Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ilk donem sonunda aldim baktim olacak gibi degil surekli hastanedeydik.Bende yarım dönemde aldım evde düzeltiyorum gönderdiğim hafta yine hasta zatürre oldu yaaben öldüm bittim o dönem ayy allhım sınamasın bir daha
Şimdi yanımda uyuyan bebeğimle birlikte uykuya geçecektim ben de, gece çok uyanıyor, 5 buçukta ayakta. uykumu almak için erkenden zıbarıyorum. Tam gözlerim kayıyordu, uyumaz çocuğum ben sözünü gördüm çocuğunuzun gülme geldi. İsyankar bıdık. Akıllı da bir de, biliyor kendini:)Var cnm benimki ayni.Zorla istemeden uyuttugumdada geceyi zehir ediyor sabaha kadar uyur uyanik halde agliyor konusuyor kavga ediyor bizimle :)Ben uyumaz cocugum diyo kendine :)Zor bir cocugum var ama saglikli olsun yeterki katlanirim herseyine.
Iyi uykular size.Daha ne isyanlari var bilseniz.Off anne of kural istemiyorum diye bagirislarini duyan gulmekten olecek nerdeyse :)Şimdi yanımda uyuyan bebeğimle birlikte uykuya geçecektim ben de, gece çok uyanıyor, 5 buçukta ayakta. uykumu almak için erkenden zıbarıyorum. Tam gözlerim kayıyordu, uyumaz çocuğum ben sözünü gördüm çocuğunuzun gülme geldi. İsyankar bıdık. Akıllı da bir de, biliyor kendini:)
Ben 7 yasındada uyumaz diyorum artik7 yaş var ya :) girdiği gün zilleri takıp oynayın :) hastalıkmış uykuymış hepsi geçiyor allahın izniyle:))
Sorun uyku saatleri deilki.Sorun hic uyumamasi.Hani uyur ama saatleri düzensizdir onu düzene sokabilirsin.Ama hic uyumuyo bu.Gece veya gündüzUyumadığı Zaman ne yapıyor
Yani siz yat demeyince ne oluyor
O uyurken babası ne yapıyor
Çocuk küçükken tüm aile aynı anda yatmalı ki aklı kalmasın
Ben de yatacağın derdim de oğlum inanmazdı pijamalarımı da giyerdim
İlk başlarda da hep beraber yatardık hatta
Büyüdükçe azalıyor
Bir de uyku saati geçince yani uykusu gelip uyuyamayınca böbrek üstü bezleri harekete geçer ve içinden iki insan gücünde bir yaratık çıkar asla uyumaz dur durak bilmez
Bu nedenle saatinde uyuması önemli o saat geçince o geceden hayır çıkmaz
Kreş uyku için de destek verir kural koyar o saatte yat derler o da yatmak zorunda kalır uyur ya da uyumaz bir sure sonra vücut alışır
Oğlumun kreşinde uyku saati 09 15 idi saat kollarını iki yana açınca diye öğrettiler 37 aylık başladı o kreşe
Boyle egitici oyuncaklarla hic oynamaz.Onun bi yerden hoplaması düsmesı lazım ancabol bol kitap alın yaşına uygun legolarla oynasın bol bol yapboz yapsın ama yaşından büyük alın hep çok faydası oluyor , tablet telefon vermeyin tv de çizgi film kanalına şifre koydum ben izleyemedi düzgün mesela
Evet canım. Şimdiden çiş ve kaka diyor. Kakası gelince eğilip yapıyor. Daha birsürü şey :) ben alıştırmıyorum 24. Ayı bekliyorumVe eminim sizin cocugunuz hemen bezede alıs
Ir
Ve eminim sizin cocugunuz bezede hemen alisir düzeninizden dolayı
Tamam siz mükemmelsiniz.Bebeginizde öyle.Ama iste bizde zayıfız cocugumlaEvet canım. Şimdiden çiş ve kaka diyor. Kakası gelince eğilip yapıyor. Daha birsürü şey :) ben alıştırmıyorum 24. Ayı bekliyorum![]()
Gerçekten çok enteresan. Kaç saat uyuyor günde? Bir sebep yokken mi bozuldu? Gece emmesi falan var mı? Tecrübe olsun diye soruyorum bebeğim küçük henüz.
Ben o hastaneye yakınım.Direk o bölüme randevu alınabiliyomu.Oraya götüreyim bende
Belkide bu tavırdır bişeyler öğrenebilmenizi engelleyen. Size gayet insani bi şekilde bebeklerin yada çocukların düzenden hoşlandıklarını,düzensiz hayatta huzursuz ve mutsuz olduklarını anlatmaya çalıştım. Sanmayın ki mükemmel bebeğim var.. sabaha kadar ayağımda salladığım geceleri ben bilirim.. düzenin bizim hayatımızdaki etkisi olumlu yönde.. keşke bu tavır yerine biraz başka şeyleri irdeleseydiniz..Tamam siz mükemmelsiniz.Bebeginizde öyle.Ama iste bizde zayıfız cocugumla
Sizin uslubunuza karsılık ancak tavrim bu olabilir hanfendi.Simdi düzen dedigimiz sey normalde uyuyan ama uyku saatleri oturmamıs bebekler icindir.Ben ise hic uyumadigindan bahsediyorum.Size abartı gelebilir ama resmen hic uyumuyor.Kaldiki hic olmayan uyku nasıl düzene girer.Emin olun bende her yolu denedim.Uyku danısmani bile olabilirim ogrendigim okudugum bilgilerle.Ama iste keli ilacı olsa basıma sürer.Belkide bu tavırdır bişeyler öğrenebilmenizi engelleyen. Size gayet insani bi şekilde bebeklerin yada çocukların düzenden hoşlandıklarını,düzensiz hayatta huzursuz ve mutsuz olduklarını anlatmaya çalıştım. Sanmayın ki mükemmel bebeğim var.. sabaha kadar ayağımda salladığım geceleri ben bilirim.. düzenin bizim hayatımızdaki etkisi olumlu yönde.. keşke bu tavır yerine biraz başka şeyleri irdeleseydiniz..
Sorun uyku saatleri deilki.Sorun hic uyumamasi.Hani uyur ama saatleri düzensizdir onu düzene sokabilirsin.Ama hic uyumuyo bu.Gece veya gündüz
Sizin uslubunuza karsılık ancak tavrim bu olabilir hanfendi.Simdi düzen dedigimiz sey normalde uyuyan ama uyku saatleri oturmamıs bebekler icindir.Ben ise hic uyumadigindan bahsediyorum.Size abartı gelebilir ama resmen hic uyumuyor.Kaldiki hic olmayan uyku nasıl düzene girer.Emin olun bende her yolu denedim.Uyku danısmani bile olabilirim ogrendigim okudugum bilgilerle.Ama iste keli ilacı olsa basıma sürer.
3.5 genelde değişiyor.biraz zorlarsam 11.5 12 gibi ona kalsa 1i bulurSizin kac yasinda kac saat uyuyor
Bebegim 11 aylik emin olun denemedigim yontem kalmadi. Cok sabirli bir insanim aylarca ugrastim. Yokkk yokkk uyumuyor. Uyumamak icin direniyor. Kisin usenmedim her aksam yikadim. Yikadiktan sonra los isik pijama yeri geldi intden uyku muzikleri. Emin olun son derece istikrarli davrandim. Sirf bu yuzden aylatca ne anneme me kaynanama yatiya gitmedim.Yok arkadas bir bebek uyumsz mi? Saatlerce yanina uzaniyorum konusuyorum masallar anlatiyorum.Bişey demek istemiyorum ama benimki şans değil düzen. Kararlarınızda gerçekten kararlı olmanız gerekiyor sadece.