Cocuguma kayinvalidemin bakmasini istemiyorum

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Merhaba arkadaslar. Yakin zamanda cocuk planliyoruz esimle. Allah kismet ederse cocugumuz olsun istiyoruz. Daha dogrusu esim daha istekli olan. Ben de aradayim. Aklimda sorular var. Onlardan birisi de cocuguma nasil bakacagim. Ben kamuda calisiyorum ama sozlesmeli. Ucretsiz izin bir seneymis o da sozlesmeyi feshedip bir yilin sonunda imzalamak kaydiyla.
Benim annem hayatta degil ve cocuguma kayinvalidemin bakmasini kesinlikle istemiyorum. Ama bir yasinda cocugu nereye birakip ise gidebilirim bilmiyorum. Siz yerimde olsaniz ne yapardiniz.

Edit:Kayinvalidem vakti zamaninda calistigi icin esime babanesi bakmis. Kayinvalidem de diyor ki oglumu ben buyutemedim oglumun cocugunu ben buyutecegim. Bana soran eden yok! Ayrica cok dengesiz ve psikopat bir kayinpederim var. Asla onunla cocugumu ayni evde birakamam. Ben bahane mi ariyorum cocuk yapmamaya yoksa bu anlattiklarim gecerli sebep mi bilmiyorum.

Edit: Esimde ne kadar sevmedigim davranis varsa ne kadar kendisinin sevmedigi sey varsa hepsi ailesinin eseri. Esim kendisi bile soyluyor bunu. Babam yuzunden boyleyim diyor. Gittikce duzeltmeye calisiyor ama esime bunlari yapan aileye cocugumu nasil emanet ediyim.

Son düzenleme:
Cocuk yapmaZdim bende eşimin ağzına baktım yaptim ama kesinlikle yavrum dan pişman değilim çok ciddi sorumluluk ister aklında soru varsa kv ye güvenin yoksa biraz daha bekle derim

Sen daha planını yaptığın çocuğa kv baksin istemiyorum diyorsan pes diyorum. Çocuğun olursa ve kv bakmayı kabul ederse sukret ona minnettar ol.

Keşke kv banane ya ben bakmam dese size!
Kayinvalidem vakti zamaninda calistigi icin esime babanesi bakmis. Kayinvalidem de diyor ki oglumu ben buyutemedim oglumun cocugunu ben buyutecegim. Bana soran eden yok! Ayrica cok dengesiz ve psikopat bir kayinpederim var. Asla onunla cocugumu ayni evde birakamam. Ben bahane mi ariyorum cocuk yapmamaya yoksa bu anlattiklarim gecerli sebep mi bilmiyorum.

Benimde ortada çocuk yok ama bende istemiyorum.
E deseydin ya neden kendi yasadigin ve memnun olmadığın şeyi bana ve çocuğuma yaşatmayı düşünüyorsun diye

Valla o iş öyle olmuyo canım.Var mı iyi bi bakıcı tutacak paran?veya güvendiğin akraban?varsa ne güzel.He varsa bile emin ol kv en iyi bakıcıdan daha iyi bakar çünkü o onun da canı.

Çocuk hatrına susacaksın önemli olan o çocuğun büyümesi.Muhtaçsın yani.Seçeneğin yok.Kendi kişisel meselelerini bi kenara koyacaksın.

Bence boyle dusunmek icin cocugun dogmasini bekleseydiniz. O zaman gorurdunuz hicbir bakicinin babaanne-anneanneden daha iyi bakamayacagini. Torun neticede kendi cani. Ayrica kayinpederinizi istemiyorsaniz kayinvalidenizle konusur kendi evinizde baktirirsiniz. Hem bakici hem anne-kayinvalide denemis biri olarak soyleyebilirkm ki kayinvalideniz bakicam dediyse opun basiniza koyun. Bir cocuga bakmak ne kadar zor haberiniz var mi?

Ben de istemiyorum
Zaten kendisi de bakmaz

O yüzden çocuğu erteledim para biriktireceğim
Sonra da 1 yaşına kadar ücretsiz izin
Sonrasında da bakıcı
2 yaş sonrasında da kreş olabilir

Ben de istemedim aynı şehirdeki Kv ye baktırmadım da

Anneme de baktırmadım hoş o başka şehirde idi gelip bizimle yaşayıp çocuğa bakması bize uymazdı ama yapanlar var

Burada bu tarz konulara genelde yazarım

Çocuk bıcakar anne bıcakar çünkü eşlikse kendi bildikleri gibi bakmak ister bu da sıkıntı oluyor

Eski yorumlarımda sayfa sayfa vardır mesela eskiden yedirilen şimdi yedirilmiyor giydirilen de giydirilmiyor

Eskiden ev soğukmuş çocuk kat kat bizim evler sıcak ama yaşlılar hala üşür çocuk modunda

Şimdi çocuğa birçok şey yedirilmiyor ama aman ne olacak bir lokma baldan biz size yedirdik de ne oldu sanki diyen anne dolu

Kayinvalidemle hic aram yok

Ama emimin ki en iyi bakicidan daha iyi bakar. Nihayetinde kendi torunu.

Bakici fiyatlarindan haberiniz var mi? Yaptigi buyuk fedakarlik. Tabii anne olarak kendiniz yetistirmek isteyebilirsiniz. Isten cikmayi goze alabilirseniz bu sizin en dogal hakkiniz.

Ben en iyi bakıcıdan iyi bakar olayına inanmıyorum. Bakıcı kesinlikle. Kimseye yaptığı iyilikten dolayı gebe kalmak istemem. Ayrıca yaşlılar cidden çocuklara çok enteresan şeyler yapabiliyorlar.

1 Bakıcı bulacaksin o zaman. Ve bu fikre simdiden alistiracaksin hem kv hem de eşini.
2 İşi birakacaksin

3 istemeye istemeye kv baktiracaksin.

Baska bi ihtimal yok yani. Cocuk yapmadan kendine uyan bi karar vermelisin.

Doğmamış çocuğa don biçmişsiniz, hamile olsanız anlayacağım ama daha hamile olmadan bu kadar dertlenmeniz çok garip. Zamanın ne getireceğini bilemezsiniz şimdiden düşünmeniz çok yersiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…