- 24 Ocak 2015
- 675
- 702
- 103
İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Kv yi bende sevmem hatta yıllardır görüşmem çok şükür eşim annesine benzemiyor kv konusunda haklısınEsin de annesine benziyorsa kv benziyor dediklerinde sevdiğin insana benziyor nesi kötü bir düşün ☺
Soruyorlar merak etme tek sen değilsin yani rahat ol. Ya baskalarinin laflarina gülüp gecmek bu kadar mı zor. Başka derdin yoktu da bunu mu dert ettin kendine. Ben kendim benzetiyorum kızımı KV ye mesela onlar çok benzetmiyorlar. Yani ne farkeder ayrıca hiç mı daha önce bebek görmedin değişim aşamalarına şahit olmadin. Hadi hiç bebek görmedin kendi resimelerinede mı bakmadın. Ne kadar degisiyorlar. Bende bı arkadaşıma her gördüğümde kız bu çocuk babasının kopyası deyip duruyorum oda evet ya aynı o hic bana benzemiyor deyip geçiyor. yani kim çocuğunun babasına benzemesinden bu kadar rahatsız olur anlayamıyorum. Sevmiyor musun eşini yani.Prmbelere bürüsen ne fayda bu kadar mı oğlan gibi olur böyle laflar dq denmez ama değil mi gerçekten pembeler içinde adını soruyorlar yine emin olamayıp aaa kız mi bu diyorlar tanımayan insanlar da
İnşkac aylik bilmiyorum ama bir sure sonra yuz hatlari oturmaya baslayinca sizede benzedigini goreceksiniz
Kız çocuğu erkek sanıyorlar aynı babası oğlan gibi diyorlar eşimi sevip sevmeme meselesi değilSoruyorlar merak etme tek sen değilsin yani rahat ol. Ya baskalarinin laflarina gülüp gecmek bu kadar mı zor. Başka derdin yoktu da bunu mu dert ettin kendine. Ben kendim benzetiyorum kızımı KV ye mesela onlar çok benzetmiyorlar. Yani ne farkeder ayrıca hiç mı daha önce bebek görmedin değişim aşamalarına şahit olmadin. Hadi hiç bebek görmedin kendi resimelerinede mı bakmadın. Ne kadar degisiyorlar. Bende bı arkadaşıma her gördüğümde kız bu çocuk babasının kopyası deyip duruyorum oda evet ya aynı o hic bana benzemiyor deyip geçiyor. yani kim çocuğunun babasına benzemesinden bu kadar rahatsız olur anlayamıyorum. Sevmiyor musun eşini yani.
Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsinbende hiç düşünmemiştim ams kız çocukları genelde annelerine benziyor anne kız görünce hep öyle düşünür hayal ederdim şimdi çocuk sizin mi diye soran bile oldu insan üzülüyor ister istemez
Eşimı daha çok babasına benzetirler normalde ams bi yerden çıkıyor demek ki gen işte bi anket olsa sorulsa kaç kişi çocuğu kv benzesin ister ki %90 istemez bence!Kv yi bende sevmem hatta yıllardır görüşmem çok şükür eşim annesine benzemiyor kv konusunda haklısın
Eşimı daha çok babasına benzetirler normalde ams bi yerden çıkıyor demek ki gen işte bi anket olsa sorulsa kaç kişi çocuğu kv benzesin ister ki %90 istemez bence![/QUOT
Kv ile gorusmemen eşinle aranda sıkıntı yaratmıyor mu?
E normal değil mı bebeklerde genelde saç olmuyor veya az oluyor kısa oluyor vs. Yüz hatları da tam belli olmuyor o yuzden. Takacak bir durum değil bu siz lohusalık depresyonundan cikamamissiniz galiba. bu kadar takarsaniz bebeğinize karşıda ister istemez tepkili olursunuz. Bu streslede devam ederseniz bebegede yansitirsiniz emziriyorsaniz sutunuzden gaz bile olur. Stres aşırı gaz yapıyor çünkü tecrübeyle sabit. Azcik rahat olun bebeğinizin keyfini çıkarın. Böyle konusanlarada cevaplarını verebilirsiniz susmaniza gerek yok.Kız çocuğu erkek sanıyorlar aynı babası oğlan gibi diyorlar eşimi sevip sevmeme meselesi değil
Banada diyorlardı ilk bebeğimde üstelik bunu babasını çirkin gibi gösterek ayy aynı babası kendin gibi güzel nie doğuramadın diye. Alıştım sonra gardımı aldım tabiisii, kime benzeyecek ya bana ya babasına ,benzeyecek sütçüye benzeyecek hali yokya diyodum. Susuyorlardı.haa ne oldu sonra ikinciyi doğurdum aaa bu ayynı senn demeye başladılar bu seferde hiç babasına benzemiyor dediler çıktılar. :) :) ne güzel sağlıklı bebeğin takılma etrafa güle güle büyüt. Kaynanama benzetseler bende gıcık olurdum tabi :)İlk bebeğim ve her gören aynı tepkiyi veriyor senden hiç birşey almamış aynı babası babasının fotokopisi sen sadece tasimissin diyenler elleri ayakları bacakları herseyi hiç bir yerden mi almaz bu kadar mı olur diyenler psikolojimi bozdu Allah a şükürler olsun sağlıklı bunu diyeceksiniz belki ama kim istemez evladı kendisine benzesin birde babası dedikleri gibi bananesi de diyorlar bi ben yokum ortada yardım edin nasıl başa çıkabilirim bununla
Ego değil ama hiç birsry almamış sadece tasimissin sen ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?