çocuğu uçakla tek başına yanında biri olmadan gönderen var mı?

Siz ellerinizle giriş kapısına kadar götüreceksiniz hatta bence izin isteyin bilet geçişinden uçak kapısına kadar da siz götürün belki bilet geçişinden sonra kapıyı bulmakta zorlanabilir e sonrası zaten uçağın içi..ne olabilir ki uçağın içinde kim zarar verebilir zaten başına görevli hostes veriyorlarmış..uçaktan inince de buluşma noktasına görevliyle giderse bence hiçbir problem olmaz..bence düşünmeniz gereken tek sıkıntı kontrol noktalarından sonra uçağa biniş ve tekrar indiğinde çıkışı bulması..

Gönderin bir şey olmaz. Siz bindireceksiniz, hostes ilgilenecek, inişte teyzesi alacak. Korkmayın bu kadar.

Uçakta ve havaalanında yabancı kimseyle konuşmamasını ve tuvalete hostesin gözetiminde gitmesi gerektiğini tembihleyin yeter.

gondermeyın bencede ,
yası cok kucuk

işte bilemedim canım
teşekkür ederim hanım abla :)
Ay ben oğlumu bakkala bile gönderemiyorum cesaretinize hayran kaldım..(gerçekten )Ben biraz fazla evhamlıyım o yüzden ama..
canım bakkala bende göndermiyorum
devir kötü Allah korusun
burada refakat hostesi var hiç yalnız bırakmıyorlar
ama tereddüt ettim o yüzden bi de buraya sorayım dedim..
bu konuda sıkıntınız olmasın sonuçta hava yolları her şekilde en güvenilir ulaşım yolu. hiç bişiycik olmaz...
teşekkür ederim :)

Chek in yapıldıktan sonra görevli zaten hosteslere teslim ediyor çocukları,kapıyı bulamama gibi riski yok yani.
Refakat eşliğinde uçağa beraber girecek hostesle..

size katılıyorum evet biraz uçuk gbi dursa da hayatın gerçği bana olmaz dememmek lazım...
her taraf sapık dolu ....

İçini ferah tut yeter ki.
Hiç bişeycik olmaz..

Ben çok küçükken gitmiştim öyle. Çocuğun boynuna kart asıyorlar onunla devamlı ilgilenen hostes oluyor. Sürekli kontrol ediliyordum. Binerken ve inerken yanında oluyor hostes o ilgileniyor. Sıkıntı olacağını sanmıyorum, hatta gayet eğlenceliydi benim açımdan tek yolculuk yapıyordum ve herkes benle ilgileniyordu. (Diğer hosteslerde sürekli ilgileniyor, göz hapsinde tutuyor)

Ucakla o kadar kisa bir mesafeye gondermekle yarim saat otedeki anneanneye gondermek kiyaslanamaz bence. Ucak guvenli geliyor bana, eger dış dunyaya karsi algilari acik bi cocuksa, yani iyiyi kotuyu net bi sekilde ayirabiliyorsa, hicbir sorun yasayacagini sanmiyorum. Aksine tek basima ucaga bindim ben diye ozguveni artar.

Biz bu yaz uçakta görmüştük öyle bir çocuk. Tek başına gönderilmişti.
Açıkçası hostes de ilgilenmemişti. Yanımızda tek oturan bir hanım vardı onu alıp çocuğun yanına oturttu o kadar.
Ben göndermezdim şahsen, daha çok küçük.

ben gönderiridim çünki hostes görevleniyor
anne baba olmadan sınırlı sayıda cocuk alıyor ucaklar.
siz bindiriyorsunuz cocuk hostes eşliğinde uçuyor zaten alandan teyzesi alacak anladığım kadarıyla.

ancakkkkk kızınız daha önce uçağa bindimi?

atak bi cocukmu korkmasın ? benım kız tek başına fizana gider mesela...

Benim kide gider,gerçi bebekliğinden beri alışkın uçmaya .

Birde gideceği yer yakın mı uzak mı..
Korkan bir çocuk mu acaba,bunları da düşünün..
istanbul izmir arası
korkmam diyo aslında çekingendir ama
yeter ki teyzesine gitsin çok istiyo
ingiltere mi? ooooooooo vay be
benimki istanbul izmir arası bilemedim
canım alışveriş merkezi o oralara bende tek göndermem
kızımın başında beklerim
bakkala bile göndermeye korkatım
burda hep refakat hostesi varmış wc de bile yalnız bırakmıyorlarmış
benden alıp teyzesine teslim ediyolarmış
burada da anlatıldı
bilmiyorum daha karar vermedim
Korkulacak bişey yok ebeveyinsiz çocuklara inanılmaz Özen gösteriyorlar. Siz control kapısına bırakacaksınız teyEsi inişte karşılayacak.
inşallah canım.. bakalım gönderebilecek miyim bilmiyorum
çocuk yalnız korkabilir. ben yollamazdım.
evet bundan da korkuyorum türbulansa girer sallanır falan
bide korkarsa diye.. oyyy bilemedim
aklım karıştı iyice

İstanbul izmir arası 40 dakika zaten..
Arkadaşlarına hava bile atar bence tek başıma gittim diye..
Birazda özgüveni artar bu yolculukta..

Ablacım aslında cocuğun psikolojısını bozmayacaksa
cocuğun özgüveni için iyi bişey bile.
en azından cocuk birazda olsun kendi başına olacak güveni gelecek.

Birşeyleri başarmanın mutluluğunu tadacak hiç değilse..
Kişilik gelişmesi içinde bir adım bence,kendine güven duygusu olacaktır..

Birşeyleri başarmanın mutluluğunu tadacak hiç değilse..
Kişilik gelişmesi içinde bir adım bence,kendine güven duygusu olacaktır..

ama ablacığım soslu makarnanın cocuğunun yapısını bilmiyorum.
korkarmı panik cocukmu nasıl ?
korkmam diyormuş gerçi 40 dakkayı anlamaz bile indi bindi tmm işte :)

evet ingiltere.
şimdi genç kız oldu ve hala özgüven sahibidir.
biletinizi alırken belirtiyorsunuz yalnız uçacağını, kontrol kapısına kadara götürüp bırakıyorsunuz, orada çocuğunuzu görevli emanet alıyor, boynunda kartıyla eşyasıyla, uçak banko kapısına kadar götürüyor, orada ilk önce onun bilet kontrolü yapılıyor ve kapıda çocuğu görevliye teslim ediyor, zaten hostesler gelince uçağa yine ilk hosteslerle biniyor, muhtemelen pencere kenarı alırsınız biletini, gider. inince yine aynı şekilde teyzesine emanet edilir.
sonrasında seyehatini arkadaşlarına övünerek anlatır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…