anlamadım. kime emanet oluyor uçakta? giriş bir yere kadar izin veriliyor da.Oglunuza uçak bileti alın. aileniz havaalanına bıraksın siz de karşılayın. ya da siz de uçakla gidip oglunuzu alıp dönün. ben karayolu ile tek dönmesine izin vermezdim.
Havaalanında 2.kontrol noktasına kadar eşlik edilir.anlamadım. kime emanet oluyor uçakta? giriş bir yere kadar izin veriliyor da.
Dönüş yolunda babaannesi de arabada yanında olacaksa izin verirdim ben.Arkadaşlar oğlumu bayramda güneye 12 saatlik yola gönderiyorum babannesi ve yakınlarımızla. Gidişte problem yok uçakla ayarladık ancak dönüş için eniştemiz araba ile getirecek planı yapmak istiyorlar. Benim de onayımı almak suretiyle tabi. Enişte 60 yaşında şoförlüğü var tabi. Ama ben bir türlü izin veremiyorum. Ben yanında olsam belki böyle kötü düşünmem. Bir yandan da bişey olmaz fikrim de oluyor. Eşim sen karar diyor. Sizler aklıma geldiniz. Çoğunluk ne der acaba oğlum 12 yaşında bu arada.
Arkadaşlar oğlumu bayramda güneye 12 saatlik yola gönderiyorum babannesi ve yakınlarımızla. Gidişte problem yok uçakla ayarladık ancak dönüş için eniştemiz araba ile getirecek planı yapmak istiyorlar. Benim de onayımı almak suretiyle tabi. Enişte 60 yaşında şoförlüğü var tabi. Ama ben bir türlü izin veremiyorum. Ben yanında olsam belki böyle kötü düşünmem. Bir yandan da bişey olmaz fikrim de oluyor. Eşim sen karar diyor. Sizler aklıma geldiniz. Çoğunluk ne der acaba oğlum 12 yaşında bu arada.
biz tatile vs gidemiyoruz bütçe sıkıntısından dolayı. çocuk da yeğenleri ile denize vs girmek istedi engel olamadım.Ben cocugumu hic bir yere yolamazdim.. Suan durumunuz nasil bilmem ama calistiginizdan dolayi bakacak kimse olmadigindan dolayi gidiyorsa, ozaman başka tabiki..
Canım çocuk birkaç yazdır denize giremeyince bu defa engel olmadım.Ben çocuğumu gönderemezdim şahsen...
Pfff bide denize, kendi karariniz tabiki.. Insallah guzel tatil gecirir ve sag salim döner gelir..biz tatile vs gidemiyoruz bütçe sıkıntısından dolayı. çocuk da yeğenleri ile denize vs girmek istedi engel olamadım.
Hemde denize...Canım çocuk birkaç yazdır denize giremeyince bu defa engel olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?