• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğum ve eşimin ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
telefonda çocuğa söylencek şey mi allah aşkına..
üstelik kv ile konuşmuyormuşsunuz sanki onların yanındaki vakti iyi geçmesin diye anlatmışsınız gibi görünmüştür..
teyzeyi arayıp özür dileyin.. çocuğunuz ne durumda bilemiycem çok etkilendiyse gidip alın..
O kadar da değil elaleme ne konu sahibiyle cocugu arasindakiler
Didinin didisi bile degil kaynana konuşmuyor teyze sen kimsin hayırdir derdim ben olsam
Konu sahibi cocuga söyleyerek hata etmiş ama onlar özür kabul edecek konumda da değiller

Ay biraz okuyun araştırın allah aşkına hastasınız tamam da bi siz mi kırılgansınız yahu çocuğa böyle bişeyi bakkaldan domates aldım der gibi telefonda mı söylediniz pes.

Diğerlerinin derdi de niye tatildeyken söyledin olmuş halbuki böyle şeyler telefonda konuşulmaz hanfendi 12 yaşında çocuğa ölüm haberi telefonda verilmez hele tatilde hiç biraz çocuk psikolojisi insan psikolojisi öğrenin

Konu sahibi keşke çocuğunu gondermeseydin onlarla senle konusmayanin senin cocogunla isi yok

Ay biraz okuyun araştırın allah aşkına hastasınız tamam da bi siz mi kırılgansınız yahu çocuğa böyle bişeyi bakkaldan domates aldım der gibi telefonda mı söylediniz pes.

Diğerlerinin derdi de niye tatildeyken söyledin olmuş halbuki böyle şeyler telefonda konuşulmaz hanfendi 12 yaşında çocuğa ölüm haberi telefonda verilmez hele tatilde hiç biraz çocuk psikolojisi insan psikolojisi öğrenin
Evet ben de bu yönden baktım ama kaynana ve digerlerinin derdi tatilimiz mahvoldu umurlarinda olan şey cocuk degil

Konu sahibi keşke çocuğunu gondermeseydin onlarla senle konusmayanin senin cocogunla isi yok
Konu sahibi cocufunu gonderip gondermemekte kararsizdi burda konu acmisti
Ben de dahil pek cok kadin gondermsesini tavsiye etmistik cunku cocukla babanenein arasi cok iyi , cocuga xok duskunler , kisiel mevzu ayri cocugu seven babanne olayi ayri bir mevzu bence

O kadar da değil elaleme ne konu sahibiyle cocugu arasindakiler
Didinin didisi bile degil kaynana konuşmuyor teyze sen kimsin hayırdir derdim ben olsam
Konu sahibi cocuga söyleyerek hata etmiş ama onlar özür kabul edecek konumda da değiller

2. paragrafta belirttiğim nedenden ötürü bu şekilde anlaşıldıysa öyle bir niyetim yoktu diyerek özür dileyebilir.
boşluğuma geldi haklısınız söylememem gerekirdi demek zor olmasa gerek..

Ekip diye bahsettiğin kişiler haklı kusura bakma. Hastalığınıda bahane etme.

2. paragrafta belirttiğim nedenden ötürü bu şekilde anlaşıldıysa öyle bir niyetim yoktu diyerek özür dileyebilir.
boşluğuma geldi haklısınız söylememem gerekirdi demek zor olmasa gerek..
zaten işleri gelinde kusur aramak onlara ne!Bir anne çocuğunu onlardan daha çok düşünür daha çok üzülür. Ne özürü o teyzede nazikçe konuşsaydı güzel bir açıklama alırdı.

1. Söyleme zamanınız yanlış

2. Tatile oğlunuz onlarla gitti diyelim siz niye yanlarında gitmediniz?

Çocuk tatile gitmiş. Eğlenecek mutlu olacak. Ama siz ne yapıyorsunuz çocuğa ölüm haberi veriyorsunuz. Kusura bakmayın ama ciddi şekilde düşüncesiz davranmışsınız.
Bazı arkadaşlar çocuğu en iyi sizin düşüneceğinizi söylemiş ama maalesef düşünmemişsiniz.
Bende teyze gibi aynı tepkiyi verirdim. Ayrıca şu anda çocuğunuz ne durumda ben bile merak ettim.

zaten işleri gelinde kusur aramak onlara ne!Bir anne çocuğunu onlardan daha çok düşünür daha çok üzülür. Ne özürü o teyzede nazikçe konuşsaydı güzel bir açıklama alırdı.

konu sahibine yazın fikrinizi..
ben kendi yorumumu yazdım beni ikna etmeye çalışmak zorunda değilsiniz..

Değil çocuğa büyük insana bile tatilde ölüm haberi verilmemeli. Çok yanlış olmuş zamanlamanız. Artık yapabileceğiniz birşey de Yok olan olmuş. Gelince ne yapmanız gerektiğini bir pedegoğa danışın öyle hareket edin yanlış üstüne yanlış olmasın

Telefonda konuşurken kötü haber yetiştirmeniz olmamış çocuk elin teyzelerine ağlayarak mı teselli bulacak boş bulunmuşsunuz.
Ayrıca o teyzenin size hesap sormaya hakkı yok ama yaptığınızı eleştirebilir bende olsaydım saydırırdım

Teyze haklı. Pat diye ölüm haberi tatil üzerine telefonda söylenir mi? Hassas ve kırılgan yapınız keşke size biraz empati yetisi kazandırsaymış. Her şeyin bir yeri zamanı, yolu yordamı var sonuçta. Hele ki ölüm haberinin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X