Kızlar öncelikle bayramınız mübarek olsun. direk konuya gireceğim. çocuğum babannesi ve babannesunin kardeşleri ile (ben onlara ekip diyorum) 2 haftalik tatile gitti. ben istemedim ama çocuğu biz götüremiyoruz diye çok istedi diye gönderdim. neyse. Dün oğlumun spor okulundan bir arkadaşının kaza geçirdiğini ve vefat ettiğini öğrendik. çok üzüldüm. Bugün de oğlumla konuşurken orada canı sıkılmış vs diye konuşurken oğlum dedim; bak hayatta kötü şeyler oluyor basit konulari büyütme. arkadaşın trafik kazası geçirmiş vefat etmiş dedim. oğlum 12 yaşında bu arada. belki söylemek yanlış oldu ama o an sanki o gerekti . anlatmak zor bunu şimdi. yani öyle gerekti sanki ve doğru zaman dedim. Ağlamış tabi. üzülmus. hemen aradı teyzelerden biri. vay efendim sen niye buradayken söylüyorsun bunu şimdi sırasımi vs. ben de anlamadım dedim. bizi ne hâle soktun biliyormusun dedi nahoş bir hesap verme işi oldu bana.
ben ms hastasıyım ve aşırı kırılgan yapım var. cvp veremedim. ve biliyorumki orada arkamdan demedikleri kalmaz. beraber olduklarında herkes kötü. çocuğumu doldururlar. eşime onlardan önce ben söyleyeyim dedim. onlara hak verdi. köşeme çekildim oturuyorum şimdi.
nasıl bir tavır sergileyeceğimi bile bilmiyorum. eşime ve ailesine. sizce ben suclumuyum onu bile anlamadım. sizce kızlar?