Adamın güldüğünü yada her detayı nasıl yazayım, dün çok sinirliydim atlamış olabilirim ne var bunda yalan söylücek halim yok, yalan söylücek olsam çocuğumun zehirlenme durumunu buraya hiç yazmazdım
Rehber öğretmene kızıyorum çünkü gülerek dalga geçer gibi konuşucak en son kişi o, çünkü geçen sene bizi kaale bile almadı.şimdide gelmiş saçma saçma konuşuyor. Çocuğun yaptıklarını kağıda yazmakla olmuyor bu işler, onu ben de yaparım
Ayrıca adamın konuşma tarzı hsyette çocuğum caniymiş sanki biz ilgilenmiyormuşuz gibiydi, ben zaten en çok konuşma tarzına kızdım. Neden öğretmenle sıkıntı yaşamıyoruz çünkü kadın o tarz bir yaklaşım içinde değil hatta bana teşekkür ediyor ben de asıl ben teşekkür ederim ilginiz için diyorum
Odada çayını yudumlayarak, ifadeye çeker gibi oturtup kağıttan okumayla olmuyor anlatmak istediğim bu, yoksa çocuğumun durumunun farkındayım zaten görmemek için kör olmak lazım, ama bu şekilde konuşma tarzıyla kim konuşsa kızardım, tabi göremediğiniz için bunlar size normal geliyordur