• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum düştü ve yüzünde taş kaldı

ahi357

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba herkese burada yeniyim bilenlere bişey danışmak istiyorum çocuğum 4 yaşında oynarken düştü yüzü sıyrıldı sanırım yüzünde taş kalmış bunun için plastik cerrahisine gittim ve bana yaşı küçük durmaz dursa lokal anestezi yapıp alabilirim ama tüm anestezi yapmak zorundayım dedi bana bilgi verebilir misiniz yaptıranlar var mı

Merhaba herkese burada yeniyim bilenlere bişey danışmak istiyorum çocuğum 4 yaşında oynarken düştü yüzü sıyrıldı sanırım yüzünde taş kalmış bunun için plastik cerrahisine gittim ve bana yaşı küçük durmaz dursa lokal anestezi yapıp alabilirim ama tüm anestezi yapmak zorundayım dedi bana bilgi verebilir misiniz yaptıranlar var mı
Bu konuda hc bi bilgim yok ama oglum sunnet olurken 2 yasindaydi. Ayni zamanda disle ilgili sikintimiz da vardi ve iki operasyon birlikte olucagi icin genel anestezi alicakti. Onden m.suyu ile karisik bisey verdiler ameliyathaneye rahat goturebilmek ve hazirlik yapabilmek adina. Onu icirdik bi yudum bisey ve hafif leyla oldu. Herseye musade etti. Baska bir dr la konussaniz yada ozel hastane tercih etseniz belki boyle bir uygulamalari vardir. Biz ozelde yaptrdik. Ondan icirseler cocuk herseye musade eder.

Çok geçmiş olsun inşallah.

çocukken benim de avcumda taş kalmıştı ve yıllarca orada durdu. sonra kendi kendine gitti galiba. nereye gitti bi fikrim yok. saçma olacak ama herhangi bir rahatsızlık yaratmıyorsa biraz daha büyümesini bekleyin isterseniz.

genel anesteziyle ilgili fikrimi soruyorsanız, biz de pipisinden ameliyat ettirdik genel anesteziyle ve üstte de dendiği gibi önden bir şurup verdiler ve sakinleşti sorun olmadı. 19 aylıktı ameliyat olduğunda. sizinkini oyalamak daha kolay olur. bence lokal anestezide de durabilir gibi ya. 4 yaşındaymış. farklı doktorlardan da görüş alın bi.

Back
X