Pko varsa zaten günlük rutin yürüyüş yapman gerekir buda bi bahanesi olur çık yürüyüş yap gez evde oturursan pko yu yenemezsin dahada çok yanlız kalırsın3yıl olucak pko nedeniyle cocugumuz olmuyor. Gurbete gelin geldim. Cevrem cok ama akrabalar kafa dengim degil. Bikac arkadas edindim onlarda evlendi uzaklastı, binada komşuluk yok herkes kendi halinde, birazda insanlara güvenemiyorum tanıstıgım insanlar bana zarar vericek gibi hissediyorum. Ve evde akşama kadar tek başımayım, kursa ve spora yazılmıstım gitmiyorum. Sadece evimi seviyorum tek başıma gezmeyi sevmiyorum markete bile cıkmıyorum. Evde temizlik yapasım bile gelmiyor keşke çocugum olsaydı daha farklı olurdu belki. Birlikte parka cıkardık gezerdik evde daha mutlu temizlik yapardım. Bu memlekette tek başıma oldugumu bilmek beni cok yalnızlastırıyor. Hadi markete gidelim diyebilecgm kimse yok, var ama güveneceğim kafa dengi yok. Eşimde kızıyor cık gez hava al istiyorum ama tek başıma hayat gercekten cok sıkıcı.
Evet heryerde eşimle gitmek istiyorum o da bıktı bu durumdanBu moddan çıkmanız lazım bir an önce.Evde durdukça eşinize sarmaya başlayabilirsiniz farkında olmadan.
Cocugum olmadığı için kendime stres yapıp içime kapanıyorum. Suan huzursuz oldugum konularda belki cocugum olsa severek yaparım daha mutlu olurumCocuk hasretinizi özleminizi anlarım ama cocugum yok kendimi yalnız hissediyorumu anlamam kusura bakmayın bana cok tuhaf geldi
Cocuk bi eglence aracı olmamalı veya ne bileyim sizin can sıkıntınızı giderici bişey olmamalı
Bak arkadaslar yazıyor huzursuz oldugun konular daha fazla huzursuz edicek diyeCocugum olmadığı için kendime stres yapıp içime kapanıyorum. Suan huzursuz oldugum konularda belki cocugum olsa severek yaparım daha mutlu olurum
Tup bebek denedin mi hangi avrupadasin ?3yıl olucak pko nedeniyle cocugumuz olmuyor. Gurbete gelin geldim. Cevrem cok ama akrabalar kafa dengim degil. Bikac arkadas edindim onlarda evlendi uzaklastı, binada komşuluk yok herkes kendi halinde, birazda insanlara güvenemiyorum tanıstıgım insanlar bana zarar vericek gibi hissediyorum. Ve evde akşama kadar tek başımayım, kursa ve spora yazılmıstım gitmiyorum. Sadece evimi seviyorum tek başıma gezmeyi sevmiyorum markete bile cıkmıyorum. Evde temizlik yapasım bile gelmiyor keşke çocugum olsaydı daha farklı olurdu belki. Birlikte parka cıkardık gezerdik evde daha mutlu temizlik yapardım. Bu memlekette tek başıma oldugumu bilmek beni cok yalnızlastırıyor. Hadi markete gidelim diyebilecgm kimse yok, var ama güveneceğim kafa dengi yok. Eşimde kızıyor cık gez hava al istiyorum ama tek başıma hayat gercekten cok sıkıcı.
Denemedim AnkaradayımTup bebek denedin mi hangi avrupadasin ?
Evet haklisiniz ama konu sahibini anliyorum.. insani cocuk konusundz morali bozuk iken canii bisey yapmak istemiyor.. psikologluk oluyorsun fakat gel gorki psikolog dahada moral bozuyor.. sahsen bende oyle olduÇocuk sizin Can sıkıntınızı geçirecek, sizi evde oyalayacak bir araç değil ki. Bakış açınız yanlış.
Peki denemeyi dusunmuyormusun ?Denemedim Ankaradayım
Cok doktora gittim dogru dürüst ilac vermediler, sürekli rapor cıkardım sonuc yok bende akışına bıraktım doktora falan gitmiyorumPeki denemeyi dusunmuyormusun ?
Tamamda.. oyle olmazki.. cocuk istiyorsan ve canin bunun icin sıkınsa doktora gorunmen gerek.. herseyin bir caresi vardir insaallah.. cocuk ozlemini anlayabiliyorum...Cok doktora gittim dogru dürüst ilac vermediler, sürekli rapor cıkardım sonuc yok bende akışına bıraktım doktora falan gitmiyorum
bende cocugum olmadan once dusunuyordum.olursa hic canim sıkılmaz mesgale olur diye.ama cocuk oldu yine ayni canim hic bisey yapmak istemiyor.simdi cocuklardan disari cikamiyorum.keske diyorum yarim saatliginede olsa markete filan gitsem.cocukla alakasi yok yani durumunuzun .genel su anda insanlarin durumu boyle.yedigimiz ictigimizdenmi anlamiyorum3yıl olucak pko nedeniyle cocugumuz olmuyor. Gurbete gelin geldim. Cevrem cok ama akrabalar kafa dengim degil. Bikac arkadas edindim onlarda evlendi uzaklastı, binada komşuluk yok herkes kendi halinde, birazda insanlara güvenemiyorum tanıstıgım insanlar bana zarar vericek gibi hissediyorum. Ve evde akşama kadar tek başımayım, kursa ve spora yazılmıstım gitmiyorum. Sadece evimi seviyorum tek başıma gezmeyi sevmiyorum markete bile cıkmıyorum. Evde temizlik yapasım bile gelmiyor keşke çocugum olsaydı daha farklı olurdu belki. Birlikte parka cıkardık gezerdik evde daha mutlu temizlik yapardım. Bu memlekette tek başıma oldugumu bilmek beni cok yalnızlastırıyor. Hadi markete gidelim diyebilecgm kimse yok, var ama güveneceğim kafa dengi yok. Eşimde kızıyor cık gez hava al istiyorum ama tek başıma hayat gercekten cok sıkıcı.
Allaha sukurki cocugunuz var... olmamasi ayri bir dertbende cocugum olmadan once dusunuyordum.olursa hic canim sıkılmaz mesgale olur diye.ama cocuk oldu yine ayni canim hic bisey yapmak istemiyor.simdi cocuklardan disari cikamiyorum.keske diyorum yarim saatliginede olsa markete filan gitsem.cocukla alakasi yok yani durumunuzun genel su anda insanlarin durumu boyle.yedigimiz ictigimizdenmi anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?