Çocuğum kola içmiyor.

fistiklokum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
1
0
1
47
Ay kızlar çok kötüyüm, oğlum hiç kola içmiyor, biberonuna da koyuyorum, emziğini de kolaya batırıp alıştırmaya çalışıyorum ama hiç içmiyor. Ne yapmam gerekir kızlar, dua edin, yardımcı olun bana. Oğlum bir yaşını yeni geçti, çok seviyor hamburger yemeyi ama yanında kola içmiyor. Artık çıldırmak üzereyim. Yardım edin...

Kola icmiyormu niye alistimaya calisiosun kolay hamburgere sasirdinmi cnm sen?
Biz alistirmayalim diye ugrasiroz sen alistirmaya calisiosuno kolanin bi bardaginda kac tane seker var biliomusun sen obez yada sagliksiz mi yapican cocugu birak icmesin alismasin buyudugindede icmesin diye ugrasirsiniz zaten cok zararli dislerine kemiklerine yazik yani bi anne olarak nasil icin elveriyo buyume cagonda ki cocuga alistirmaya calisarak sen bi kolya yumurta at bakayim nasil eriyo oyumurta o asitten daha saglikli seylere alistir cocugunu

Kola icmiyormu niye alistimaya calisiosun kolay hamburgere sasirdinmi cnm sen?
Biz alistirmayalim diye ugrasiroz sen alistirmaya calisiosuno kolanin bi bardaginda kac tane seker var biliomusun sen obez yada sagliksiz mi yapican cocugu birak icmesin alismasin buyudugindede icmesin diye ugrasirsiniz zaten cok zararli dislerine kemiklerine yazik yani bi anne olarak nasil icin elveriyo buyume cagonda ki cocuga alistirmaya calisarak sen bi kolya yumurta at bakayim nasil eriyo oyumurta o asitten daha saglikli seylere alistir cocugunu
Ay bide usenmeden bi suru yazmissin degmez dikkat cekmeye calisiyor anlamadin mi ...

fake tabiki
dikkat çekmek amacındasın da buradan bizim dikkatimizi çekceksin de ne olacak
hayattaki başarın bu mudur? bu kadar küçük insan mısın yani?

Ben yazimde artik fale mi gercekmi bilmem ama bende bi fake kokusu almadim degil yaein gelir sigarayada alkole alistiramiyorum der bu dengesiz
Ya bakalim acaba cocugu var mi yasi kac .... bence konu sahibi psikolojik destek alsin internet uzerinden bu tur seyler saglikli gozukmuyor kendini deşarj edecek seyler bulsun ... yazik....

Annelerin ve anne adaylarının olduğu bi platformda böyle fake konulara çocukları alet etmeyin lütfen gidin kaynana konusu açın bu kadar işsizseniz

Ya bakalim acaba cocugu var mi yasi kac .... bence konu sahibi psikolojik destek alsin internet uzerinden bu tur seyler saglikli gozukmuyor kendini deşarj edecek seyler bulsun ... yazik....
Aynen giz psikolojik destek alsin bole seylerden nasil zevk aliyolar anlamiom yarinda baska nickle gelir sinsirella :)

Aynen giz psikolojik destek alsin bole seylerden nasil zevk aliyolar anlamiom yarinda baska nickle gelir sinsirella :)

Back
X