çocuğu olmayan kadın...

Evet yetis tiririm

Devbl

Devlet parlament içip yeşil kartlı olan adama bakıyorsa elbet evladına da bakar .
Çünkü devlet bunun için var :)

aman salıyorlar sokağa kendi kendilerine büyüyor zaten o çocuklar, gideri de bizim gibi ssk lı çalışan enayilerden çıkıyor, ama lafa gelince rızkını Allah verdi oluyor.

Sana da baksın devlet bi bana mı bakıyor

İşte o bakma işini alınteriyle çalışanların vergileriyle yapıyor. Gerçekten elinde olmayıp yokluk çekenlere helali hoş olsun. Ama senin zihniyetinde olanlara aha da burada yazıyorum HARAM ZIKKIM OLSUN.

Niye dalga geç cem peki siz çok yapmis siniz galiba

Benim sahte konulara ihtiyacım yok.. Çok boş vakti olan insanlar ancak sahte konularla dikkat çekmek için uğraşır.. Yazdıklarınla o kadar çelişiyorsun ki bence daha fazla çabalama.

Evet bn yazdım siz de bana hep olumsuz şeyler yazdniz
olumlu mu yazmalıydık.?
anlamadım ki ne yapmaya çalışıyorsun sen?
çocukca hareketler yapıp durma.
sen bir kapana kısılmışssın debeleniyorsun.
her türlü eziyeti çekerken bir de çocuk istiyorsun.
daha sigortanız bile yok.kendinize bakamazken üstelik.
kızınca kızdı oluyor.
yahu kardeşim kaç yaşındayız bizi bizi bir dinlesen olmuyor mu?

Size artık yazmayacam sizi Allaha havale ediyorum ki bana çocuk olmasın dedin Allaha havele ediyorum sizi bidha yazmayacam size

Çocuğunuz olsun tabi. Ama sizi seven bir adamdan olsun. Sadece sizin sevdiğiniz değil. Huzurlu bir yuvada olsun çocuğunuz, annesinin değer kıymet görmediği bir yerde değil. Yokluk içinde olmasın. Sırf olmuş olmak için olmasın. Sırf annesinin yalnızlığını gidermek için olmasın.

zaten konuya çok inanasım kalmadı ama
gerçek dahi olsa böyle bir cevap bekliyordum
çocuğu oyuncak almayı lüx görüp kendinde 3 çocuk yapacak zihniyette olanlarla dolu ortam çünkü
hele kurs üniversite dershane lafımı ağzıma bile almadım çünkü ne zaman böyle bir şey yazsam herkes okumak zorunda mı
okumuş ne insanlar var lafının geleceğini de biliyorum
bizim toplum cehaleti kutsaya kutsaya bir hal oluyor çünkü

İşte o bakma işini alınteriyle çalışanların vergileriyle yapıyor. Gerçekten elinde olmayıp yokluk çekenlere helali hoş olsun. Ama senin zihniyetinde olanlara aha da burada yazıyorum HARAM ZIKKIM OLSUN.
canım durduk yerde banlanacağız sinirlerimize hakim olamayıp.
gerek yok.
zihniyet ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…