• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğum olmuyor :( fikirlerinize ihtiyacım var

:KK1: Merhaba arkadaşlar.. 3 yıllık evliyim... 1 yıllık evliyken başladı Dr. Hastane stresimiz. İnanın çok Dr. Çok hastane gezdik. En sonunda profesör bulduk ve sebebi o buldu. Eşimin sperm sayısında düşüklük ve en önemlisi Morfolojisi çok düşük %1 çıktı. Morfoloji sperm şekil bozukluğu. İlaç tedavisine başlandı. İlaçlarla %1 den %3 e çıktı. Dr.umuz önümüzdeki ay tekrar çağırdı sonuca göre bir karar vericek. Ya ilaçlara devam yada aşılama,tüp bebek. Ayrıca bende bir sorun yok. İnanın tüp bebek tedavisinin zorlu bir süreç olduğunu biliyorum kendiliğinden olsun istiyorum. Bu tedavi süreci benide eşimi de çok yordu... :KK14::KK14: :KK43: kızlar aranızda eşinin Morfolojisi düşük olup bebeği olan varmı yani illa tüp bebek mi yaptırmalıyım. Doğal tedavi uygulayan varmı? Ayrıca eşim sürekli ilacın yanında keçiboynuzu özü tüketiyor

Sayfaların hepsini okuyamadım o yüzden direkt sorucam,yaşınız kaç acaba?Şayet 30 Yaş üzeriyseniz bence tüp bebekten kaçıp vakit kaybetmeyin.Ama 30 yaş altındaysanız ve normal yollardan hamile kalmak istiyorsanız kesinlikle alternatif tıbbı da değerlendirmenizi öneririm.özellikle saraçoğlu hocam bu işin ehlidir iyi araştırın derim.

Sayfaların hepsini okuyamadım o yüzden direkt sorucam,yaşınız kaç acaba?Şayet 30 Yaş üzeriyseniz bence tüp bebekten kaçıp vakit kaybetmeyin.Ama 30 yaş altındaysanız ve normal yollardan hamile kalmak istiyorsanız kesinlikle alternatif tıbbı da değerlendirmenizi öneririm.özellikle saraçoğlu hocam bu işin ehlidir iyi araştırın derim.
27 yaşındayım... ibrahim saraçoğlu unutmuşummmm keçiboynuzu kürü nü ilk yıl uyguladık. İlaçlarla birlikte sayı baya yükseldi. Biz sadece sorun sayıda zannediyorDuk. Sağolsunlar daha önce gittiğimiz hiç bir doktorun aklına morfolojiye bakmak gelmedi. Taki şu anki doktorumuz kadar.. allaha şükür onu bulduk yoksa sorunu bilmeden uğraşıp duracaktık. Şu an yine ilaçlarla birlikte keçiboynuzu soğuk pres tüketiyor. .. :( :(

27 yaşındayım... ibrahim saraçoğlu unutmuşummmm keçiboynuzu kürü nü ilk yıl uyguladık. İlaçlarla birlikte sayı baya yükseldi. Biz sadece sorun sayıda zannediyorDuk. Sağolsunlar daha önce gittiğimiz hiç bir doktorun aklına morfolojiye bakmak gelmedi. Taki şu anki doktorumuz kadar.. allaha şükür onu bulduk yoksa sorunu bilmeden uğraşıp duracaktık. Şu an yine ilaçlarla birlikte keçiboynuzu soğuk pres tüketiyor. .. :KK43: :KK43:

Kürlerin ince detayları çok önemli.Bence Hocamın dediklerini daimi yaparsanız inşaallah sizinde yüzünüz gülecektir.

doktora gitmeyene kadar esimde sorun olduğunu bilmiyorduk çünkü herşey normaldi dışarı çıkıyor yanı boşalma oluyor cinsel hayatımızda da herhangi bi sorun yok doğuştan gelen bi hastalık

Valla canım bundan yaklasık 3 ay önce esimle kontrl amaclı doktora gittik bende hic bisey cikmadı esim icinde doktor pat diye suratımıza cocugunuzun olması cok zor tedavi olması lazm ya da amelyt gerekyo dedi tabi biz bunu duyduktan snra bizim cocugumuz olmayck moduna girdik ama üstne düşmdk cok fazla vee dün hamile oldugumu ögrndm

Valla canım bundan yaklasık 3 ay önce esimle kontrl amaclı doktora gittik bende hic bisey cikmadı esim icinde doktor pat diye suratımıza cocugunuzun olması cok zor tedavi olması lazm ya da amelyt gerekyo dedi tabi biz bunu duyduktan snra bizim cocugumuz olmayck moduna girdik ama üstne düşmdk cok fazla vee dün hamile oldugumu ögrndm
Allah bağışlasın bitanem... ne mutlu sanaa

hikayemiz hemen hemen aynı üç yıllık evliyim evliliğimizin 1. yılında çocuk istedik ve olmadı 2 kere aşılama rahim filmleri neler neler ama nasip olmadı.bu yaz bir işe girdim ve çocuğu tamamen kafamdan sildim eşimle sinemalara gittik evimize alışverişler yaptık değişik yerlere kahvaltılara gittik kısaca stresten uzak durduk.ve geçen ay hiç ummadığım bir anda hamile olduğumu öğrendim hala şoktan çıkamadık :) Allah sanada nasip edicek bekle ve inan.

hikayemiz hemen hemen aynı üç yıllık evliyim evliliğimizin 1. yılında çocuk istedik ve olmadı 2 kere aşılama rahim filmleri neler neler ama nasip olmadı.bu yaz bir işe girdim ve çocuğu tamamen kafamdan sildim eşimle sinemalara gittik evimize alışverişler yaptık değişik yerlere kahvaltılara gittik kısaca stresten uzak durduk.ve geçen ay hiç ummadığım bir anda hamile olduğumu öğrendim hala şoktan çıkamadık :) Allah sanada nasip edicek bekle ve inan.
Ah canım benim ne kadar güzel... ama ben hep stres altındayım... :( kayınvalide elti vs. Hep sıkıntı... :(

Icini hemen karartma ya bende tup bebek annesiyim.o kadarda zor bi surec degil.ki zaten cabuk geciyo tedavi.nasil bittigini anlamiyosun bile..sonra o bekleyis yerini sevince birakiyo..allah buyuktur.hic.korkma.hayrlisini versin rabbim

Icini hemen karartma ya bende tup bebek annesiyim.o kadarda zor bi surec degil.ki zaten cabuk geciyo tedavi.nasil bittigini anlamiyosun bile..sonra o bekleyis yerini sevince birakiyo..allah buyuktur.hic.korkma.hayrlisini versin rabbim
Amin cnm... ama bazen gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum. ..

Amin cnm... ama bazen gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum. ..
Inan melegini kucagina aldiginda yorgunluk falan kalmicak emin olabilirsin.unutcaksin bu gunlerini.diceksin ben bu yokken napiyordum .sonra buraya konu acicaksin.uyumuyo gazi var.agliyo diye:KK54: allah nasip etmiycegi seyin hayalinu kurdurmaz.iyi dusun iyi olsun

Back
X