- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
. Karşılık olarak da çocuğa siz söyleyin ordumuz, Allah inizdan bulun"
Düzelttim, siz söyletiyorsunuz olacaktı.bu ne demek ki?
bu mu emin konuşmak..
Babası tembihlese de çocuk bu, sır bilmez doğal olarak.
Çocuğunuz doğru söylüyor bence.
Bu yaşta bir çocuk isim de vererek uydurmaz bence doğru söylüyorMerhabalar, önceki konulardan belki bilirsiniz. Bosanma davası açmış durumdayım ve saçma sapan babalık cümlelerinden sonra (Çocuk istiyor diye alıyorum, babalık görevim askerliğe kadar bitti gibi) çocuğu bir ay kadar almayıp tekrar almaya başladı. Yatılı götürüyor, düzenli bir çalışma düzeni yok ve çocuğum da istiyor diye karışmadim. Haftada iki bile olsa götürmesine müsade ettim. Geçen akşam çocuğum "Babamın evindd Dilek var, onunla üçümüz uyuyoruz, tuvalete birlikte gidiyorlar, Dilek inde çocuğu var, ama sakın babama söyleme,kizar." demesi üzerine yatılı olarak çocuğu almasına artık izin vermeyeceğim i söyledim. Karşılık olarak da çocuğa siz söyletiyorsunuz, Allah inizdan bulun" gibi ifadeler kullandı. Oglumdan hayal ürünü olan uydurulmuş, gerçek gibi anlattığı hiç bir olay duymadım. 4.5 yaşında. O kadar emin konuştu ki karşı taraf "acaba" diye düşündüm, bir çocuk bu kadarini uydurabilir mı???
4.5 yas cokta kucuk degil ayrica tembihlenmis onu bile soyluyo cocuk dogru gbi geldi banaMerhabalar, önceki konulardan belki bilirsiniz. Bosanma davası açmış durumdayım ve saçma sapan babalık cümlelerinden sonra (Çocuk istiyor diye alıyorum, babalık görevim askerliğe kadar bitti gibi) çocuğu bir ay kadar almayıp tekrar almaya başladı. Yatılı götürüyor, düzenli bir çalışma düzeni yok ve çocuğum da istiyor diye karışmadim. Haftada iki bile olsa götürmesine müsade ettim. Geçen akşam çocuğum "Babamın evindd Dilek var, onunla üçümüz uyuyoruz, tuvalete birlikte gidiyorlar, Dilek inde çocuğu var, ama sakın babama söyleme,kizar." demesi üzerine yatılı olarak çocuğu almasına artık izin vermeyeceğim i söyledim. Karşılık olarak da çocuğa siz söyletiyorsunuz, Allah inizdan bulun" gibi ifadeler kullandı. Oglumdan hayal ürünü olan uydurulmuş, gerçek gibi anlattığı hiç bir olay duymadım. 4.5 yaşında. O kadar emin konuştu ki karşı taraf "acaba" diye düşündüm, bir çocuk bu kadarini uydurabilir mı???
Kendini her şeyi bilen zanneden biriydi...Vermeyin tabi cocugunuz neden tanimadiginiz bir kadinla uyusun
Eski esiniz gercekten gerizekali, hic insan psikolojisinden anlamayan biri bile bunun ne kadar buyuk bir sacmalik oldugunu fark eder. Bu nasil babalik? Evliyken de bu kadar umursamaz miydi??
bunda emin olacak bir şey göremiyorum. Çocuk yalan söylemez uydurmayı akıl edemez bence ne gördüyse size aktarmış..Karşılık olarak da çocuğa siz söyletiyorsunuz, Allah inizdan bulun" gibi ifadeler kullandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?