- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Benim kardeşimde sık havale geçirirdi. Ama çocuğunuzun ateşi çok yükselmeden havale geçiriyor. Ateşlendiği zaman ensesinin altına. Dizlerin arkasına, bileklerine, alnına ıslak havlu koyun. Öyle uyutun nöbet tutun. Havluları da dık sık değişeceksiniz. Yeğenim çok sık ateşlenirdi. 40 dayanırdı. O zaman kardeşim nizide öağırır sırayla nöbet tutardık. Belki sizde öyle yaptığınız halde yinede havale geçiriyordur bilemiyorum tabi. Ama büyüdükce bu ateşlenmeler azalıyor. Ayrıca kandali feritin maddesi azlığıda çocukların sık hastalanmasına sebep oluyor. Çocuğunuza sık sık portakal, yoğurt yedirin. Yeğenimin doktoru bunları önermişti. Ki gerçekten yeğenim portakal ve yoğurdu hiç sevmediğinden yemiyordu. Doktor hemen anlamıştı, eksikliğini. Tekrar geçmiş olsun.Kızlar üç yasında oğlum var.bir yasındayken havale gecirdi.en son geçen sene 23 nisanda gecirdi.biz de bunun bademcikten oldugunu öğrenince amelyat ettirdik 6 ay oldu amelyat olalı.yalnız carsamba günü tekrar havale gecirdi bununla birlikte 5 krz gecirmiş oldu.hepimiz cok kötüyüz atesi 37 bucukda bile geçiriyor artık.cevrenizde sizde geçiren var mı allahım kimseye yaşatmasınher defasında yavrum ellerimde ölüyor sanıyorum.suan hala hastande yatyrz bogazı kızarmış
37.5 derecede havale geçirilir soğuk havale deniliyor illa ateşler içerisinde yatmasına gerek yok yani. Siz tecrübelenmişsiniz zaten. Ilık suyun altına koyabilirsiniz dişine dikkat edebilirsiniz çocukluk döneminde sık oluyor ama 7 yaşından sonra geçecektir vücudun savunma sistemi güçleniyor.Canm nörolojiye götrdük egg cekilmio birsey cıkmamştı bu sefer ilk defa havale sırasında dişi kitlendi bizim korkutan bu.doktor iyi ki elini agzına koydun havalede tek ölüm sebebi dişini kitlenmesi diln bogaza kaçması dedi elimzde tahlil yok yani kan tahlili yapıldı hepsi temz cıktı
Ben yeni yeni yürürken havale geçirmişim sabah annem altımı alacakken beni yatak odasında yerde hareketsiz ve mosmor yatarken buluyor o panikle babam iç camasirlariyla atıyor kendini Anadolu ve Avrupa yakasında 6 hastane geziyor kucağında bi ara nefesim gitmiş babam suni teneffüs yapmış en son Zeynep Kamil alıyor hastanede 1 hafta yatmışım 2 sene boyunca da ayda 2 defa kontrole gitmişim. 2. Si ise 3. Sınıfa giderken havale geçirdim bayıldığımı hatırlıyorum öğretmenimin beni masasına yatırdığını hatırlıyorum en son gözlerimi hastanede açmıştım ikisinde de bi problem bırakmadı bende Allah yardımcın olsun geçmiş olsun kuzuyaKızlar üç yasında oğlum var.bir yasındayken havale gecirdi.en son geçen sene 23 nisanda gecirdi.biz de bunun bademcikten oldugunu öğrenince amelyat ettirdik 6 ay oldu amelyat olalı.yalnız carsamba günü tekrar havale gecirdi bununla birlikte 5 krz gecirmiş oldu.hepimiz cok kötüyüz atesi 37 bucukda bile geçiriyor artık.cevrenizde sizde geçiren var mı allahım kimseye yaşatmasınher defasında yavrum ellerimde ölüyor sanıyorum.suan hala hastande yatyrz bogazı kızarmış
Çok geçmiş olsun . Arkadaşımın oğlu 6 aylıkken havale geçirmeye başladı . 2 kez kalbi durdu .haftalarca yoğun bakım ünitesinde kaldı .sonradan epilepsi oldu .onun ardından hidrosefali .. en son havaleden sonra kalbi durdu .1 aylik yoğun bakım sonrasında felç geçirdi yavrumKızlar üç yasında oğlum var.bir yasındayken havale gecirdi.en son geçen sene 23 nisanda gecirdi.biz de bunun bademcikten oldugunu öğrenince amelyat ettirdik 6 ay oldu amelyat olalı.yalnız carsamba günü tekrar havale gecirdi bununla birlikte 5 krz gecirmiş oldu.hepimiz cok kötüyüz atesi 37 bucukda bile geçiriyor artık.cevrenizde sizde geçiren var mı allahım kimseye yaşatmasınher defasında yavrum ellerimde ölüyor sanıyorum.suan hala hastande yatyrz bogazı kızarmış
Geçmiş olsun mahtuanna.Eger cocuk hastayken atsi varken havalr geciriyorsa korkma bu 6 yasina kadar olabilirmis atessiz havaleden korkun ortada sebeb yokken durup dururken olan havalelerden. Seni cok iyi anliyorum benimde 18 aylik kizim 15 ken bi anda durup dururken oldu havale hasta degil ates yok o an oldu sanip kucagimda cocugum bagrarak kapidan disari cikip feryat figandim o ani rabbim kimseye yasatmasin cok zor. Bizim egg mr va temiz cikti ama tabiki doktorlar birdaha olmayacak demiyor oyuzden bize doktorlarin dedikleri yukarda soylediklerimdi atesli olarak isterse 100 kez gecirsin sadece bir ilaci var onu veririz kormayin ama atessiz korkariz sebeb epilepsimi diye insallah bir daha olmaz ama tabiki siz yinede bir egg cektirin iciniz rahat olsun ben hala gozumu ustunden ayirmiyorum wc ye bile kapi acik giriyorum onuda karsimda dursun diye oyaliyorum cok zor rabbim yardimcin olsun