Öyle bi saatimiz yok iste sorunda orda.Kacta yatirmaya calisirsam calisayim saatlerce uyumaz.Pispıslarım.Kendi hsline bıraktım.Salladim herseyi denedim.Yok yok uyuyoAkşam kaçta yatıp kaçta kalkıyor
UyumuyoÖyle bi saatimiz yok iste sorunda orda.Kacta yatirmaya calisirsam calisayim saatlerce uyumaz.Pispıslarım.Kendi hsline bıraktım.Salladim herseyi denedim.Yok yok uyuyo
Genelde ya evde oyniyoruz.Ya da bahce var orda oynuyo.Yani enerjisini atıyoBir gününüz nasıl geçiyor
Kardesi yok.Cok nadir tüketiyo cikolata sadece.Cay kola deil.Akşamları 8 den sonra karanlık bir odaya geçiyor mu, gün içinde kola, çay gibi şeyler içip, fazlaca çikolata yiyor mu(kafein), ortam gürültülü mü, kardeşi var mı, tuvalet eğitimi var mı, altını ıslatıyor mu ya da bezli mi?
Genetik olabilir mi acaba bende hiç duymadım böyle bişey.Uyumuyo
Gerçekten çok enteresan. Kaç saat uyuyor günde? Bir sebep yokken mi bozuldu? Gece emmesi falan var mı? Tecrübe olsun diye soruyorum bebeğim küçük henüz.Oğlum 15 aylık artık. Ve 6 aydan sonra uyku sorunu başladı. Bende Marmara üniversite hastanesine götüreceğim
0-3 yaş uyku kliniği varmiş. Sırf bunun için kurulmuş bir şey.. Bence sizde araştırın yakininizda bu tarz yerler var ise bir gidin.
Sizin cocugunuz kurdugunuz düzene ayak uyduruyosa bu sizin sansınız.Brnde 3 senedir hic bi caba sarfetmeden gelip burda konu acmadım elbet.Artik yapılcak her biseyi yapıp hic bi ilerleme katedemedigimden aynı sorunu yasamis insanlar varmı varsa nasıl bir yol izlediler onun icin burdayım .Tesekkür ederim yorumunuz icin.Herkesin cocugu kendine özeldir.Bazen bi cocuga uygulanan yöntem dier bi cocukta ise yaramıyorBebekler düZenli hayatı sever. Bebek ne anlar diye onların önemsenmeyişinden kaynaklı bütün bunlar. Doğduğu günden beri aynı şeyleri yapıyor olmanız lazım. Öğlen uykusu,yemek saati,akşam uyku saati düzenli olmalı. Aman bigünden bişey olmaz diye düzeni bozmamalısınız. Benim kızımda çok zor uyuyan,gece defalarca uyanan bi bebekti ama bizde düzen hiç değişmedi. Şimdi 18 aylık ve uyku saati gelince kendisi yatağına gidiyor.
Ayrıca 3 yaşına gelmiş çocuğun hala altının bezli olmasıda büyük problem. Bence çocuğa bahane bulmak yerine biz nerede yanlış yapıyoruz diye düşünmelisiniz.
Ben o hastaneye yakınım.Direk o bölüme randevu alınabiliyomu.Oraya götüreyim bendeOğlum 15 aylık artık. Ve 6 aydan sonra uyku sorunu başladı. Bende Marmara üniversite hastanesine götüreceğim
0-3 yaş uyku kliniği varmiş. Sırf bunun için kurulmuş bir şey.. Bence sizde araştırın yakininizda bu tarz yerler var ise bir gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?