Soruyorum bu korkuyu cocuguma yaşatmaya ne hakları var ki ? Küçüçük dünyasında t. adamlardan korkarak mı büyüyecek ..
Anlamadım ?Bence de helikopter lüzumsuz olmuş.
Bir yandan seviniyorum şimdi tatilde olacağız başka bir şehire gideceğiz 15 gün yokuz .Yani şöyle söyliyim gece yatarken sabah herşeyi bırakıp parasınıda pulununda canı cehennemeye . gitmeli buralardan dedim .Hangimizin psikolojisi bozulmadı ki..
Çocukların temiz dünyasını bile ele geçirmişler..
İstersen bir sure gönderme,çocuklar kendi aralarında bunu daha çok konu yaparlar..biraz ortalık sakinleşsin..
Anlamadım ?
Hayır hayır asla çok gürültü olduğundan rahatsız oldugumdan bahsetmiyorum bile, olay olmasın istiyorum . sonucta birileri sürekli ölüyor rahatsız oluyorum . Bende üzülüyorum . oglumun onlardan korkması dogal ama bahsettiğim sey su. o mahalleye 2 sene once ılk kez gırdık yakınındakı bır pıknık alanına gıtmek ıcın gayet, güllük gülistanlık güzel yerler idi.Bize bunu yapmaya ne hakları var derken t (!) adamlardan bahsediyorsunuz. Çok gürültü olduğundan korktuğundan ve arkadaşlarının da etkisinde kaldığından. Seslerle beraber huzursuz olmuş daha çok çocuğunuz ben de diyorum ki bu kadar tantanaya gerek yok helikopter , gaz bombası vs...
Sonuç olarak ben de arkadaşa katılıyorum, bir süre göndermeyin kursa... Kafası dağılır.
Nereye gıtceksın ki her yerdeler..Bir yandan seviniyorum şimdi tatilde olacağız başka bir şehire gideceğiz 15 gün yokuz .Yani şöyle söyliyim gece yatarken sabah herşeyi bırakıp parasınıda pulununda canı cehennemeye . gitmeli buralardan dedim .
ama nereye gitmeli ? Sonra sabah işe geldim normal hayatıma devam ediyorum şuanda ama.
Gercekten millan bende öyleyim. 2 gündür avm gitmem gerekiyor , birşey alacağım . sürekli bi erteleme peşindeyim. Cocuğu semtten cıkarmıyoruz. Allah yardımcımız olsun kimse ölmesin , barış içinde yaşamak istiyorumNereye gıtceksın ki her yerdeler..
Ben karadenizdeyim..kalabalık içine girmiyorum 10 gundur..nerde ne patlıcak diye bekliyoruz..:S
bunu düşünüyoruz. sehir dışında kalan bir yerden ev alalım diyor eşim. ben ise orada yalnzı sıkılırız diyorum .üstelik senelerdir calıstıgım ıcın cocugumla rahat rahat gecırebılecek bır fırsat sunuyorken esım bana .çözüm basit, daha iyi çocuk yetiştirilecek bir yere taşınacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?