Cocugum yok kendimi yalnız hissediyorum

Gurbete deyince ben de yurtdisindasiniz sandim:) ankarada insan sıkılmaz ki. Benim de cocugum yok ve esimin isyerine gitmedigim zamanlarda hep evdeyim. Ki biz cok ufak bir ilcede yasiyoruz,sizin kosullarinizin ucte birine bile sahip degiliz. Ama ben evde zaman gecirmeyi seviyorum cok. Kendimle zaman gecirmeyi de seviyorum.Burda hic arkadasim yok ve kafam rahat. Insanlar cok ikiyuzlu. Kayinvalidem bile,ki tek sohbet ettigim insandi, gecen gun gelen bir misafirine benimle ilgili gereksiz ve hosuma gitmeyecek bisey demis. Cok sasirdim hic beklemiyordum. Artik ona da guvenmiyorum ve sohbetimi sinirli tutucam.

Siz herseyi cocuk olmasina odaklamissiniz ve bu yuzden mutlu olamiyorsunuz. Cok yanlis ve yipratici bisey. Once bu bakisacisinizi degistirmeniz gerek.

Bu ruh halini n çocukla alakası yok bence. Cocuk olsa bu kez onunla eve tikilmaktan mutsuzolurdun zira tek başına ha deyince bebekle cikilmiyor

Bunalmışsın, hafiften depresyon var gibi. Şöyle düşün çocuğun olması için düzenli spor ve beslenme olması lazım. Bunun için spor yapmalısın. Zorla kendini yürüyüş yap, sınır koyma. İlk gün istersen 5 dakika yürü. 11 gün yürü sonra alışkanlığa döner zaten. Hobi edinebilirsin. El işi gibi bir şey. Halk eğitim kurslarına gidebilirsin. Umarım en kısa zamanda evladını alırsın kucağına.

bence çıkıp gezmelisiniz bende sizin gibiydim kimse yoktu cocugum olursa onla gezerim diyordum cocuk bir dogdu evde 6 ay kucagimda tek basima sallamak zorunda kaldim cunku kolikti sokagi birakin balkona cikamaz oldum o gezmedigim uyumadigim hergun icin kendime saydirir hale geldim
ha birde cocuk olsaydi temizlik yapardim demissiniz cocukla oda çok zor yok denecek kadar az hatta
dun gezmeye ciktik sozde en son parkin ortasinda sendromlu bir sekilde asfalti yaliyordu aglayacagim diye ne kadar harika bir gezme degilmi
kendinizi bunaltmayin simdiden cunku daha bunalmak icin hamileliginiz olacak lohusaliginiz olacak bunalmak icin cok sebebiniz olacak yani suan keyfinize bakin
kafaya takmadiginiz amaaan dediginiz gun tedaviniz iyi sonuc verecek
sıkmayin caninizi kendinize iyi bir inferlite dr bulun (kadin dogumcu degil yani)
zamani gelince her sey olur siz bugununuzun tadini cikarin imza bir dost

3 cocugum var her an yanımdalar 10 senedir yapışık gibiyiz
Özgürlüğümü özledim beni özledim bende
Diyeceğim insan elinde olmayanı ister hep

Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü ben senin gibi aynı şeyleri yaşıyorum, bizi bizden başka kimse anlamaz ben de 9 yıldır evliyim hâlâ çocuğum yok o kadar zor ki bu dertle başa çıkabilmek.Her halimize şükürler olsun yine de, Allah büyük o görüyor neler çektiğimizi iyi biliyor.Ben pko değilim hiç bir şeyim yok ama,eşim azosperm şu anda tedavi görüyor ama, olacak mı olmayacak mı onun bile garantisi yok.
Bu belirsiz zaten mahvediyor insanı.

Allah büyüktür, dert etme. Onun rızkı varsa kimse mani olamaz dünyaya gelmesine.

ya bi kere şu gurbete gelin geldim olayını bu atın kafanızdan...
koca kadınsınız ailenizle aynı şehirde yaşama fantazileri kurmayın yoksa daha çok yalnız kaldım ben psikolojisi yaşarsınız...
bir de çocuk olayı kafaya taktıkça olmayan bir şey... siz zaten pko sebebi ile yumurtlama sorunu yaşıyorsunuz... üzerine kafaya takmak da yumurtlamayı inanılmaz etkiliyor... iki dezavantajı bir araya getirmeyin
çocuk elbet bir nimet ama o olsa şöyle daha iyi olurdu vs diye düşünmeyin. O olunca iyi olmazsa daha çok yıkılırsınız...
dünyanın binbir hali var çocuk size hayır getirir mi getirmez mi Allah bilir..
son olarak pko varsa spor yapmak zorundasınız ki hormonal seviyeniz düzene girsin ve yurmutalama düzeniniz oluşsun...
kendinizi eğlendirmeyi öğrenin...
her zaman biri size eşlik etmek zorunda değil hayatta...

Bakış açınız çok yanlış sırf yalnız kalmamak için çocuk istemek bana doğru gelmedi. Bütün gün evde tabi ki sıkılırsınız evde otururken kimse ile tanışıp sosyalleşemezsiniz. İşe girebilirsiniz veya kendinizi geliştirmek için kurslara yazılabilirsiniz hem kişisel gelişiminize faydası olur hem çevre edinirsiniz böyle her şey için kocanızı beklerseniz onu da bıktırırsınız aranız kötüleşebilir. Sizin kendi kendinizi bir şeyler yapmaya ihtiyacınız var bence sırtınızı kocaya veya çocuğa yaslamadan

Benim de çocuğum yok ve olmuyor ama hiçbir zaman sizin gibi bi bakış açısıyla istemedim çocuğum olmasını, istiyorum çünkü onu iyi ve güzel bir insan olarak yetiştirebileceğimize, vatana millete dünyaya faydalı bir insan olacağına inanıyorum.. Öncelikle çocuk eğlence aracı ya da arkadaş değildir, bu fikirden bi sıyrılmanızı öneririm. Gezin tozun, arkadaş edinin, spor yapın, hayat kısa..kuslar ötüyor..

Ben de çocuğum yok diye kendimi yalnız hissediyorum. Amaaa ben yurt dışındayım bir. Ayrıca hiç akrabamız arkadaşımız vs yok. Senin varmış. Öyle gidebileceğim kurs spor vs yok. Bu da üç. Profiline göre de benden küçüksün, ben 30 um. Ben ne yapayım ya. Öleyim. Ben de düşünüyorum çocuğum olsa yaşama sevincim gelir, bahanem olur vs diye. Seni anlıyorum. Ama gurbet dediğin altı üstü memleketimin bir köşesi yani.

Pko bıldıgım kadarıyla tüp bebek de en çok şansı olan hastalık sınıfında.Ayrıca pko olup çocuğu olan çok şey var bence asıl sorun çabalamamanız ki zaten şu ruh haliyle
Çocuk çok da sağlıklı olmaz.

Kişi var yazacaktım hiç regl gormeyıp çocuk sahıbı olan pkolular var benim teyzem de de vae ağırı hem de 2 çocuğu var

2 aydır, hayatımda aklımın ucundan geçmeyeceği bir şehire yerleştim. Ailem, arkadaşlarım hepsi farklı şehirlerde. Burada tek tanıdığım eşimin ortağının hanımı. Çok istememe rağmen çocuğum yok.
Hemen hemen aynı durumdayız ama sizin şu anki haliniz depresyon veya başlangıcı.
Çocuk konusunu takıntı haline getirmişsiniz, önce psikolojik yardım almakla başlayın işe daha sonra da iyi bir jinekolog bulun.
Pko'lu olup hamile kalan arkadaşlar var burada.
Soğan suyu kürünü denediniz mi bilemiyorum ama onu deneyin.
Kendinizi bırakmayın lütfen, olumsuzluklar olsa da hayat güzel.
Her şey sizin elinizde ve içinizde

Çocuk için bu kdar takıyosanız Dr a gidip bi tedavisine bakmanız şart. Ancak çocuk sıkıntınızı geçirmez ki aksine markete oraya buraya gidemeyeceksiniz. Çocuk tabiki insana can yoldaşıdır. Ama aynı zamanda emektir. Fedakarlıktır. Şuan istediğiniz herseyi kfanıza göre kalkıp yapabilirsiniz. Çocukla öyle olmuyo. Konularınıza da baktımda bence bi hobi edinin kafanız dağılsın rahatlayın akışına bırakın. En düşünmediği zmanlarda hamile kalıyo genelde kadınlar.stresi üzerinizden atın lütfen. Allah gönlünüze göre versin

Canimmm seni anliyorum, anlamaya calisiyorum ama senin oncelikle kendini iyi hissetmen gerekiyor ve bu direkt cocukla alakali olmayabilir. Sen baska bi psikiyatriste daha git mutlaka ve kontrollere de git kafana gore kullanma. Insallah cocugun da olur.

gurbet deyince ben de sandım ki İsveç Norveç
yahu alt tarafı Ankara'daymışsınız
o nasıl gurbet, insanlar okumaya gidiyor
bu kadar gelişime nasıl kapalısınız, insan sıkılır da hiç işe gireyim demez mi yahu
ben çalışıp çocuk yapmayı düşünürken bile kursa gitsem mi diye düşünüyorum
çocuk istiyorsunuz doktora bile adam gibi gitmemişsiniz
Ya çok üşengeçsiniz ya da cidden bir şeylere adım atmak istemeyecek kadar depresyondasınız bence.
bir de bu şekilde çocuklu olursanız nasıl iyi bir anne olacaksınız bu şekilde??

Yazinizi okuyunca cocuk sahibi olmaktan bi kez saha korktum ya niye boyleyim ben herkesin derdi baska Allah hepimize saglik, huzur, guzel bi hayat nasip etsin. Hayat zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…