- Konu Sahibi serenboz79
-
Çalışan annenin çeşmekeşi bunlar. Tam yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu. Siz çalışan anneler bu tür sorgulamalar ile cebelleşirken ben çalışmıyorum evde kendi geleceğimin sorgulamaları ile cebelleşiyorum.
affff ALLAHIM AFFF bır an içim burkuldu isyan değil hıssettıgım bende suan hamıleyım ve calısmam gerekecek emınım cunku eşimin babası bır dunya borc acmıs ödememiş haciz binmiş yasal işlermler baslamıs cok tutarsız bır adamın rahatlıgını bız ödiycez ve calısmak zorundayım ınsallah bebegım babanesıyle cok guzel eglenırde eksıklıgımı hıssetmez
mesleğiniz ne
ağlamamak için kendimi zor tuttum
arkadaşlar bende çalışan bir anneyim çok şükürki sağlıklı bir kızım var şuan 6 yaşında ama 1 yaşından beri kreşlerde büyüdü hep hayalimde ben bakıcam ben büyütücem çocuğumlun herşeyiyle ben ilgilenecem ddiye düşünürken şartlar elvermedi ve kızım daha bezliyken yürüyemiyorken kreşe başladı hatta en küçüğüydü kreşin hergünümüz kabus gibi ağlayarak o kreşe ben işe hergün bir yeri mor geliyordu taki 2 sene öncesine kadar son iki yıldır gerçekten özveriyle çalışan bir kreş bulabildik ama inanın yaşadıklarımı bir ben bir allah biliyor nöbette tutmak zorunda olduğum için kızım teyzesini benden daha çok gördüğü için( 1 yaşına kadar teyzesi bakmıştı )ilk ona anne dedi gece ben yanına gittiğimde ağlamaya devam ediyordu teyzesi gittiğinde susuyordu çok şükürşuan ilşkimiz çok farklı bensiz hiçbirşey yapmıyor annelik duygusunu ilk 3 yıl tadamadım sadece kendimi sorgulamakla geçtii bunları şuan buraya yazmamdaki sebebte kızımın bana bu sabah dedği söz bebeğiyle evcilik oynuyordu benim duymadığımı düşünerek canım kızım bak ben hiç çalışmıyorum senin yanındayım vb sözler söylüyordu sonrada benim dinlediğimi farkedince anneciğim ne söyledin dedğimde anne sen benim için çalışıyorsun ki ben oyun oynuyorum diye cevap veriyor içim öyle acıdıkii sizlerle paylaşmak istedim heranımızı birlikte geçirmeye çalışsakta o burukluk hep içimde olduğu için hep bir ksiklik hissediyorummm
Vicdan azabı çekmenize gerek yok.Çalışmayan anneler bile çocuğunu kreşe yollamalı.Çocuğun zihinsel gelişimi için bu şart.
elbette gitmeli canım aama işte uygun olan aslında 3 yaştan sonra şuanda diğer çocuklara göre daha farklı elbette kıdemli ama offffffff yazarken bile kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?