- 6 Haziran 2019
- 300
- 298
- 53
- Konu Sahibi papatyakiz1
-
Eşin sperm testi yaptırdı mi. Yapmadiysa mutlaka yaptırın. Daha sonra isterseniz yumurtlama takibi ile tedaviye başlarsınız. Beş ay çok kısa bi süre. İnsan ilk aydan hemen olsun istiyor. Bazen olmuyor. Ben 19 yasimda evlendim. Beş sene sonra anne oldum. Önce istemedik. Sonra olmadı. Sonra düşük oldu falan derken. Bizim anne baba olmamız beş seneyi buldu. 30 yaşında evlenen akrabam ilk aydan hamile kaldı. Nasip kısmet işi bu.Merhaba kızlar yasım 37 yenı evlıyım 5 aylık ama denemelerımız hep basarısız ne yapsam olmuyor adetlerım duzenlı hormonlarım normal ama yasımdan dolayı cok endıselenıyorumkafam cok karısık toparlayamıyorum lutfen bana destek olun
Daha erken çocuğum olmuyor demek için doktorunuz size gereken bilgiyi verecektir ama tavsiyem kafaniza taktiginiz surece hamile olmazssiniz takmayin rahat olun yasinizda birsey yok ..Merhaba kızlar yasım 37 yenı evlıyım 5 aylık ama denemelerımız hep basarısız ne yapsam olmuyor adetlerım duzenlı hormonlarım normal ama yasımdan dolayı cok endıselenıyorumkafam cok karısık toparlayamıyorum lutfen bana destek olun
Canım valla nasip ya zamani vardir.Merhaba kızlar yasım 37 yenı evlıyım 5 aylık ama denemelerımız hep basarısız ne yapsam olmuyor adetlerım duzenlı hormonlarım normal ama yasımdan dolayı cok endıselenıyorumkafam cok karısık toparlayamıyorum lutfen bana destek olun
Amh kaç?Merhaba kızlar yasım 37 yenı evlıyım 5 aylık ama denemelerımız hep basarısız ne yapsam olmuyor adetlerım duzenlı hormonlarım normal ama yasımdan dolayı cok endıselenıyorumkafam cok karısık toparlayamıyorum lutfen bana destek olun
amh olcmedıler fsh olcmusler sadeceAmh kaç?
Serbest T4 1.28Amh kaç?
Allah razı olsun sagolasınız ınsan bellı bı yasa gelınce panıklıyorYaşa takılmayın benim annem bana hamile kaldığında 40 yaşındaymış. Siz şuan kafaya da taktığınız için olmuyor olabilir sağlık probleminiz yoksa. Stres yapmayın olur Allahın izniyle.
Amh da baktırın o da iyiyse sizlik bir şey kalmıyor. Eşiniz de test versin.Serbest T4 1.28
ng/dL0.93-1.71
Hamilelik;
1.Trimester: 0.9-1.5 ng/dL
2.Trimester: 0.8-1.3 ng/dL
3.Trimester: 0.7-1.2 ng/dL
*TSH 2.22
µIU/mL0.48-4.8
Hamilelik;
1. Trimester 0.33 - 4.59 µIU/mL
2. Trimester 0.35 - 4.10 µIU/mL
3. Trimester 0.21 - 3.15 µIU/mL
*FSH 5.30
mIU/mL
Elecsys (FSH)
folliküler faz: 3.5 - 12.5
ovuler faz: 4.7 - 21.5
luteal faz: 1.7 - 7.7
post menapoz : 25.8 - 134.8
*LH (Lüteinleştiren Hormon) 9.28m IU/mL
Elecsys(LH);
Luteal : 1.0 - 11.4
Foliküler: 2.4 - 12.6
Postmenopoz: 7.7 - 58.5
Ovulasyon: 14.0 - 95.6
*Estradiol 85 pg/mL
Bayan ;
Foliküler Faz 12,5 - 166
Ovulasyon Faz1 88.5 - 498
Luteal Faz 43.8 - 211
Postmenopoz < 5.0 - 54.7
Hamilelik(1.trimester) 215- 4300
Çocuk (1-10 yaş )
Erkek <5.0 -20.0
Kız <6.0 -27.0
*Prolaktin13.10ng/ mL6.0-29.9
*Total Testosteron0.04Dng/ mL0.06-0.82
ergenlik öncesi :0.01 - 0.2
ergenlik :0.02 - 0.4
yetişkin :0.11 - 0.7
*DHEA-S83.1µg /dL60.9-337
doktora soyledım ama bakmadıAmh da baktırın o da iyiyse sizlik bir şey kalmıyor. Eşiniz de test versin.
Bu kadar kafanıza takıyorsanız başka doktora gidin o baksın. Eşinizin de değerleri normalse oluruna bırakın bir süre sakinleşin. Olmazsa başlarsınız bir yerden tedaviye.doktora soyledım ama bakmadı(
Merhaba kızlar yasım 37 yenı evlıyım 5 aylık ama denemelerımız hep basarısız ne yapsam olmuyor adetlerım duzenlı hormonlarım normal ama yasımdan dolayı cok endıselenıyorumkafam cok karısık toparlayamıyorum lutfen bana destek olun
en kötüsü de iste gorev gıbı yapmak artık esım soruyor senın hangı gundu dıyehamile kalmanin en buyuk dusmani stres. Yillar evvel bir arkadasim aman hamile kalmayayim diye seviseceksin o zaman hamile kaliyorsun demisti, o zaman o da 30tas ustuydu :)
yasiniz o kadar normal ki. Etrafimda pek cok insan 35 yas sonrasi anne olmus.
rahat olun. Dusunmeyin. Kendinizi ona kanalize etmeyin. Bir de yumurtlama gunuymis oymus buymus gozetip belli gunler degil haftada 2 3 kere birlikte olun. Tabi sorumluluj gibi gorerek degil zevk alarak yoksa gergin bir surec olur.
Ben o gunlere hic inanmiyorum. 1 kez reglimin ertesi gunu bir kez de reglime 1 hafta kala hamile kaldim, yani ovulasyon gunleri ile alakasiz. Cevremde reglinin ertesi gunu hamile kalan da cok insan var. o nedenle sadece ovulasyon gunlerinde degil her hafta duzenli seks yapilarak denenmesi gerektigini dusunuyorum.en kötüsü de iste gorev gıbı yapmak artık esım soruyor senın hangı gundu dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?