Allah ne demiş herşeyi yap bana bırak elimden gelenin fazlasını yapacağım beklemez iseler de bosancmSen bekliyorsun da kocanla ailesi beklemiyor. Onu napicaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ne demiş herşeyi yap bana bırak elimden gelenin fazlasını yapacağım beklemez iseler de bosancmSen bekliyorsun da kocanla ailesi beklemiyor. Onu napicaz.
böyle konularda alınanklasik cevaptır.Seviyor um napim sabırla bekliy cem çocuğum olmasini
Aldatan aldanir arkadaşlar ancak kendini aldatır ve erkekkerin hepsi aldatır genlerinde var öle olsa sene de bir eş değiştirme k gerekirbence konu sahibi değil tek çocuk üç çocuk yapsa adam aldatacak gibi gözü dışarı kaymış bir kere
Devlet hastanesi nde doğum yapcm parasızben de zaten illa kolejde okusun demiyorum kolejin aylığı 2000 liradan fazla gelir
her bebeğin maması bezi sütü kıyafeti aşısı bilmem neyi olur ilk aylarda üç ayda 2000'den fazla tutar daha doğumunu hastanesini ebesini falan saymadım nasıl olacak diyorum 2000'i karşılayamıyorsanız
Siz hiç aşık olmadınz sanırım aşk emek ister hata yaptı diye hemen bosanamam herkes hata yaparböyle konularda alınanklasik cevaptır.
seviyorum napiim.
ben de tekrar yazacağım seviyorsan çekeceksin.
ancak tek başına tedavi ile bu işiçözebileceğin hayalinden kurtulman lazım.
boşa uğraşırsın.
eşinin durumu ileri derecede ise
Erkeklerin hepsi aldatmaz.Kendini böyle mi teselli ediyorsun?Erkeğin elinin kiridir diye mi düşünüyorsun.Seven insan ihaneti de hoş görmez ,kumayı da.22 yaşında olduğuna emin misin?Aldatan aldanir arkadaşlar ancak kendini aldatır ve erkekkerin hepsi aldatır genlerinde var öle olsa sene de bir eş değiştirme k gerekir
bence konu sahibi değil tek çocuk üç çocuk yapsa adam aldatacak gibi gözü dışarı kaymış bir kere
saçımı başımı yolasım geliyor arkadaşAldatan aldanir arkadaşlar ancak kendini aldatır ve erkekkerin hepsi aldatır genlerinde var öle olsa sene de bir eş değiştirme k gerekir
Evet kendimi kul köle ettim bnde üniversi te bitirmis olsay dim elim de meslek olsaydı bana birşey diyemez lerdibence konu sahibi değil tek çocuk üç çocuk yapsa adam aldatacak gibi gözü dışarı kaymış bir kere
Siz hiç aşık olmadınz sanırım aşk emek ister hata yaptı diye hemen bosanamam herkes hata yapar
canım o lafları bi geçelim.Siz hiç aşık olmadınz sanırım aşk emek ister hata yaptı diye hemen bosanamam herkes hata yapar
aptal erkek aldatır. onu affedip ödül gibi çocuk yapanın da ondan farkı kalmaz.Aldatan aldanir arkadaşlar ancak kendini aldatır ve erkekkerin hepsi aldatır genlerinde var öle olsa sene de bir eş değiştirme k gerekir
Yolma digin ne malumsaçımı başımı yolasım geliyor arkadaş![]()
Yoluyorum yahu yoluyorum bildiğinYolma digin ne malum
vallahi bu mesajlardan sonra konu sahibinin fake olduğunu düşünmeye başladımsaçımı başımı yolasım geliyor arkadaş![]()
Neden hataları affetmek sucmu kibirli değilim cock sevdiği m için şans verdim şuan iyi azda olsacanım o lafları bi geçelim.
senin iki katın yaşındayım ben.
beylik laflara karnım toktur:))
sen durumunun idrakinde bile değilsin daha.
Sen çok para göz Sun sanırım parayı topluyoruz şuan gidip yapacağım çocuk doğduktan sonra da azda olsa ailem bana karşı yumuşar yardımcı olur bana
Büyük konuşmayın fazla benceaptal erkek aldatır. onu affedip ödül gibi çocuk yapanın da ondan farkı kalmaz.
kızlar hep beraber "çocuğu olmasın" diye dua ediyoruz tamam mı?Yolma digin ne malum
Acıma acınacak hale gelirsin izvallahi bu mesajlardan sonra konu sahibinin fake olduğunu düşünmeye başladım
Bibibella yı ön görüsünden dolayı tebrik ederim o zaman
yok değilse de konu sahibine sadece acırım