- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
- Konu Sahibi gulendam_34
-
gondermeyın bencede ,
yası cok kucuk
teşekkür ederim hanım abla :)Uçağa çok kez binen birisi olarak tek başına seyahat eden çocukları gördüm..
Hostes çocuğu kişiden alır uçağa kadar götürür,indikten sonrada çocuğu kim alacaksa teslim eder.
Gönlünüzü ferah tutun derim bu konuda..
canım bakkala bende göndermiyorumAy ben oğlumu bakkala bile gönderemiyorum cesaretinize hayran kaldım..(gerçekten )Ben biraz fazla evhamlıyım o yüzden ama..
teşekkür ederim :)bu konuda sıkıntınız olmasın sonuçta hava yolları her şekilde en güvenilir ulaşım yolu. hiç bişiycik olmaz...
Siz ellerinizle giriş kapısına kadar götüreceksiniz hatta bence izin isteyin bilet geçişinden uçak kapısına kadar da siz götürün belki bilet geçişinden sonra kapıyı bulmakta zorlanabilir e sonrası zaten uçağın içi..ne olabilir ki uçağın içinde kim zarar verebilir zaten başına görevli hostes veriyorlarmış..uçaktan inince de buluşma noktasına görevliyle giderse bence hiçbir problem olmaz..bence düşünmeniz gereken tek sıkıntı kontrol noktalarından sonra uçağa biniş ve tekrar indiğinde çıkışı bulması..
size katılıyorum evet biraz uçuk gbi dursa da hayatın gerçği bana olmaz dememmek lazım...Haberlerde gördünüz mü bilmiyorum, bir baba 5 yaşındaki oğlunu bir alışveriş merkezinde wc ye tek göndermiş,kapıda bekliyormuş.Oğlu çıkmayınca şüphelenip içeri girmiş.Oğluna tecavüz etmişler wc de. Sakın göndermeyin,lütfen dikkat edin çocuklarınıza,benim de ufak kızım va ve bu olaylar gece rüyalarıma giriyor
işte bilemedim canım
teşekkür ederim hanım abla :)
canım bakkala bende göndermiyorum
devir kötü Allah korusun
burada refakat hostesi var hiç yalnız bırakmıyorlar
ama tereddüt ettim o yüzden bi de buraya sorayım dedim..
teşekkür ederim :)
Merhaba arkadaşlar
kızım 8,5 yaşında 15 gün tatilde bikaç günlüğüne teyzesine gitmek istiyor uçakla
gidişte tek gidecek dönüşte teyzesiyle gelecek
önceleri olur gözüyle bakıyorudum ama şimdi korkuyorum ister istemez
uçakta hostes görevlendiriliyormuş boynuna kart asılıyormuş birçok kişi göndermiş ama
ne bileyim evham yapıyorum korkuyorum
siz olsanız gönderir miydiniz?
ben gönderiridim çünki hostes görevleniyor
anne baba olmadan sınırlı sayıda cocuk alıyor ucaklar.
siz bindiriyorsunuz cocuk hostes eşliğinde uçuyor zaten alandan teyzesi alacak anladığım kadarıyla.
ancakkkkk kızınız daha önce uçağa bindimi?
atak bi cocukmu korkmasın ? benım kız tek başına fizana gider mesela...
istanbul izmir arasıBirde gideceği yer yakın mı uzak mı..
Korkan bir çocuk mu acaba,bunları da düşünün..
ingiltere mi? ooooooooo vay beAllah'a emanet gönderin hiçbirşey olmaz. seyehatlerde çok rastladım. hostesler ilk öncelik zaten küçük yolcuyla ilgileniyorlar. sıra bekletmeden ilk miniği bankoya alıyorlar ve hep refakat ediyorlar.
bu arada yeğenim 7 yaşlarında ingiltereden tatile gelip gitmişti. hep hostes refakatinde.
canım alışveriş merkezi o oralara bende tek göndermemHaberlerde gördünüz mü bilmiyorum, bir baba 5 yaşındaki oğlunu bir alışveriş merkezinde wc ye tek göndermiş,kapıda bekliyormuş.Oğlu çıkmayınca şüphelenip içeri girmiş.Oğluna tecavüz etmişler wc de. Sakın göndermeyin,lütfen dikkat edin çocuklarınıza,benim de ufak kızım va ve bu olaylar gece rüyalarıma giriyor
inşallah canım.. bakalım gönderebilecek miyim bilmiyorumKorkulacak bişey yok ebeveyinsiz çocuklara inanılmaz Özen gösteriyorlar. Siz control kapısına bırakacaksınız teyEsi inişte karşılayacak.
evet bundan da korkuyorum türbulansa girer sallanır falançocuk yalnız korkabilir. ben yollamazdım.
Ablacım aslında cocuğun psikolojısını bozmayacaksaBenim kide gider,gerçi bebekliğinden beri alışkın uçmaya .
istanbul izmir arası
korkmam diyo aslında çekingendir ama
yeter ki teyzesine gitsin çok istiyo
ingiltere mi? ooooooooo vay be
benimki istanbul izmir arası bilemedim
canım alışveriş merkezi o oralara bende tek göndermem
kızımın başında beklerim
bakkala bile göndermeye korkatım
burda hep refakat hostesi varmış wc de bile yalnız bırakmıyorlarmış
benden alıp teyzesine teslim ediyolarmış
burada da anlatıldı
bilmiyorum daha karar vermedim
inşallah canım.. bakalım gönderebilecek miyim bilmiyorum
evet bundan da korkuyorum türbulansa girer sallanır falan
bide korkarsa diye.. oyyy bilemedim
aklım karıştı iyice
Ablacım aslında cocuğun psikolojısını bozmayacaksa
cocuğun özgüveni için iyi bişey bile.
en azından cocuk birazda olsun kendi başına olacak güveni gelecek.
Birşeyleri başarmanın mutluluğunu tadacak hiç değilse..
Kişilik gelişmesi içinde bir adım bence,kendine güven duygusu olacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?