• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum olmadığı için kusurlusun diyen eş!!!

Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?
ben de senin yaptığını yapardım..
bu tek taraflı bir sorun değil iki kişinin sıkıntısıdır,bi tarafta tıbbi bir sıkıntı olsa bile..
ne demek kusurlusun?
kararınızdan vazgeçmeyin

En ayar olduğum şey doğal yoldan çocuk sahibi olunamıyorsa tedavi gören kadın zaten her şeye katlanıyor sabrediyor yeteri kadar zor şeyler yaşıyor yani buna destek olmak varken artistlik yapan erkeklere tahammül edemiyorum(genel yorum konu sahibine yönelik değil)

Kaç yıllık evlisiniz
Hep bebek olmayışı aranızda sorun mu oldu
4 yıllık evliyim.bi asilam bir tüp bebek denedik olmadı. Ve dondurulmuş embriyo var . Tekarr denemek için sadece 3 bin TL lazım. Ama maddi sorunumuz da yok durumunuz gayet iyi paramizda var. Ama bana param yok yapamam edemem diyor. Arkadaşı altinlarimi falan istedi vermemi bekledi bende dedimki bana 3 bini çok görüyorsun ama arakadasina 100 flgr altın vermemi bekliyorsun dedim..sonra sen kusurlusun falan filan başladı dengesiz dengesiz konuşmaya. Üzerime yürüdü dovecekti bende hadi vur dedim burda gör gününü dedim.anahtarimi çantamı aldım çıktım .bana giderken de anahtarı bırak diyor nere götürüyorsun anahtarı diyor

Bir hafta öncede ben. Dedim ki sende baba olmak isteyebilirsin eğer benden ayrılmak istersen anlayışla karşılarım. Dedim. Bana yok ben öyle bir insan değilim vs. Dedi .şimdi gördüm.nasil bir insan oldgunu çok üzgünüm

bu cok agır :( haksızlık
ama herseyınde hayırlısı bu sebeple esınızın bu yuzunu gormus oldunuz dusunsenıze boyle bır adam nasıl baba olurdu ?
insan gıbı konusmayı bılmeyen cahil terbıyesız saygısız bırı

hakkınızda hayırlısı olsun hıc bellı olmaz bu ısler bırgun bır bakarsınız karsınıza duzgun bırı cıkar ve cocugunuz olur mutlu mesut olursunuz :) var benım oyle bır tanıdıgım. kocası cocugu olmuyor dıye bosandı ve bu sekılde yıkıcı konustu yaktı yıktı gectı adam

kadın işine gucune daldı egıtım ıcın sehır dısına cıktıgında ortamdan bırıyle tanıstı evlendıler suan 2 cocukları var :)

bazen hayatda cok uzuldugumuz seyler arkasından guzel kapılar acabılır . sızın sevgınızı haketmemıs bır adam ıcın uzulmeyın ne olur

Back
X