çocuğu olmayan kadın...

Seviyor um napim sabırla bekliy cem çocuğum olmasini
böyle konularda alınanklasik cevaptır.
seviyorum napiim.
ben de tekrar yazacağım seviyorsan çekeceksin.
ancak tek başına tedavi ile bu işiçözebileceğin hayalinden kurtulman lazım.
boşa uğraşırsın.
eşinin durumu ileri derecede ise

ben de zaten illa kolejde okusun demiyorum kolejin aylığı 2000 liradan fazla gelir
her bebeğin maması bezi sütü kıyafeti aşısı bilmem neyi olur ilk aylarda üç ayda 2000'den fazla tutar daha doğumunu hastanesini ebesini falan saymadım nasıl olacak diyorum 2000'i karşılayamıyorsanız
Devlet hastanesi nde doğum yapcm parasız

böyle konularda alınanklasik cevaptır.
seviyorum napiim.
ben de tekrar yazacağım seviyorsan çekeceksin.
ancak tek başına tedavi ile bu işiçözebileceğin hayalinden kurtulman lazım.
boşa uğraşırsın.
eşinin durumu ileri derecede ise
Siz hiç aşık olmadınz sanırım aşk emek ister hata yaptı diye hemen bosanamam herkes hata yapar

Aldatan aldanir arkadaşlar ancak kendini aldatır ve erkekkerin hepsi aldatır genlerinde var öle olsa sene de bir eş değiştirme k gerekir
Erkeklerin hepsi aldatmaz.Kendini böyle mi teselli ediyorsun?Erkeğin elinin kiridir diye mi düşünüyorsun.Seven insan ihaneti de hoş görmez ,kumayı da.22 yaşında olduğuna emin misin?

Aldatan aldanir arkadaşlar ancak kendini aldatır ve erkekkerin hepsi aldatır genlerinde var öle olsa sene de bir eş değiştirme k gerekir
aptal erkek aldatır. onu affedip ödül gibi çocuk yapanın da ondan farkı kalmaz.

Sen çok para göz Sun sanırım parayı topluyoruz şuan gidip yapacağım çocuk doğduktan sonra da azda olsa ailem bana karşı yumuşar yardımcı olur bana

Paragoz mu :oha: Neye istinaden soyledin anlamadim ama ben meslegini eline almis alinteriyle kimseye muhtac olmamis bir kadinim. Omrumde hic hazira konmadim (hele kayitsiz calisip bir de devletten yardim almadim Allah haram yedirmek nasip etmedi cok sukur) o yuzden bu lafini dikkate almiyorum.

Madem parayi topluyorsun madem ailenle iyi olacaksin niye actin konuyu anlamadim ki. Hersey gulluk gulistanlikmis zaten...

Git sana kucukbas muamelesi yapan herife cocuk yap. En ufak bir hatanda da alttan alttan kumayi sursun onune.

Ha unutmadan cocuk yapmakla is bitmiyor. Bir de erkek yapacaksin ona gore. Bu zihniyetler kizi cocuktan saymadiklari icin...

Back
X