- Emoji Skoru
- 135
- Puanlar
- 33
İlkokuldayız. Özellikle işlemlerde zihinden yapamıyo ve problemlerde ne istediğini anlamıyor. Geri kalmasın diye yazın biraz çalıştırmak istiyorum okul açılınca benim işim de yoğun oluyor vaktim ve enerjim yaz dönemi kadar rahat değil ancak asla kitap başında tutamıyorum. Sürekli bahane uyduruyor. Ve sadece bir soru için bile yarım saat yalvarıyorum gelsin diye yok. Soruyu okumuyor çözmeye çalışmıyor zordan duruyor. Durumu çok kötü bir çocuk değio sınıfta ilk üçte her zaman ama sıradan bir devlet okulu mevki olarak da çok iyi bir yer değil. İngilizce kursuna da vermiştim bir ay gitti kendini sildirtti. Spora vs gidiyor seviyor ama dediğim gibi akademik konularda hiç uğraşmak istemiyo. Tek ebeveynim. İşten çıkıp yemeği temizliği halledip üstüne onu sporuna eksik kalmasın diye götürüyorum. Setler kitaplar alıyorum ama bazen kendime çok üzülüyorum bu kadar emek veriyorum sonuç yok. Tamemn bırakayım okulda zorlansın geri kalsın o zaman aklı başına gelir de çalışır belki kendi diyorum ama içim de rahat etmiyor. Eski eşim şehir dışında yaşadığı için çok da sorumluluk almayı sevmediği için herşeyle ben ilgileniyorum zaten senede hem onun hem benim kontrollerimiz oluyor 3 4 kere rahatsızlıkları kızdan dolayı bir sür0 şeyle uğraşıyorum. Çok bütçem de yok özel derslere vs verebilecek şekilde ne yapayım bir yol gösterin