Cocuğum olmadigi icin eşim boşanmak istiyor

bunun bir de ölümcül hasta olduğu için bırakan versiyonu var. bana ters geliyor insanın hayat arkadaşını yok çocuğu olmuyor vs diye bırakması. bu konuda hangisinin olmuyorsa karşı tarafa ayrılalım demesi çok üzücü ve çok naif bir düşünce. bekarım ama umarım hayatımın aşkıyla evlenirim ve her ne olursa olsun sevdiğim insanı yarı yolda bırakmam hele ki sağlıkla alakalı bir durumda. ne insanlar, ne yüreksizler var ya.

Hakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey
Yazıklar olsun düşüncenize

Okadar üzüldüm ki... Bir kadının sırf çocuğu olmuyor diye eksik görülmesi, kendini eksik hissetmesi okadar üzücü ki. Kadın sadece kocasına hizmet etmek, çocuk vermek için yaratılmış gibi davranan bu insanlardan Allah hepimizi korusun. Çok gençsiniz. Karşınıza daha iyileri çıkar eminim. Yolunuz aydınlık olsun. İnanın içten istiyorum bunu.

Hakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey

Hayat boyle bişey değil!!

Asla öyle bir niyetim olmadı, olmaz da.. Konu sahibi arkadaşımıza da yazmadım zaten.. Söylediklerim de kimsenin bilmediği şeyler değil ama yine kırılan üzülen olduysa gerçekten çok üzülürüm 😞Niyetim kesinlikle bu değildi böyle algılanacağını da düşünmedim ki zaten konu bebekle alakalı birşey.. Ben sadece arkadaşımızın yazdığına karşılık söyledim.. Yoksa hepimizin hayatında o kadar eksiklikler var ki.. Herkes herşeyin de farkında zaten..
Yok zaten sizin üzmek için söylediğinizi düşünmemiştim. Ama bazı konular çok hassas olduğu için biraz daha dikkat etmemizde yarar olacağını düşünüyorum. O yüzden yazma gereği hissettim. Yoksa sizi üzmek için değil.

Adam ne haklı ne haksiz, baba olmak için evlendiyse haklı ama size aşık olsa ayrılmak istemezdi

evlilik emek ister tüm olumsuzluklara rağmen çabalamak ister çocuk olmaması diye boşanmak olur mu ki hersey çocuk mı bu hayatta bebek geleceği vakti bilir kısmetiyle zamanıyla

Bu biraz şey gibi, ürün hasarlı çıktı yenisiyle değiştirelim. Tövbe tövbe... Bi kaza sonucu felç geçirip yatağa bağımlı da kalabiliriz. Ne dicez ozaman 'ay yazık adam hasta mı baksın boşanmak hakkı'. Evlilik böyle bir şey mi ya.. Nerde emek, nerde vefa?

Hayat sadece çocuk sahibi olmak demek değildir. Hayat verdiğimiz sözlerdir aldığımız sorumluluklardır. Evlenirken kandırılmadığımız sürece iyi günde kötü günde diye söz veririz. Çocuk olmadığı boşanmak karaktersizliğin dik alasıdır bana göre.

Neyse sonraki mesajlarda kendinizi ifade etmişsiniz anladım ben sizi.

8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Çok şey var söyleyeceğim ama bu güzel platformdan banlanmak istemiyorum. Rica etsem beyefendiye getireceği ikinci eşinde çocuk garantili olmadığını, bazı şeylerin bizlerin elinde olmadığını anlatabilir misiniz? He anlar mı? sanmıyorum, çünkü niyet bozulmuş. Ne yapacağınız çok açık ,ama buraya sorduğunuza göre açık olanı yapmak değil niyetiniz. :kahve:

8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Canım bende senin gibi ankaraliyim öncelikle kendini hiç üzme çünkü bundan 10 yıl önce küçük yaşta bir evliliğim oldu 2 3 yıl çocuk istiyorduk ama olmadı ve evlendigim kişi o kadar geriydiki beni ne bir gün düzenli bir tedaviye ne bir hastahaneye götürdü hem çocuk istiyordu hemde nasıl olursa olsun diyordu neyse bir gün hamile olduğumu öğrendim malesef dış gebelikmis ve tupum patlayıp alınmak zorunda kaldı ameliyat olduğum ikinci ay aldatildigimi öğrendim nedenmis benim gibi bir kadının çocuğu olmuyormuş böyle yapmak zorundayımis zaten hemen ayrılma kararı kadın aradan üç sene geçti ve tekrar evlendim ve evliliğimin üçüncü ayı tek tüple hamile kaldım tabi hamile kalmadan önce milletin söylediği herşeye kulaklarımı tikadim yok çocuğu olmaz yok bu çocuğu da yakar ve şu an oğlum 2 buçuk yaşında ve ben doğal yolla şimdi 5 haftalık hamileyim yine yani karar yine senin kararın ama lütfen kendine yüklenme ve kendini sorumlu tutma bu durumdan

Serefsiz herif ne demek geleceği kabul et neden boşanmıyorsunuz böyle bir yaratıktan

Ben de haklı olduğunu düşünmüyorum. Hele ki gelecek kadını kabul edeceksin demesi zaten büyük saygısızlık. Bizim de çocuğumuz olmuyor ama eşimden dolayı. Onun dışında harika huzur ve sevgi dolu bir hayatımız var şükür. Biz deniyoruz her yolu ama olmazsa hayatın bana verdiklerine şükrediyorum sonuna kadar. Bir insanla sadece çocuk için evlenilmez bu insan olmanın farkı yoksa doğadaki gibi farklı birçok eşle çiftleşir türümüzü çoğaltırdık ki insan türünün de yeterince çoğaldığını düşünüyorum herkesin fikri kendine tabi ama sadece çocuk için evlenilmez

İnşallah ikinizde başkalarıyla tekrar evlenirsiniz. mutlu bi yuva kurup senin ondan önce çocuğun olur. O zaman alır dersini...

Back
X