- 14 Mart 2019
- 208
- 324
- 53
elhamdulillah orasi oyle fakat.konu sahibinin hayati zindan etmesine gerek yok bu yuzden.alakasi yok diye belirttim benAllaha sukurki cocugunuz var... olmamasi ayri bir dert
Çocuk istemiyorsun o zaman isteseydin tüp bebek için denerdinCok doktora gittim dogru dürüst ilac vermediler, sürekli rapor cıkardım sonuc yok bende akışına bıraktım doktora falan gitmiyorum
3 cocugum var her an yanımdalar 10 senedir yapışık gibiyiz3yıl olucak pko nedeniyle cocugumuz olmuyor. Gurbete gelin geldim. Cevrem cok ama akrabalar kafa dengim degil. Bikac arkadas edindim onlarda evlendi uzaklastı, binada komşuluk yok herkes kendi halinde, birazda insanlara güvenemiyorum tanıstıgım insanlar bana zarar vericek gibi hissediyorum. Ve evde akşama kadar tek başımayım, kursa ve spora yazılmıstım gitmiyorum. Sadece evimi seviyorum tek başıma gezmeyi sevmiyorum markete bile cıkmıyorum. Evde temizlik yapasım bile gelmiyor keşke çocugum olsaydı daha farklı olurdu belki. Birlikte parka cıkardık gezerdik evde daha mutlu temizlik yapardım. Bu memlekette tek başıma oldugumu bilmek beni cok yalnızlastırıyor. Hadi markete gidelim diyebilecgm kimse yok, var ama güveneceğim kafa dengi yok. Eşimde kızıyor cık gez hava al istiyorum ama tek başıma hayat gercekten cok sıkıcı.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü ben senin gibi aynı şeyleri yaşıyorum, bizi bizden başka kimse anlamaz ben de 9 yıldır evliyim hâlâ çocuğum yok3yıl olucak pko nedeniyle cocugumuz olmuyor. Gurbete gelin geldim. Cevrem cok ama akrabalar kafa dengim degil. Bikac arkadas edindim onlarda evlendi uzaklastı, binada komşuluk yok herkes kendi halinde, birazda insanlara güvenemiyorum tanıstıgım insanlar bana zarar vericek gibi hissediyorum. Ve evde akşama kadar tek başımayım, kursa ve spora yazılmıstım gitmiyorum. Sadece evimi seviyorum tek başıma gezmeyi sevmiyorum markete bile cıkmıyorum. Evde temizlik yapasım bile gelmiyor keşke çocugum olsaydı daha farklı olurdu belki. Birlikte parka cıkardık gezerdik evde daha mutlu temizlik yapardım. Bu memlekette tek başıma oldugumu bilmek beni cok yalnızlastırıyor. Hadi markete gidelim diyebilecgm kimse yok, var ama güveneceğim kafa dengi yok. Eşimde kızıyor cık gez hava al istiyorum ama tek başıma hayat gercekten cok sıkıcı.
Allah büyüktür, dert etme. Onun rızkı varsa kimse mani olamaz dünyaya gelmesine.3yıl olucak pko nedeniyle cocugumuz olmuyor. Gurbete gelin geldim. Cevrem cok ama akrabalar kafa dengim degil. Bikac arkadas edindim onlarda evlendi uzaklastı, binada komşuluk yok herkes kendi halinde, birazda insanlara güvenemiyorum tanıstıgım insanlar bana zarar vericek gibi hissediyorum. Ve evde akşama kadar tek başımayım, kursa ve spora yazılmıstım gitmiyorum. Sadece evimi seviyorum tek başıma gezmeyi sevmiyorum markete bile cıkmıyorum. Evde temizlik yapasım bile gelmiyor keşke çocugum olsaydı daha farklı olurdu belki. Birlikte parka cıkardık gezerdik evde daha mutlu temizlik yapardım. Bu memlekette tek başıma oldugumu bilmek beni cok yalnızlastırıyor. Hadi markete gidelim diyebilecgm kimse yok, var ama güveneceğim kafa dengi yok. Eşimde kızıyor cık gez hava al istiyorum ama tek başıma hayat gercekten cok sıkıcı.
3yıl olucak pko nedeniyle cocugumuz olmuyor. Gurbete gelin geldim. Cevrem cok ama akrabalar kafa dengim degil. Bikac arkadas edindim onlarda evlendi uzaklastı, binada komşuluk yok herkes kendi halinde, birazda insanlara güvenemiyorum tanıstıgım insanlar bana zarar vericek gibi hissediyorum. Ve evde akşama kadar tek başımayım, kursa ve spora yazılmıstım gitmiyorum. Sadece evimi seviyorum tek başıma gezmeyi sevmiyorum markete bile cıkmıyorum. Evde temizlik yapasım bile gelmiyor keşke çocugum olsaydı daha farklı olurdu belki. Birlikte parka cıkardık gezerdik evde daha mutlu temizlik yapardım. Bu memlekette tek başıma oldugumu bilmek beni cok yalnızlastırıyor. Hadi markete gidelim diyebilecgm kimse yok, var ama güveneceğim kafa dengi yok. Eşimde kızıyor cık gez hava al istiyorum ama tek başıma hayat gercekten cok sıkıcı.
Benim de çocuğum yok ve olmuyor ama hiçbir zaman sizin gibi bi bakış açısıyla istemedim çocuğum olmasını, istiyorum çünkü onu iyi ve güzel bir insan olarak yetiştirebileceğimize, vatana millete dünyaya faydalı bir insan olacağına inanıyorum.. Öncelikle çocuk eğlence aracı ya da arkadaş değildir, bu fikirden bi sıyrılmanızı öneririm. Gezin tozun, arkadaş edinin, spor yapın, hayat kısa..kuslar ötüyor..3yıl olucak pko nedeniyle cocugumuz olmuyor. Gurbete gelin geldim. Cevrem cok ama akrabalar kafa dengim degil. Bikac arkadas edindim onlarda evlendi uzaklastı, binada komşuluk yok herkes kendi halinde, birazda insanlara güvenemiyorum tanıstıgım insanlar bana zarar vericek gibi hissediyorum. Ve evde akşama kadar tek başımayım, kursa ve spora yazılmıstım gitmiyorum. Sadece evimi seviyorum tek başıma gezmeyi sevmiyorum markete bile cıkmıyorum. Evde temizlik yapasım bile gelmiyor keşke çocugum olsaydı daha farklı olurdu belki. Birlikte parka cıkardık gezerdik evde daha mutlu temizlik yapardım. Bu memlekette tek başıma oldugumu bilmek beni cok yalnızlastırıyor. Hadi markete gidelim diyebilecgm kimse yok, var ama güveneceğim kafa dengi yok. Eşimde kızıyor cık gez hava al istiyorum ama tek başıma hayat gercekten cok sıkıcı.
bence çıkıp gezmelisiniz bende sizin gibiydim kimse yoktu cocugum olursa onla gezerim diyordum cocuk bir dogdu evde 6 ay kucagimda tek basima sallamak zorunda kaldim cunku kolikti sokagi birakin balkona cikamaz oldum o gezmedigim uyumadigim hergun icin kendime saydirir hale geldim
ha birde cocuk olsaydi temizlik yapardim demissiniz cocukla oda çok zor yok denecek kadar az hatta
dun gezmeye ciktik sozde en son parkin ortasinda sendromlu bir sekilde asfalti yaliyordu aglayacagim diye ne kadar harika bir gezme degilmi
kendinizi bunaltmayin simdiden cunku daha bunalmak icin hamileliginiz olacak lohusaliginiz olacak bunalmak icin cok sebebiniz olacak yani suan keyfinize bakin
kafaya takmadiginiz amaaan dediginiz gun tedaviniz iyi sonuc verecek
sıkmayin caninizi kendinize iyi bir inferlite dr bulun (kadin dogumcu degil yani)
zamani gelince her sey olur siz bugununuzun tadini cikarin imza bir dost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?