Çocuğum kalp hastası

Çok geçmiş olsun, en zor kısımları atlatmışsınız öyle düşünün. Bebekler sandığımızdan çok daha güçlüler o koca koca ameliyatlar yetişkinlerde iyileşmesi aylar sürerken bebeklerde bu haftalar sürer. Yani büyüyüp geliştikce toparlanıp kalbide güçlenecektir. Mutlaka terapi alın hiç kolay değil yaşadıklarınız.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbul siyami ersek hastanesinde çok iyi doktorlar var.
Kalp kapakçık sorunları diğer damarsal durumlara göre çok daha kolay başarılı bir şekilde çözülüyor bu konuda gerçekten çok iyi cerrahlarımız var.

Benim oğlum da 5 yaşında 13 kilo :-( olsun canları içinde olsun büyürler Rabbim şifalar versin

Almanya’da yaşıyorum. Kızım Charite üniversitesinde ameliyat oldu. Şu anda doktorumuz Prof ve emah yani yenidoğandan yetişkinliğe kadar takip etme yetkisi bulunan bir doktor. Allah’ıma şükürler olsun ki böyle bir şansa sahiptim. Doktorlar o dönem yüzüme karşı yaşamaz 15 yaşını bile görmez demişti. Ama ellerine sağlık o ameliyatı yapan doktor benim bebeğimi bana tekrardan sanki doğmasını sağladı.

Fırtınalı okyanusu geçmişsiniz, önünüzdeki dere sadece. Kötü son beklerken iyi son okudum. Sizin için çok sevindim, umarım en kısa sürede kendinizi toplarsınız. Bebeğin kilosunu hiç kafanıza takmayın. Doktor kontrolünde ve gelişimi takip ediliyor. Sakın ama sakın cahil tiplerin lafını dinlemeyin. Zor süreçleri siz yaşadınız siz atlattınız. Çocuğum doktor kontrolünde diyip kapatın konuyu

Çok geçmiş olsun, dilerim çocuğunuz en kısa zamanda tamamıyla kavuşur sağlığına. Çok zor günler yaşamışsınız, çok zorlanmışsınız. Ama hem kendiniz hem çocuğunuz için hiç mücadeleden vazgeçmemişsiniz. Kızınız sizin gibi bir annesi olduğu için şanslı.

Çok geçmiş olsun, sağlığına kavuşur en kısa zamanda umarım.
Acınız var ama keske bile bile sağlıksız bir bebeği dünyaya getirmeseydiniz, ona da yazık olmuş size de.
Daha neler. Sorun "yaşamla bağdaşmayan" sorunlardan olsaydı bunu diyin neyse derim de, belki biraz zorlanacak ama sonuçta hayatına devam etme şansı olan bi bebekten neden vazgeçsinler ki? Kadın öleceğini bildiği bi bebeği zorla doğurucam diye ısrar etmemiş farkındaysanız çocuk ameliyat olmuş ve şu an nispeten daha iyi durumda.

Çok şükür ki atlatmış, 2 delik ve kapakçık sorunu diğer tüm yaşananlara göre daha hafif, canınızı sıkmayın eskiyide çok düşünmemeye çalışın daha çok yıpratıcı olur.

Zaten hala bebek daha büyüdükçe toparlanacaktır, kalp gelişen ve güçlenen bi organımız, delik ve kapakçık sorunu kalmış sadece başka bi kalp anomalisi olsa neyse onda sıkıntılar çok zor çözülüyor yada hayatını böyle idame ettirilecek deniyor mesela

Çok güçlü bir annesin. Bazıları okur geçer sadece yazıdan ibaret Bazıları içinse kalbinde hisseder. Rabbim şifa versin çok çok zordur inşallah bebeğin iyileşir kucağına gelir sadece kötü bir anı olarak kalır.

Minicik bedeniyle bir çok zorluğun üstesinden gelmiş çok güçlü bir bebeğin var. Sen de yanında var oldukça daha da güçlü hissedecek. Çok çok geçmiş olsun

Aynen öyle. Doğumu bile görmeyeceği kesin gözüyle bakılan bi gebeliği sonlandırmış biri olarak böyle bi sorun olsaydı asla vazgeçmezdim. Ki yine kalbinde 2-3 delikle 35 yaşında kuzenim var. Hiçbir sorunu yok. Çocuğun doktoru da çok iyiymiş çok şükür ki. Evet psikolojik olarak yorucu olabilir ama bu bebeğin iyi bi yaşantısı olamayacağı anlamına gelmiyor ki. Her hasta bebekten de vazgeçilmez

Ağzı olan konuşuyor derler ya bu dönemde öyle şeyler duydum ki aklım şaştı. O yüzden boşverin yorum yapan hanımefendiyi siz de Teşekkür ederim

Düşünmekten ziyade atlatmaya çalışıyorum diyelim

Çok teşekkür ederim

Ağzı olan konuşuyor derler ya bu dönemde öyle şeyler duydum ki aklım şaştı. O yüzden boşverin yorum yapan hanımefendiyi siz de Teşekkür ederim
Hiç üzülmeyin, annesiniz siz. Grip bile olsa içimiz parçalanıyor minicik haliyle ameliyat geçirmiş hemde kalpten, sağlık sorunları yaşamış bi sürü. Tabiki psikolojik olarak hırpalanmış olabilirsiniz bundan daha doğal bişey yok. Ne güzel ki bebeğiniz yanınızda şu an. Daha da sağlıklı mutlu günlerini görmeniz nasip olsun inşallah

İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…