- 27 Nisan 2012
- 15.737
- 18.918
- 498
- Konu Sahibi gulendam_34
-
Allah korusunBen gondermem.Bu aralar tecavuz du kacirmaydi olaylarini okudukca hepten cocugun tepesinde durasim geliyor.Bes yasindaki cocuga tecavuz eden vardi iki gun once.gerci hava yollari.profesyonel calisiyordur ama insanlik hali olmacak seyler geliveriyor insanin basina
yok canım 4 kez bindi :) korkmuyor maşallah ben korkuyorum daay ben binebilsem keşkeekızınız korkuyormu
yok canım öyle şehir içinde otobüsle veya yürüyerek bende göndermem8.5 yaş bence çok küçük ..
9 yaşında kızım var yalnız babanesine anneme bile göndermem(ki biri aynı ilçe diğeri 30dk mesafe)
pantolonu yırtılır sıkışır düşer uçakta bi aksilik olur korkar...bence bunları düşünün
Merhaba arkadaşlar
kızım 8,5 yaşında 15 gün tatilde bikaç günlüğüne teyzesine gitmek istiyor uçakla
gidişte tek gidecek dönüşte teyzesiyle gelecek
önceleri olur gözüyle bakıyorudum ama şimdi korkuyorum ister istemez
uçakta hostes görevlendiriliyormuş boynuna kart asılıyormuş birçok kişi göndermiş ama
ne bileyim evham yapıyorum korkuyorum
siz olsanız gönderir miydiniz?
bana da öyle geliyorbence de küçük hani yanında bi kardeşi daha olsa neyse de tek basına gitmesi için kücük
bu konuda sıkıntınız olmasın sonuçta hava yolları her şekilde en güvenilir ulaşım yolu. hiç bişiycik olmaz...Merhaba arkadaşlar
kızım 8,5 yaşında 15 gün tatilde bikaç günlüğüne teyzesine gitmek istiyor uçakla
gidişte tek gidecek dönüşte teyzesiyle gelecek
önceleri olur gözüyle bakıyorudum ama şimdi korkuyorum ister istemez
uçakta hostes görevlendiriliyormuş boynuna kart asılıyormuş birçok kişi göndermiş ama
ne bileyim evham yapıyorum korkuyorum
siz olsanız gönderir miydiniz?
biçok kişi öyle diyor ama işte korkuyorum genedeucaga siz bındıreceksınız teyzesi inince alacak. birşey olmaz korkmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?