İşte sorun bu ben gitmiş olsaydim olmaz di ama varsayl im ki çocuk olmayacak eşim ikinci evlilik yapmak isterse o zmaan boşanma olur ailem o zaman bana broşürü diyemezSizde boşanma yoksa baban nasıl seni evine dön diye çağırdı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte sorun bu ben gitmiş olsaydim olmaz di ama varsayl im ki çocuk olmayacak eşim ikinci evlilik yapmak isterse o zmaan boşanma olur ailem o zaman bana broşürü diyemezSizde boşanma yoksa baban nasıl seni evine dön diye çağırdı?
Tıpkı sen gibi cahil sneibazı kadınlar maalesef yaşadıklarını hak ediyor.
Alıntı konuş maları yazıp durma baydin artıkTıpkı sen gibi cahil snei
cidden fake olabilir mi?Yuh konu 45 sayfa olmuş şimdi kim okuyacak bu fake konuyu20 ziyaretçi
![]()
valla 20 sayfasi konu sahibinin cevaplari zaten, 10 sayfasida kendini alintilamasi :)))))))Yuh konu 45 sayfa olmuş şimdi kim okuyacak bu fake konuyu20 ziyaretçi
![]()
hadi inşallah öyle olsuncidden fake olabilir mi?![]()
zaten konuya çok inanasım kalmadı ama
gerçek dahi olsa böyle bir cevap bekliyordum
çocuğu oyuncak almayı lüx görüp kendinde 3 çocuk yapacak zihniyette olanlarla dolu ortam çünkü
hele kurs üniversite dershane lafımı ağzıma bile almadım çünkü ne zaman böyle bir şey yazsam herkes okumak zorunda mı
okumuş ne insanlar var lafının geleceğini de biliyorum
bizim toplum cehaleti kutsaya kutsaya bir hal oluyor çünkü
Canım sen şiddeti kendine reva mı goruyorsun Allah aşkına.bunları soylediğin için şiddeti haketmiş olmuyorsun bir kadın konu ne olursa olsun şiddete ugruyorsa eşi tarafından o evlilik bitmiştir artık.benimde cocugum 3 yıldır olmuyor eşim cocuk için evlenmedim sen benim için onemlisin diyor..Söylüyor im söylediğim için şiddete uyguluyor du zaten
Mrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen
İşte sorun bu ben gitmiş olsaydim olmaz di ama varsayl im ki çocuk olmayacak eşim ikinci evlilik yapmak isterse o zmaan boşanma olur ailem o zaman bana broşürü diyemez
Üfff! karşınızda eğitimini tamamla(ya)mamış, arkasında kimsesi olmayan, bulunduğu bölgenin zorlu geleneklerine göre yaşayan, maddi durumu kötü, kocası tarafından çok da değer verilmeyen, sizin pencerenizden bakamayan bir kadın var. Yani ORTALAMA bir Türk kadını, ülkede 100 binlerce aynı durumda olan.
Siz de gelmiş eğitimli, modern ailelerde yetişmiş, arkasında eşi ve ailesi olan, görmüş geçirmiş hallerinizle gelmiş bu durumdaki bir kadına neler diyorsunuz. Bu mu empati?
Şu kadınla girdiğiniz ego savaşını hayretle izliyorum.
MissCherryBlossom sen üreme muhabbetini de sen moda ettin, çocuğu olmayan birine üreyemezsin inşallah diyerek, bravo.
Hepiniz çok mükemmel insanlarsınız.
Evet siz beni anlandniz işte sagolunÜfff! karşınızda eğitimini tamamla(ya)mamış, arkasında kimsesi olmayan, bulunduğu bölgenin zorlu geleneklerine göre yaşayan, maddi durumu kötü, kocası tarafından çok da değer verilmeyen, sizin pencerenizden bakamayan bir kadın var. Yani ORTALAMA bir Türk kadını, ülkede 100 binlerce aynı durumda olan.
Siz de gelmiş eğitimli, modern ailelerde yetişmiş, arkasında eşi ve ailesi olan, görmüş geçirmiş hallerinizle gelmiş bu durumdaki bir kadına neler diyorsunuz. Bu mu empati?
Şu kadınla girdiğiniz ego savaşını hayretle izliyorum.
MissCherryBlossom sen üreme muhabbetini de sen moda ettin, çocuğu olmayan birine üreyemezsin inşallah diyerek, bravo.
Hepiniz çok mükemmel insanlarsınız.
Evet kadın bana hep birlikte dua edelim çocuğu olmasın dedi yok devlet bana bakıyor muş devlet bakmış olsa zaten şuan bu halde olmaz dimEvet siz beni anlandniz işte sagolun
Sana açıklama yapamam artıkSöylediklerin çelişiyor canım, tutarsızlık var. Sen boşanmak istersen boşanma yok ama eşin isteyince var. Ne alaaa....
haklısın bunda sonuna kadardevlet bana bakıyor muş devlet bakmış olsa zaten şuan bu halde olmaz dim
Devlet bana bakmış olsa şuan raporum elim de olur du aç kalmaz dim dayak yemezdim 2.000 lira için aylarca bklemzdimhaklısın bunda sonuna kadar
Önce kocan baksın size.Devlet bana bakmış olsa şuan raporum elim de olur du aç kalmaz dim dayak yemezdim 2.000 lira için aylarca bklemzdim