• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğum olmuyor :( fikirlerinize ihtiyacım var

Ah canım res
Eğer maddi durumun müsaitse hiç bekleme derim... O acıyı çok iyi bilirim çünkü, her ay sabırla bekleyerek, ama o kırmızıları görünce içinin nasıl yandığını... Karnını tutarak gezsen, sırf Laf sokmak ya da canını acıtmak için bu ay da mı adet oldun diyen insanları... sırf sen üzül diye ilk ayda gebe kalan insanların listesini sayan hasta ruhlu insanları...

kendine yapma bunu, dokrorlarınla görüş, eğer önerirlerse hemen tüp bebek yap bacım...
Ah canım ya resmen beni özetledin :( o kırmızıyı görünce için acısını bende iyi bilirim... ikide bir sorup duran patavassızları :(

Bizim bir komşumuz kaç kez denedi tüp bebek olmadi tutmadi bilmem ne.kac dönüm tarla sattılar! En Son üçüz hamile kaldı ama biri düştü.ikiz dogurdu.sonra 1 sene içinde kendiliğinden bir daha hamile kaldı. Hatta o doğal yolla kaldığını aldırmayın düşündü kadın da.millet ne kızdı! Oburleri ni doğuracağım diye kaç sene ugrastin yazık dediler de doğurdu üçüncüyu.

Yani canım bazen kafaya takmammak düşünmemek gerek demekki.bak uğraşmayınca kendiliğinden olmuş.ama eşinizin rahatsızlığı ne bilgim yok o konuda.siz tedavinzi olun.. ama aklınızi da boşaltın. Rahat olun.bana oylesine muayene olmaya gittiğim doktor senin çocuğun olmaz dedi.tedavi olman lazim dedi.sok olmuştum. Cok agladim uzuldum.bir ay agladim.hatta o ay stresten adet olmadim.ne olur ne olmaz diyede korunmaya devam ettik.sonra eşim boşver genciz bi deneyelim olmazsa gideriz başka doktora dedi.biz daha cocuk sahibi olmayi denememistik bile.o ay hamile kaldım! !!ben de pek bi rahatlamışim demekki.

Ama Allah ol derse ne doktor ne tıp.hayirlisi olsun canım. Allah kucağıni boş bırakmasın. Olsun da nasıl olursa olsun.takma kafana...
Ne mutlu sana... Rabbinin işi işte ol der olur.

ne güzel tüp bebek umidiniz var benim esimde hiç sperm yok ölü hücre bile yok eğer gerçekten istiyorsanız tüp bebek tedavisine başlayın o sureci bende atlattım tabi ki kolay değil ama istiyorsanız yapacak bisey yok
çok özür dileyerek bisey sorucam cahilliğime verin lütfen, hiç sperm yok darken, bu tıbben mi hiç yok, yani bosalma esnasında dısarı çıkan bsyler oluyor mu? benim esime de Dr control ettirsin dedi daha yeni basladık denemeye ama bastan kontrol ettirsin dedi, o istemedi, baktırmadı esim, yani bosalmada dısarı cıkan o sıvı olmasına ragmen ıcınde sperm olmaması fln mumkun mu? anlamadım ben bu ısı?

çok özür dileyerek bisey sorucam cahilliğime verin lütfen, hiç sperm yok darken, bu tıbben mi hiç yok, yani bosalma esnasında dısarı çıkan bsyler oluyor mu? benim esime de Dr control ettirsin dedi daha yeni basladık denemeye ama bastan kontrol ettirsin dedi, o istemedi, baktırmadı esim, yani bosalmada dısarı cıkan o sıvı olmasına ragmen ıcınde sperm olmaması fln mumkun mu? anlamadım ben bu ısı?
o sıvı meni
onun ıcınde sperm hucrelerı var ya da yok onlar tahlılde bellı oluyor
bızdekı sorunda buydu mesela canlı cansız sperm hucresı rastlanmamıstı
sperm sonucu kocaman bır 0 'idi
ne gunlerdı
ben karnıma şal baglayıp acaba hamıleyken nasıl olucam hakketten gobegım buyuyecekmı dıye bakar sonrada sarılır o karna aglar aglardım

hm yani o sıvıyı gorunce sorun yokk sanmamalıyız degılmı.. ben de yalnızca bır kac aydır denyoruz ama sonuc yok, onun da kontrole gıtmeye nıyetı yok. ben de sımdılık bsy demıyorum. ama gec kalmaktan da korkuyorum. herkes akısına bırak kafaya takma dıyo, ama deyince olmuo ki, kendi kendini kandıramıyor insan..

o sıvı meni
ne gunlerdı
ben karnıma şal baglayıp acaba hamıleyken nasıl olucam hakketten gobegım buyuyecekmı dıye bakar sonrada sarılır o karna aglar aglardım
Suanda varmi bebeginiz?

evet
sıvı var

hatta bolca var

ama içinde sperm yok

sperm gözle görünmüyor

zaten bazıları az

bazıları uygun şekilde değil

bazıları kalitesiz vs vs

onu özel işleme tabi tutup yıkıyorlar vs

yani eşimin spermi yok diyen hepimizin eşi boşaldığında o sıvı geliyor

o sıvı meni
ne gunlerdı

ayyy neler çekmişsin ya küçücük yaşında

sonrası da daha beter tabii

valla sende peygamber sabrı var diyeyim ben

bundan sonra başka tasa görmezsin umarım

Ben de tüp bebeğe karar verdim canım korkularını çok iyi anlıyorum henüz kabullenemedim 3 düşüğüm oldu normal yolla ama artık normal yolla hamile de kalamıyorum. Yaş 28 olacak. Ve ben hep kalabalık aile hayalleri ile büyüdüm. Tüp denesek tutacak mı tutsa düşmeden devamı gelecek mi? O sürecin psikolojisi ile baş edebilecek miyim? Hepsini düşünüyorum. Marta kadar kendimi hazırlamaya çalışacağım..

Allah isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursun inşallah

kötüyü değil iyi örneklere bak

benim cutemum ın ve daha aklıma gelmeyen bri çok kişinin tüp bebekleri var ,

yani tabii artık koca delikanlı oldular bebeklikleri bile kalmadı

son yıllarda yaygın

hatta aynı dönemde aynı doktora gittiğimiz birileri vardı bana aaa senin bir tane mi diyordu

tüp bebekler genelde ikiz vs olduğu için ama artık yaş sınırı değişti

kötüyü değil iyi örneklere bak

benim cutemum ın ve daha aklıma gelmeyen bri çok kişinin tüp bebekleri var ,

yani tabii artık koca delikanlı oldular bebeklikleri bile kalmadı

son yıllarda yaygın

hatta aynı dönemde aynı doktora gittiğimiz birileri vardı bana aaa senin bir tane mi diyordu

tüp bebekler genelde ikiz vs olduğu için ama artık yaş sınırı değişti
Benimde esim azosperm sperm 0 yani,tup bebekle ucuzlere hamile kaldim,ucuyle devam edemiycegimi soyledi gittigim her doktor kalp atislarim oturdugum yerde 140 a vuruyodu 3.ayinda birini aglayarak sonlandirdik,5.ayim bitti 6.ya girmistim suyumun sizmasiyla hadtsneye kaldirildim 4. gunun sonunda normsl yolla dogurup kaybettim bebeklerimi 3 ay oldu hala agliyorim... sakin ama sakin 3 tane koydurmayin en fazla iki oldun yoksa cok sikintilar yasarsiniz.:(( ben gibi..

Benimde esim azosperm sperm 0 yani,tup bebekle ucuzlere hamile kaldim,ucuyle devam edemiycegimi soyledi gittigim her doktor kalp atislarim oturdugum yerde 140 a vuruyodu 3.ayinda birini aglayarak sonlandirdik,5.ayim bitti 6.ya girmistim suyumun sizmasiyla hadtsneye kaldirildim 4. gunun sonunda normsl yolla dogurup kaybettim bebeklerimi 3 ay oldu hala agliyorim... sakin ama sakin 3 tane koydurmayin en fazla iki oldun yoksa cok sikintilar yasarsiniz.:KK43:( ben gibi..

yaşınız kaç ki

artık 35 yaş altına 2 tane bile koymuyorlar diye biliyorum ama değişmiştir belki yine

size de ne denir bilemedim

umarım en kısa zamanda kucağınıza alırsınız çocuğunuzu

ben 29 yaşımda idim bana 3 tane transfer etmişlerdi ama biri tutundu sadece

ayyy neler çekmişsin ya küçücük yaşında

sonrası da daha beter tabii

valla sende peygamber sabrı var diyeyim ben

bundan sonra başka tasa görmezsin umarım
eskı gunlerı hatırlayınca bu amac ıcın cabamdakı ısrarım hosuma gıdıyor ozluyorum acıkcası
sonrası ayrı mevzu ama cocugum ıcın yaptıgım hıcbıseyden pısman degılım ıyı kı yapmışım Allah uzun omurler versın oglumada banada kı ben goreyım onunda koca adam oldugunu

yaşınız kaç ki

artık 35 yaş altına 2 tane bile koymuyorlar diye biliyorum ama değişmiştir belki yine

size de ne denir bilemedim

umarım en kısa zamanda kucağınıza alırsınız çocuğunuzu

ben 29 yaşımda idim bana 3 tane transfer etmişlerdi ama biri tutundu sadece
Bende 28 yasindaydim cnm suan 29 oldum 3 koydular 3 de tuttu 1 yumurtam cokda kaliteli degildi,rahim inceydi doktor biri bile zor tutar gozuyle bakiyodu 3 de tuttu.

Benimde esim azosperm sperm 0 yani,tup bebekle ucuzlere hamile kaldim,ucuyle devam edemiycegimi soyledi gittigim her doktor kalp atislarim oturdugum yerde 140 a vuruyodu 3.ayinda birini aglayarak sonlandirdik,5.ayim bitti 6.ya girmistim suyumun sizmasiyla hadtsneye kaldirildim 4. gunun sonunda normsl yolla dogurup kaybettim bebeklerimi 3 ay oldu hala agliyorim... sakin ama sakin 3 tane koydurmayin en fazla iki oldun yoksa cok sikintilar yasarsiniz.:KK43:( ben gibi..
Cok uzuldum canım
bende suyum gelerek dogum yaptım doktor bana hep sızın gıbılerın %60 hamıle kalsada sadece dogurup evıne goturen %20 dır demıstı
hangı merkezdeydın hangı doktorla devam ettın bunları gozden gecırmen gerekıyor bence

Cok uzuldum canım
bende suyum gelerek dogum yaptım doktor bana hep sızın gıbılerın %60 hamıle kalsada sadece dogurup evıne goturen %20 dır demıstı
hangı merkezdeydın hangı doktorla devam ettın bunları gozden gecırmen gerekıyor bence
Bizim gibiler derken canim ne demek istemis doktorun?

Back
X