Cocugum 5 kere havale gecirdi yardım

Herkese cok tşk ederim evet insann ömrü nden ömür gidiyo.bizde paronayak olduk birsey sorarsam cvp vermezse yada duymazsa cvp alana kadar aklım cıkıyn tekrar nörolojiye götrcez inşallah birsey cıkmaz allahım bu durumu düşmanıma bile vermesin cokk zor insann elinde evladı o an kayıp gidio ve birsey yapamıo bizede de herkesede rabbim sifalar versin bizde bademcikten amelyat ettirdik 6 ay olmadı cok şükür ama geçen hafta içi yine havale gecirdi

Çok geçmiş olsun, benim kızımda 15 aylıkken bademcik iltihabına bağlı yüksek ateş (39,5 ateş) sonrası havale geçirdi, eeg çekilmesine gerek görmedi doktoru, yüksek ateşe bağlı havale geçiren çocuklara verilen ilacı verdi 7-8 yaşına kadar dikkat etmelisiniz çocukların 8 yaşında bünyesi yenilenir, bademcik ameliyatını yılda 8-9 defa enfeksiyon geçirmiyorsa yaptırmanızı önermiyorum dedi, sonrasında kızım 3,5 yaşında ve 7 yaşında olmak üzere 2 havale daha geçirdi, 7 yaşından sonra çok şükür bir daha olmadı.
Şimdi 22 yaşında gayet sağlıklı çok şükür.

Tüm tetkiklerini yaptırın, yüksek ateşe bağlı havalenin sebeplerinin araştırılmasını isteyin, acil şifalar dilerim.

Back