Çocuğum uyduruyor olabilir mi? Şoktayim...

Bence çocuğu konusturun biraz .O kisinin ismini kullanmadan peki kahvaltıda ne yedin ,guzel uyudunmu vs .
Çocuk anlatmaya baslar Dilek yumurta yaptı vs vs
Bir de bunu lehinize cevirmeniz gerekiyor. Ispatlayip çocuğunuzu yatıya vermeyin kesinlikle

Diziden ,filmden görmüştür , duymuştur .

Babama söyleme dediğine göre . Böyle bir olay var ve tembihlenmis kıyamam ya

Aynen öyle. Konu sahibinin çocuğunun yasi tam hayal gücünün dorukta olduğu yaşlar. Belki de anane evinde, kadın muhabbetinin ortasında kulak misafiri olmuştur 'baska kadın ki var?' sözüne, beyni böyle kurmuştur.
Ya da çocukla yapılan 'artik beraber degiliz' konusmasi yüzünden böyle bir şey kurmuştur...
Çocuğun sözüne inanıp hareket etmek doğru değil bence.

Merhaba bu 2-6 yaş arası dönem yani 1.çocukluk döneminde çocuk yalan söyleyebilir.bunun birçok farklı sebebi vardır.yani bu dönemdeki çocuklarda olan bi durum bir çok örneği var. Ancak çocuk söylediklerinin yalan olduğunun farkında değildir.çünkü bunu idrak edecek olgunlağa erişmemiştir.yani demem o ki doğru söylüyor olabilirde olmayabilirde

Cocugunuzu en iyi siz bilirsiniz o yaşta benimde çocuğum var ben bilmiyorumki asla yalan söylemez ve uydurmaz ama uyduran ve yalan söyleyen cocuklarda var yalan soylermi cocugunuz. Eğer dogruysa vermeyin çocuğu yan yana yatmak ne demek çocuğun ahlakını bozacaklar ve bu devirde bilmediğiniz tanimadiginiz kadının cocunuzun yanında yatması hiç güvenilir değil

Çocuklar yalan söylemez, doğru söylüyor.
Bir yakınımız da ayrılık sürecinde çocuğundan öğrenmişti adamın sevgilisi olduğunu ve çocuk 2,3-3 yaşlarındaydı..

Dilek isminde bir tanıdığınız var mı? Yani isim vermesi bile inandırıcı geldi bana.

Ben dizi izlemeyi sevmem, izletmemde. Belgesel tarihi anlatan diziler dışında. İyi gelmiyorlar bana. Çocuğun da izlemiş olduğu TRT çocuk ta çizgi film ler var. Eve gelen başka birini (erkek) anlatırken ama o Dilek değil diye başladı. Bozuntuya vermeden dinledim. Tuvalete birlikte gidiyorlar, bir birine aşk diyorlar demesi , sakın babama söyleme diye korkması da ayrı bir konu. Ben olayın şok undan yeni sıyrılıyorum. İş arkadaşlarınin eşlerine sorma fırsatını dün yakaladım, kimse şaşırmadı. Olaydan herkes haberdarmis. Bende çocuk sayesinde öğrenmiş bulunmuş olmuşum... Olay gerçekmiş...

Artık gondermeyecegim. Çocuğu sitenin parkına bırakıp Dilek ile evde iş görüyorlar. Yavrum benim... Gitmek istemediğinde zorluyordu m gitmesi için. Çok salak mışım. Aptallık etmişim... Gece yatılı olmazsa alamazmis çocuğu. Bir gün önceden 18.00 de alıp ertesi gün 19.00 da getiriyordu. Mahkeme saatlerini değil de onun uygun olduğu günlerde almasına izin veriyordum. Nereden bileyim böyle şeyler yaşayacak çocuk. Çok zor bir durummuş. İnsan yaşamadan acının büyüklüğünü anlamıyormus. Allah kimseye yasatmasin...

Ah kuzum benim...
Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm

Benim oğlumda o yasta bikac ay once kresten geldi, bir arkadaşının doğum günü olduğunu anlatti sonra bir isim vererek onu öğretmen yaramazlik yapti diye baska sınıfın ismini vererek oraya gönderdi pasta yemedi dedi. Okula öğretmenini söyledim doğum günü fotosunu attilar çocuğu işaretledi gösterdi, neden böyle birşey yapti bilmiyorum ama uydurdu.
Ama burda daha once duymadığı bir isimse ölebilir

Çocuğu tek başına mi bırakıyormus ay cok pislik iki gun yapmayinca ölmüyor ya cocuk varken nasil boyke bjsey yapar.

Çocuk doğru söylüyo bence
Ki uyduruyo olsa tuvalete birlikte gidiyolar demez ve de tuvalet ayağına neye gidiyolar belli zaten 2 gece kalıyo çocuk sabrediverselermiş biyerleri düşmezdi

4.5 yaşında kızım var öyle şeyler uydurmaz yani bişey üretip anlatcak olsa öyle ayrıntıları bilmez

O nasıl baba ki kendi çocuğunun psikolojisini bozup bide böyle laflar söylüyo

Amin en doğru kararı vermissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…