Sizin bebeğinizin dişleri etkiliyordur annesi zamanla duzelicektir insOğlum 15 aylık artık. Ve 6 aydan sonra uyku sorunu başladı. Bende Marmara üniversite hastanesine götüreceğim
0-3 yaş uyku kliniği varmiş. Sırf bunun için kurulmuş bir şey.. Bence sizde araştırın yakininizda bu tarz yerler var ise bir gidin.
Allah yardım etsin cnm valla uyumayan çocuk çok zorUmarım bizde basarabiliriz bunu.Ama benimki cok inat.Saatlerce kendi haline bırakıyorum arada pıspıslıyorum hic istemedigim halde aglattim ama yok istemiyo dalmıyo uykuya
Doktora götürdük aynı seyleri söyledi hep.Ortam loş olsun yikayin masaj yapın alti temiz karni tok olsun.Bunlari zaten yapıyorum.Altı bezli daha cise alismadi.Ama hep böyleydi dogdu dogalı
Sizin bebeğinizin dişleri etkiliyordur annesi zamanla duzelicektir ins
Cok tesekkür ederim ilginiz icin .Bu tavsiyelerinizi deniycem ins :)Eskiler masal anlatırmış. Çocuklar uyurmuş. Şimdi youtube'da ücretsiz ve reklamsız olarak ulaşılabilen masal videoları var. Arka plana da dinlendirici dalga sesi, su damlası sesi gibi sesler yerleştirilmiş. Çocuklar dinlerken sakinleşiyor. Hem kaliteli zaman geçiriyorsunuz hem dil gelişimi için faydalı hem de düzenli olarak uyku öncesi dinlerseniz çocuklar masal sonrası uyumayı alışkanlık ediniyor. Uyku eğitimi için faydalı buluyorum. Başarılı bulduğum örnek videolar:
Denemekten zarar gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?