıklarınla o kadar çelişiyorsun ki bence daha fazla çabalama.
Size artık yazmayacam sizi Allaha havale ediyorum ki bana çocuk olmasın dedin Allaha havele ediyorum sizi bidha yazmayacam size
Evet var Allah umut ve ben hala gencimHayatında olumlu giden tek şey söyle biz de ona göre yazalım
-Dayak
-Aldatılma
-Kuma
-2.500 tl maaş alıp yarı aç, yarı tok ama kocası parlamentte aşagı içmeyen koca.
Eee başka var mı ?
zaten konuya çok inanasım kalmadı amaşimdi Allah rızkını verir der diyecektim, demiş bile, bak daha doğmadan rızkı gelmemiş çocuğun 2000 lirayı denkleştiremiyorsun sigortan yok, işin yok, kocan kumaya göz dikmiş.
Allah her doğanın rızkını verseydi dünya üzerinde milyarlarca çocuk açlık ve safalet içinde yaşamaz, ölmezdi.
doğurup doğurup rızkını Allahtan bekleyeceğinize, doğru düzgün birer iş bulup birikim yapıp sonra çocuk sahibi olsanız sokaklar yalınayak başı kabak çocuklarla dolup taşmaz, herkes iyi eğitim ve sağlık imkanlarından faydalanır.
kendileri de kolejlerde okumamışmış, okusaydın böyle ihanete, şiddete, kumaya boyun eğmek zorunda kalmazdın zaten, elinde diploman mesleğin olurdu, 2000 liraya muhtaç olmazdın, o yüzden bari aynı kadere çocuğunu mahkum etme, okumamak marifetmiş gibi konuşma.
canım durduk yerde banlanacağız sinirlerimize hakim olamayıp.İşte o bakma işini alınteriyle çalışanların vergileriyle yapıyor. Gerçekten elinde olmayıp yokluk çekenlere helali hoş olsun. Ama senin zihniyetinde olanlara aha da burada yazıyorum HARAM ZIKKIM OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?