Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yollamazdım. Ya da şartları zorlayıp baba veya anneden biriyle gönderirdim. Denize girecek diyorsunuz. Ben mi çok evhamlıyım acaba bilemedim. Yüzme biliyor mu?
Bu cocuklara ne oluyor ya, kapimin önunde daha yeni olay oldu.. Cocuk para yutmus bogulmaktan kurtarildi, cocugun annesinde guc kalmayinca bir komşu mudahale eti.
Arkadaşlar oğlumu bayramda güneye 12 saatlik yola gönderiyorum babannesi ve yakınlarımızla. Gidişte problem yok uçakla ayarladık ancak dönüş için eniştemiz araba ile getirecek planı yapmak istiyorlar. Benim de onayımı almak suretiyle tabi. Enişte 60 yaşında şoförlüğü var tabi. Ama ben bir türlü izin veremiyorum. Ben yanında olsam belki böyle kötü düşünmem. Bir yandan da bişey olmaz fikrim de oluyor. Eşim sen karar diyor. Sizler aklıma geldiniz. Çoğunluk ne der acaba oğlum 12 yaşında bu arada.
Şahsen yollamazdım. Yani muhakkak enişte iyi sürücüdür ama bayram trafiği malum. Benim gittiğim yol en uzun 3 saatlik bayramda o zaman bile tedirgin oluyorum ki ben yanındayım. Belki ben abartıyorum yollayanlarda var ama ben yapamam.
Arkadaşlar oğlumu bayramda güneye 12 saatlik yola gönderiyorum babannesi ve yakınlarımızla. Gidişte problem yok uçakla ayarladık ancak dönüş için eniştemiz araba ile getirecek planı yapmak istiyorlar. Benim de onayımı almak suretiyle tabi. Enişte 60 yaşında şoförlüğü var tabi. Ama ben bir türlü izin veremiyorum. Ben yanında olsam belki böyle kötü düşünmem. Bir yandan da bişey olmaz fikrim de oluyor. Eşim sen karar diyor. Sizler aklıma geldiniz. Çoğunluk ne der acaba oğlum 12 yaşında bu arada.
Bir tanidigimizin oglu dugun eglencesi donusunde amcasinin arabasina bindi . O aksam gerceklesen kazada ogullarini kaybettiler maalesef. Aile uzun yillar amcayi sucladi ve konusmadilar.Bu cok ekstrem bir ornek tabii ama.ben bu yuzden cok korkarim baska birinin sorumlulugunu almaya da