Çocuğum uyduruyor olabilir mi? Şoktayim...

3 yaşında kızım var. Bazen bir şeyler uyduruyor ama anlıyorsunuz, çocukça şeyler. Kreşe iyi dinozorlar geldi, acıkmışlar, yemek yediler gibi...
Çocuğunuzun uydurduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Bu kadar ayrıntılı bir uydurma olamaz. Bir kadın değil, Dilek diyor çünkü. Birlikte banyoya giriyorlar kısmını çocuk nasıl kendi kendine düşünsün, uydursun mesela? Bir de çocuğu var, birlikte uyunuyor filan... Bu yaş çocuğu böyle bir hikaye yazabilir mi ya? Bana mümkün gelmiyor.

İsme kadar söylüyorsa yalan değil bence...
İsmi uyduramaz bu yaşta ki çocuk.
Mesela oğlunuz daha önce Dilek isminde birini tanıdı mı?
Oğlunuz klozeti kullanıyor muhtemelen, banyoya tuvalet demiş....
demek ki bunlar iki çocuğu başbaşa bırakıp işlerine bakıyorlar...

çocuk başka bir kadının varlıgının iyi mi kötü mü oldugunu birlikte uyumanın iyi mi kötü mü oldugunu nereden bilsin de uydursun ki neden uydursun ve de :/ cocuk belli ki dogru soyluyor. bu konu hakkında avukatınıza danısıp ona göre hareket etmekte fayda var.

Terbiyesiz adam,bir de siz söyletiyorsunuz diye saçma sapan yalan söylüyor.Ben nasıl ve ne diye böyle bir şeyi söyleteyim çocuğuma demediniz mi?Çocuğa doğru düzgün bakamayacak,psikolojisinide bozacak belli.Yatılı falan vermeyin çocuğu bir daha.Hatta kanıtlayabilirseniz bu durumu,bundan sonraki süreçte hakimin vereceği kararda etkili olur.

Benim 4 yasindaki kizim da ogretmen beni dolabin icine koydu ceza verdi dedi.
Niye dedim tuvaleti kirlettim dedi.
Ertesi gun sordum ogretmen seni dolaba neden koydu diye arkadaslarimi dovdum dedi.
Bi kac kere sorunca cevabi degistiriyorsa yalandir diye rahatladim, gozum ustunde tabi.
Siz de bi iki soru sorun celisiyorsa uyduruyordur

Çocuğu kesinlikle tembihlemisler annene sakin söyleme diye. Çocugun konuşmalarından bu anlaşılıyor.
Ve bu yaştaki çocuklar bu şekilde davranır sır tutması söylendiği zaman.
Hayal ürünü olması imkansız. Neden dilek diye hayal ediyor.melek değilde neden dilek. Diye sorarlar adama.

Çocuklar kendi hayal dünyalarına uyan şeyler hakkında yalan yada onlar için o an doğru olan şeyi anlatır. Ama bu olay çocuk dünyasına ayit bir konu değil o yüzden bence doğruyu söylüyor

Küçük çocuklar yalanin ne oldugunu bilmediği icin yalan soyleyemezler. Yalnizca o yaştaki çocuklar icin gerçekler vardır. Yalak soylemesi mumkun degil cocugunuzun

benim kizimda o yaslarda. bisey deyimm mi cocuklar asla. yalan soylemez asla unutmaz biseyi kendimden biliyorm gecwn sene ki olaylari bile hatirliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…