• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğum olmuyor :( fikirlerinize ihtiyacım var

Eşimde morfoloji değil de sperm azlığı vardı. Keçiboynuzu kürü ve proxeed plus kullandı ve değerleri 3 katına çıktı. Özellikle proxeed plus morfolojiyi de düzeltiyormuş. Mutlaka deneyin derim. Ben bu ilaç yardımıyla hamile kaldım.
Eşimde buna benzer doğal içerikli morfoloji için ilaç kullanıyor... bakalım değerleri yükselmiştir inş. Normal yoldan olur.. senin normal yoldan mı oldu canım

Ben burda onun için yazıyorum genelde

Zira hep kötü örnekleri duyuyoruz iyi değil

Evde yatmadım filan vallahi

Transfer Perşembe öğleden sonra idi sabah ile gittim Perşembe akşamı eve geldik

Cuma Cumartesi işe gitmedim Pazartesi son gaz işe devam

Hamile olduğumu öğrenince de şehir dışına dahi gittim

Doğumdan iki hafta önceye kadar da çalıştım çok da stresli bir işim vardı

Hatta benim amirim de benim hamile olduğunu öğrendiğimden 20 gün falan sonra doğum yaptı onun işleri vs de bana kaldı ki hiç bilmediğim işleri bile yaptım

Yani kendinizi kötüye şartlamayın

Bak cute 19 yaşında imiş ben 30 idim
Allah bağışlasın kuzunuzu... inş Rabbim banada yardım eder. Dualarında unutmayın benide

Canim hic moralini bozma kafan biraz rahatladigi zaman kendiliginden olur insallah soguk pres keciboynuzu pekmezi tuketsin esin bide keciboynuzunu suda kaynatip suyunu icsin sperm sayisi artiyor ve hizlaniyor diye biliyorum ayrıntılıda yazarim ilgilenirsen

:KK1: Merhaba arkadaşlar.. 3 yıllık evliyim... 1 yıllık evliyken başladı Dr. Hastane stresimiz. İnanın çok Dr. Çok hastane gezdik. En sonunda profesör bulduk ve sebebi o buldu. Eşimin sperm sayısında düşüklük ve en önemlisi Morfolojisi çok düşük %1 çıktı. Morfoloji sperm şekil bozukluğu. İlaç tedavisine başlandı. İlaçlarla %1 den %3 e çıktı. Dr.umuz önümüzdeki ay tekrar çağırdı sonuca göre bir karar vericek. Ya ilaçlara devam yada aşılama,tüp bebek. Ayrıca bende bir sorun yok. İnanın tüp bebek tedavisinin zorlu bir süreç olduğunu biliyorum kendiliğinden olsun istiyorum. Bu tedavi süreci benide eşimi de çok yordu... :KK14::KK14: :KK43: kızlar aranızda eşinin Morfolojisi düşük olup bebeği olan varmı yani illa tüp bebek mi yaptırmalıyım. Doğal tedavi uygulayan varmı? Ayrıca eşim sürekli ilacın yanında keçiboynuzu özü tüketiyor
canım benzer durumdayız ben de 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz morfoloji 1 .
proced plus,evicap ve düzenli dengeli beslenme meyve sebze ve faydalı kuruyemiş ağırlıklı beslenme. sigarayı bıraktık sıcak duş almadık. ovülasyon testleri ve düzenli ilişki en önemlisi de kafaya takmamak. ilk hamileliğim aşılama yaptırmadan önceki ay doğal yoldan oldu. sonra o düştü. biraz ara vermiştim hiç aklımda yokken düşükten iki ay sonra şuan ikinci kez doğal yoldan hamileyim. Bu süreçte sağlam durmak ve eşlerin birbirine destek olması çok önemli. Dualarım sizinle. Siz de dualarınızı esirgemeyin.

Canim hic moralini bozma kafan biraz rahatladigi zaman kendiliginden olur insallah soguk pres keciboynuzu pekmezi tuketsin esin bide keciboynuzunu suda kaynatip suyunu icsin sperm sayisi artiyor ve hizlaniyor diye biliyorum ayrıntılıda yazarim ilgilenirsen
Başlarda keçiboynuzu nu kaynatıp içirdim. Şimdi Ecz. Satılan soğuk pres keçiboynuzu tüketiyor . Soğuk pres kaynatılmadığı için içindeki vitaminleri kaybetmiyormuş ve daha faydalı oluyormuş. Pekmez kaynatılarak yapıldığı için o da vitamin kaybediyorMuş. Bende çok araştırdım canımcm. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

canım benzer durumdayız ben de 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz morfoloji 1 .
proced plus,evicap ve düzenli dengeli beslenme meyve sebze ve faydalı kuruyemiş ağırlıklı beslenme. sigarayı bıraktık sıcak duş almadık. ovülasyon testleri ve düzenli ilişki en önemlisi de kafaya takmamak. ilk hamileliğim aşılama yaptırmadan önceki ay doğal yoldan oldu. sonra o düştü. biraz ara vermiştim hiç aklımda yokken düşükten iki ay sonra şuan ikinci kez doğal yoldan hamileyim. Bu süreçte sağlam durmak ve eşlerin birbirine destek olması çok önemli. Dualarım sizinle. Siz de dualarınızı esirgemeyin.
Ay maşallah adına çok sevindim... Eşimde kullanıyor aynı zamanda e vitamini ilacı. Keçi boynuzu. Dun verdiği ilaç... Rabbim ol derse bizde minnakımızı kucağımıza alırız inş

Sanırım ben biraz aceleci davrandim ama çok şükür öyle davranmisim. Bende pco esimdede sayi dusuklugu oldugunu ocakta öğrendik, subatta kimyasal bir asilama oldu, direkt tüp bebek istedim, martta başladık, nisanda da hamileydim cok şükür. Kizim 22 gün sonra bir yaşına girecek inşallah. Tüp bebek süreci çok zor değil canım korkma hiç, sadece çok heyecanlı birazda stresli. Ben ilki için acele ettim ama simdi ikinci icin normal yollar, olmazsa yumurta takibi, aşılama, en son tüp bebek düşünüyorum. Allah hakkimizda hayırlısını versin. Rabbim yazdiysa tüple, asilamayla yada normal yollarla illaki olacaktır. Sen uzerine düşeni yap. Inşallah kuzunu tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın.

Başlarda keçiboynuzu nu kaynatıp içirdim. Şimdi Ecz. Satılan soğuk pres keçiboynuzu tüketiyor . Soğuk pres kaynatılmadığı için içindeki vitaminleri kaybetmiyormuş ve daha faydalı oluyormuş. Pekmez kaynatılarak yapıldığı için o da vitamin kaybediyorMuş. Bende çok araştırdım canımcm. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Amin kuzum icini ferahlattigin zaman hamile kalacaksin emin ol

Benim de durumum farklı, 7 aylık evli olup borç içindeyiz ve çocuk doğurmam lazım, me kadar beklersem o kadar çocuğumun olma şansını azaltıyorum şuan, eşimde de bir problem var mıdır bilmiyorum ama şuan sıkıntı bende ve 4 aylık evliyken öğrendim durumu, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Eşimde buna benzer doğal içerikli morfoloji için ilaç kullanıyor... bakalım değerleri yükselmiştir inş. Normal yoldan olur.. senin normal yoldan mı oldu canım

Evet normal oldu. Tüp bebek tedavisine başlamıştım, rahim filmi çekildiğimin 2. ayına hamile kaldım. Daha aşılama bile yaptırmamıştık.

Tıpta imkansız yok bence.

Sabırlı ve sakin olun.

Benim eşimde değil ama bende problem var. Kaç dra gittim inan sayısını bile bilmiyorum hepsi mümkün değil hamile kalamazsın dedi .

Sadece bi dr nefes alıyosak herşey olabilir sakin ol dedi. 2 aşılama yapıldı malesef olmadı . Tüp bebek yapılacaktı hem onu konuşmaya hemde muayne olmaya gittim.

Doğal yoldan ikizlere hamileyim hiçkimseye söylemedim. Gece çok kanamam oldu Bebeğin birini kaybettim 1 hafta sonrada ciddi bi kaza geçirdim diğer bebekte gitti.

Şimdi tüp bebek aşılama hepsinden vazgeçtim. Olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok

Benim enistemde sperm zayıflığı gibi birsey vardi. Kizkardesimin hormon degerleri dusuktu. Kizkardesim baya hormon tedavisi gordu. Baya zorlu bir surecti. Hergun o hormon ignelerini olmak felan. Kasiklarinda cok sanci oluyordu. Cok agrisi oluyordu. Sonra yunurtayi disarda döllendirdiler asilama yaptilar. Doktor sadece %10 sans vermisti. O asilama da tuttu valla. Simdi bicir bicir bir yegenim var 1 yasinda. Allah isteyince oluyor, moralinizi yuksek tutun.

Tıpta imkansız yok bence.

Sabırlı ve sakin olun.

Benim eşimde değil ama bende problem var. Kaç dra gittim inan sayısını bile bilmiyorum hepsi mümkün değil hamile kalamazsın dedi .

Sadece bi dr nefes alıyosak herşey olabilir sakin ol dedi. 2 aşılama yapıldı malesef olmadı . Tüp bebek yapılacaktı hem onu konuşmaya hemde muayne olmaya gittim.

Doğal yoldan ikizlere hamileyim hiçkimseye söylemedim. Gece çok kanamam oldu Bebeğin birini kaybettim 1 hafta sonrada ciddi bi kaza geçirdim diğer bebekte gitti.

Şimdi tüp bebek aşılama hepsinden vazgeçtim. Olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok
Ah canım benim çok üzüldüm melekleri kaybetmene. ..Rabbim sabır versin üzülme Rabbim büyüktür... yine olur yüzün yeniden gülüverir :)

Benim enistemde sperm zayıflığı gibi birsey vardi. Kizkardesimin hormon degerleri dusuktu. Kizkardesim baya hormon tedavisi gordu. Baya zorlu bir surecti. Hergun o hormon ignelerini olmak felan. Kasiklarinda cok sanci oluyordu. Cok agrisi oluyordu. Sonra yunurtayi disarda döllendirdiler asilama yaptilar. Doktor sadece %10 sans vermisti. O asilama da tuttu valla. Simdi bicir bicir bir yegenim var 1 yasinda. Allah isteyince oluyor, moralinizi yuksek tutun.
Rabbim yeter ki ol desin

Back
X