Teşekkür ederimşüphelenmiştir o zaman belki üzülmeyin diye söylememiştir
o söyleyene kadar bişey demeyin
Allah ım tez zamanda size de nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimşüphelenmiştir o zaman belki üzülmeyin diye söylememiştir
o söyleyene kadar bişey demeyin
Allah ım tez zamanda size de nasip etsin![]()
Eşiniz çoktan citlatmistir annesine. Kirilmayin diye söylememiştir ya da nazar etmeyin diye. Aklıma başka bir şey gelmiyor.Nasıl bir incelik çocuk istemediğimizi söylüyoruz herkese şuan
Çok saolun çok iyi geldi bu mesajAynen canım en mantıklısı bir de kişisel algılama bazı kadınlar Hz Meryem sanıyorlar kendilerini hamile kalınca nazarla cocuk düşer fln sanıyorlarsadece onlar hamile kalabiliyorsa demek ki, bizde de öyle biri vardı annemden saklıyordu düşün annem yani bizi dünyaya getirmiş haset etmez
zaten hamile insana haset eden de ne bileyim jajsjsjsjsj derler ya fareler de doğuyor
ben olsam aramam. madem söylemek istemiyor öyle meraklı gibi peşine düştüm seni çok önemsiyorum havasına sokmazdım.Diğerine kavga bile etti ama ona söyledi şimdi de eşim ara diyor
Kurban olduğum, kimse negatif değil zaten. Siz çok alıngan davranıyorsunuz. Hani evi olmayan insanın yanında, ev aldım diye anlatılmaz ya. O incelikten söz ediyorum. Kadın incelik yapıyor olabilir, siz onun kötü niyetli olduğuna kanaat getirmişsiniz, hemen kalemini kırmışsınız.Teşekkür ederim bu forumda okumuştum çocuğu olmayan kişilere kıskanç muamelesi yapılıyor diye nazardan korkup çocuklarını sevdirmiyorlar vs sanırım başıma geldi millet hamile olduğunu saklıyor ama daha iki yıl oldu evleneli insanlar hemen niye negatif düşünüyor
Bu durumu bir sekilde anladiysa sizi uzmek istememis olabilir. Cocugu olmayan arkadasim regl oldugunu soylerken bile yüzü duser, gozleri dalardi. Ayrica kayinvalideniz torun diye tutturduysa esiniz annesine durumu anlatmis olabilirÇocuğum olmuyor sıkıntılı yani ama soranlara olmuyor demiyoruz istemiyoruz diyoruz iki yıllık evliyiz
Doğru söylüyorsunuz eşim söylemiş olabilir eşime sormayı düşünüyorum insanlar bilse ne olacak işt e böyle arkadan konuşacaklar bir yardımları mı dokunacakEşiniz çoktan citlatmistir annesine. Kirilmayin diye söylememiştir ya da nazar etmeyin diye. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Düşünebiliyorum çünkü umrumda bile olmazDiğer eltime gitmiştik ailecek orda söylemiş ben odadayken düşünebiliyor musunuz
İyi de siz başlığa öyle bir yazmışsınız ki onlar biliyor eltiniz bu yüzden söylemiyor olarak algılanıyor. Diyorsunuz ki kimse bilmiyor olmadığını. Demek ki eltiniz sizden hoşlanmıyor sizi kendine yakın bulmuyor veya rastgale telefon görüşmesi yaptılar o arada söyledi onlarada. Dert etmeyin böyle mevzuları kendinize gerçekten değmez. O mesafeli olmak istiyorsa sizde olun elti çok gerekli biri değil hayatımızdaNasıl bir incelik çocuk istemediğimizi söylüyoruz herkese şuan
Size direkt söylemediği için aramayın. Size söylediğinde tebrik edersiniz. Iyi biriyse üzülmesin diye söylememiştir,kotu biriyse nazar etmesin diye. Kafaya takmayinDoğru söylüyorsunuz eşim söylemiş olabilir eşime sormayı düşünüyorum insanlar bilse ne olacak işt e böyle arkadan konuşacaklar bir yardımları mı dokunacak
Tebrik etmek isterdim mutluda oldum onun adına ama söylemedi işte eşimde sen ara o utansın diyor ama işt e bende çekiniyorum kız bana söylememiş üstelik eltimşn evinde mutfakta diğer eltime söylemiş nasıl arayabilirmKurban olduğum, kimse negatif değil zaten. Siz çok alıngan davranıyorsunuz. Hani evi olmayan insanın yanında, ev aldım diye anlatılmaz ya. O incelikten söz ediyorum. Kadın incelik yapıyor olabilir, siz onun kötü niyetli olduğuna kanaat getirmişsiniz, hemen kalemini kırmışsınız.
Onun adına sevinebiliyor musunuz kendinizi konunun dışında tutarak?
Ya da, onun çocuğu oluyor ama benim olmuyor diye bir kıyas içine mi giriyorsunuz?
Tebrik etmek geliyor mu içinizden?
Burakın eltinizin niyetini, ben sizin niyetinizi soruyorum. Bu haberi duyunca sevindiniz mi?
SaolunSize direkt söylemediği için aramayın. Size söylediğinde tebrik edersiniz. Iyi biriyse üzülmesin diye söylememiştir,kotu biriyse nazar etmesin diye. Kafaya takmayin
Doğru söylüyorsunuz o mesafeli olmak istiyorsa bende olmalıyım teşekkür ederim eşim bi daha ara diye söylerse bu cümleyi söylüycemİyi de siz başlığa öyle bir yazmışsınız ki onlar biliyor eltiniz bu yüzden söylemiyor olarak algılanıyor. Diyorsunuz ki kimse bilmiyor olmadığını. Demek ki eltiniz sizden hoşlanmıyor sizi kendine yakın bulmuyor veya rastgale telefon görüşmesi yaptılar o arada söyledi onlarada. Dert etmeyin böyle mevzuları kendinize gerçekten değmez. O mesafeli olmak istiyorsa sizde olun elti çok gerekli biri değil hayatımızda![]()
Hayır eltim söylemiş çok eminim eşime de kayınvalidem söyledi zaten ama doğru galiba takmamalıyımay takılmayın incelik yapmış söylememiş bence
Ben eltimle çok iyi olmama rağmen üstelik çocuğum olmasına rağmen kayınvalideden duydum hamile olduğunu.
Neden bana söylemediğimi sorduğumda eşinin söylemiş olduğunu öğrendim annesine
belki sizinde eltinizden değilde kaynınızdan duymuştur aile
Allah size de tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Ne yaptığını anlayamıyor musunuz gerçekten?Evet benim çocuğum yok diğer eltimin var hadi kayınvalideye söylüyorsun anladım ama eltiler arasında ayrım yapıyo
Kayınvalide de size değil eşinize söylemiş, hiç aramayın bence ben olsam haberim yok gibi yapardım.Hayır eltim söylemiş çok eminim eşime de kayınvalidem söyledi zaten ama doğru galiba takmamalıyım
Evet benim çocuğum olmuyor ama aileler henüz istemediğimizi düşünüyorlar o yüzden belirttim
Nasıl bir incelik çocuk istemediğimizi söylüyoruz herkese şuan
Samimi değiliz eltimle ailece buluştuğumuzda konuşuruz
yazdıklarınız birbiriyle çelişiyor.Çocuğum olmuyor sıkıntılı yani ama soranlara olmuyor demiyoruz istemiyoruz diyoruz iki yıllık evliyiz