Cocugum hiç bana benzemiyor

Yani siz bence esinizi begenmiyorsunuz.bu kadar sorun yaptiginiza gore.babasinin da genleri var o bebekte ne bekliyodunuz ki?kayinvalideye de benzeyebilir gen diye bisey var sizdeki de ne ego yahu?sadece siz mi yaptiniz o bebegi de babasindan kv.den gicik kaptiniz?dert gormemissiniz oturmus buna takmissiniz sukursuz olmayin bu kadar ya.

Benim küçüğüm tıpkı bana benziyor, büyüğü ise babasına benziyor, hık demiş burnundan düşmüş. İkisi de babasına benzese kafama dahi takmazdım,düşünmezdim bile..Çünkü sevdiğim adama, yoldaşıma, babasına benzemiş.. Ne kadar güzel bir şey bu..Onlara baktıkça eşimi de daha çok seviyorum. Bence boşuna moralinizi bozuyorsunuz, durduk yere kendinize lütfen sorun çıkarmayın..

Çok şükür sağlıklı bir bebeğiniz var, size veya eşinize benzemesini dert etmeyin bu kadar.
Kızım bana hiç benzemez, doğdu doğalı aynı babası, alerjileri, davranışları dahi babasının kopyası, benzememesini hiç önemsemedim zira bende anneme hiç benzemem, tıpkı rahmetli babam gibi görünüyorum.

Ay çok sinir bozucu olsada aynı şeyi bizde yaşıyoruz. Saçların rengini değiştir tıpkı ben halbuki. Ne bakıyorsun milletin dediğine arkadaşım. Babaannesine benzetme bizde de oldu.eşim halasinna bile benzettiler inanır misin. Hiç alakası olmadığı halde .bilerek yapıyorlar bazen sırf gıcık olalım diye. Çok saçma yani.boşver hiç takma.huyu benlzemesin de gec
Sende çok gıcık olduğun birine ,hiç sevmediği bir akrabasina benzer bozulsun bosver..ağzı olan konuşur

hiç üzülme ben dışarıdan babamın ne kadar kopyasıysam huy olarak da annemin kopyasıyım
kardeşim de mesela tam tersi şaka gibi ama o da huy babam görünüş annem

Bana da diyorlar gına geldi artık. Amcasına dedesine benzetiyorlar kızımı. Bence alakası bile yok da. Bu benzeme lafı açılınca benim de onları benzetesim geliyor

Kime benziyorsa benziyor bebek işte susun da sevin

Üç kızım var bir tanesi bile bana benzemiyor hepsi babaya benziyor sorun degil benim icin hele ilk kızımda sanki ben yaninda bakıcısi gibiydim ben esmer çocuģum sarışin mavi gözlü

Ya takilmayin bukadar bebek oldugunda bu muhabbet olmazsa olmazdir
Ne onemk var

Vay be 3 yıl önce böyle yazmışım duygulandım görünce
Not: 2.çocuğum da babasına hiç benzemiyor aynı ben

Benim oglumda babasinin minyaturunu yapmislar gibi hatta biyiklari bile vardisonucta sevdiginiz adama babasina benziyor daha dogal ne olabilirki

Benimkide bana hiç benzemez ama kocam sarışın mavi gözlü falan bide bebekte düşün çok tatli iyiki kocama benzemiş
Bana benzese kara kuru bişey olacakti

Konuyu ilk okuduğumda korkma kocan başka kadından çocuk yapıp seni kandırıyor olamaz dedim

Oğlum da doğduğunda babasına çok benzerdi, hatta evet evet sana tırnağının ucu benziyor diye dalga geçerlerdi

Amaaa sonraaa, çocuk dogru yolu buldu veee aynı ben oldu

İnşallah kızım da bana benzer, napim ben daha güzelim

Ciddiye alanlar olmasın, şaka yapıyorum dememe gerek var mı.
Evet cidden değişti ve bana benziyor, ama neye benzerse benzesin, evlat yahu ne önemi var.

Babasini sevip almişsinz sonuçta yabanciya benzemesin benimkide ayni babasiydi şimdi bana benziyor

bacim haline sukret ben ve benim gibi kadinlar her gun allaha yalvariyoruz saglikli bir bebegimiz olsun diye varsin olsun ister babasina isterde onun ailesinin kopyesi olsun onemli olan benim dogurmam benim cocugum olsun :) bos ver elalemin ne dedigini takinti yapma allah sana saglikli bir evlat vermis onun kusurunu arama :)

Bana çocuklar için evlatlik mi aldınız derlerdi. İkisinde ne bana ne eşime benzemez. Kızım teyzesine çok benziyor. Hatta üçümüz bir aradayken hep kardeşime senin kızın mi diye sorarlar.
Takmayin kafaya.

Bende babasına benzesin diye dua ediyorum. Büyüdükçe size döner belki hem sevdiğiniz adama benziyor güzel bişi bu

benim bir bebegim olsa direk esime benzesin isterim ne guzel kasi kirpigi babasinin kopyasi olsun bu harika bisey niye uzuluyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…