Çocuğum uyduruyor olabilir mi? Şoktayim...

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhabalar, önceki konulardan belki bilirsiniz. Bosanma davası açmış durumdayım ve saçma sapan babalık cümlelerinden sonra çocuğu bir ay kadar almayıp tekrar almaya başladı. Yatılı götürüyor, düzenli bir çalışma düzeni yok ve çocuğum da istiyor diye karışmadim. Haftada iki bile olsa götürmesine müsade ettim. Geçen akşam çocuğum "Babamın evindd onunla üçümüz uyuyoruz, onunnde çocuğu var, ama sakın babama söyleme,kizar." demesi üzerine yatılı olarak çocuğu almasına artık izin vermeyeceğim i söyledim. Karşılık olarak da çocuğa siz söyletiyorsunuz, Allah inizdan bulun" dedi

Son düzenleme:
Bu yaşta bir çocuk isim de vererek uydurmaz bence doğru söylüyor

4.5 yas cokta kucuk degil ayrica tembihlenmis onu bile soyluyo cocuk dogru gbi geldi bana

İsim vermesi, birlikte uyuduklarını ve kadının da çocuğu olduğunu söylemesi, o yaşta bir çocuğun uyduracağı şeyler değil bence. Babama söyleme kızar demesi de en büyük kanıtı. Adam da siz söyletiyorsunuz diyerek üste çıkmaya çalışmış. Kendinden emin olsa sizi suçlamak yerine çocuğun hayal dünyasında neden böyle şeyler var diye düşünüp sizinle yapıcı bir şekilde konuşurdu.

Bilemedim şimdi ya..
Benim oğlumun da, yeğenimin de baya uydurmuşlugu var..
Mesela birinde gözüme kum attı demişti yeğenim, oğlum da babam oyuncaklarimi kırdı demişti anneme.
Ki ikisinin de imkanı yok, eminim..
Ama bence o kadar da uç birşey değil yani gayet uydurmuş da olabilir..
Ama çok büyük ihtimal doğru da söylüyor olabilir..
Aklıma şöyle birşey de geldi, onunda cocugu varsa niye 4 kişi uyumuyorlarmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…