Çocuğum kullanıyor sanki :(

1 saat scooter ın peşinde koşturan oğlum olsa müdahale eder sıra sende derdim .Diğerleri sorun değil .
Çocuğunuz kendi oynamıyorsa parka bir defa da hiçbirşey götürmeyin .

anlattıklarınızda ben hıc sorun goremedım
gayet normal degıl mı cocugunuzun tavrı
en azından sen vermezsen bende oynatmam demıs
benım 3 bucuk yasındakı kızımın elınden kendı oyuncagını alıp kacırıyorlar vermıyorlar sesı cıkmıyor ben napım

Sizin çocuğunuzun yaptığı paylaşmak değil. Diğer çocuklar onunla arkadaş olsun diye onlara oyuncaklarını vb. veriyor. Kreşte psikolojik danışman falan varsa bir görüşün derim

Sizin çocuğunuzun yaptığı paylaşmak değil. Diğer çocuklar onunla arkadaş olsun diye onlara oyuncaklarını vb. veriyor. Kreşte psikolojik danışman falan varsa bir görüşün derim
aaa hıc bu acıdan dusunmemıstım
oyle bırsey olabılır mı konu sahıbı

Aynen bu

Zira bende onun büyük boyu var

Fazla verici bu şekilde arkadaşlarını çevresinde tuttuğuna inanıyor

Mesela bugün oynuyorlar bizimki hakem onun bisikleti bir başkasında o da süre tutuyor

Oyunu o kurdu ve oynasınlar diye kendi bisikletini teklif etti hepsi birlikte oynadı bu grupta sıkıntı yok

Ama bir de sırf kendileri istiyor onun eşyalarını alıp ona başkaca görev verenler var onlar sıkıntılı fakat yıllar geçtikçe bunu fark ediyor ve alamayacağı kişilere eşyalarını vermiyor

Mesela arkadaşı bir yere gitmek istiyor ya da öğretmene bir şey söylemek hemen bizimkine söylüyor gidilecek yere birlikte gidiyor ya da öğretmene söyleneceği söylüyor fakat o bir yere gidelim deyince diğeri gelmiyor zira verici çocuk az

Bu şekilde aslında kullanılıyor ama o rahatsız değiş zira aranan adam modunda hem öğrenciler hem öğretmenler bir şey yapılacak olunca X i arıyor öğretmenler görev adamı diyor

Paylaşmak karsılık beklemeden olur. Doğru bir tanedir. Paylaşımcı çocuk ezik olacak diye bir kanun mu var anlamadım ki. Nedir bunun doğrudu acaba bizi değerli bilgilerinizle aydınlatabilirmisiniz uzman arkadaşlar.

bence çok ciddi bir durum yok zamanla insanlarla başa çıkmayı öğrenir.mesela ben hep kendi başıma sorunlarımı hallettim daha çok küçük yaştan beri.kardeşim ise sürekli annem müdehale etti.arkadaşlarıyla tartışsa bile o gelip çözüyordu en ufak şeyde çocuk 20 yaşına geldi kendi başına hiçbirşey yapamıyor.oyuncaklarını vererek kimsenin onunla arkadaş olcağının veya onunla oynayacağının garantisi yok.kendini sevdirmek için bunu sürekli yapıyorsa bir sıkıntı olabilir.

Gece yatağa yattığında anneciğim arkadaşların sırayı unututor galiba. Scooter ını onlarla paylaşmal istersen de bunu sıralı yapmalısınız eğer sıraya uymazlarsa da paylaşmayabikirsin diyebilşrsiniz.

Bemim anlamadığım parka o kadar çok edevatı niye taşıyorsunuz. Yiyecekler, oyuncaklar, scootırlar falan çocuk onları arkadaşlık edinme aracı gibi görüyor hissi geldi bana. Halbuki bence onlara ihtiyacı olmadan da arkadaş edineceğini görmeli. Bi de parka yeme içme getirilmesinden ben hoşlanmıyorum mesela çocuklar zaten paylaşmıyor paylaşsa herkese yetmez alan var alamayan var guluten alerjisi olup yiyemeyen çocuklar var.

Bu açıdan bakmamıştım

Evet malesef yaşayarak öğrenecekler bizim gibi korumacı kibar ailelerin çocukları hele anne baba karakteri de naif se çocuk da öyle oluyor hayat öğretecek kreş filan hikaye asıl hayat ilkokulda başlıyormuş bu sene gördüm oğlum inanılmaz değişti benim kibar oğlum gitti başka bir çocuk geldi

31 yaşındayım hala aynıyım, kızımda aynı değişemiyoruz böyle yetişkinler ve çocuklar malesef hep zorbalığa maruz kalıyor

vala dışarısı cadı kazanı sokakta büyüyecekki ilerde daha çok kırılmasın .yırtık çocuk olacak ama küfür etmeyecek saygısızlık bilmeyecek hele istanbuldaysanız çocugunuzu yerler biraz sokak kültürünü öğretin .dışarda yiyecek vermeyin şu aşamada oyuncak paylaşımı olabilir sonra yıyecek aşamasına geçersiniz bence topla başlayın sokağa çıkmaya sonra scoter olsun top genelde herkesin elinde olan birşey scoter biraz daha lüks gibi şuan nerdesiniz bilmiyorum ama ağır ağır yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…